Ne bagam si noi?
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- storm fish
- veteran
Ne bagam si noi?
la fiecare sedinta de pescuit invat cate ceva.....
- le_carrote
- junior
- storm fish
- veteran
- le_carrote
- junior
Buna initiativa, mai ales ca a fost deja pusa in aplicare si de altii.
Eu sunt de parere ca, macar fiecare dintre noi ar trebui sa participe la o actiune in unul din locurile care ii sunt dragi.
Eu unul o sa particip in judetul Arges
, Argesul care m-a facut sa ma indragostesc iremediabil de clean
PS: Asta ar putea sa fie inceputul unui act prin care poate se vor deschide si ochii autoritatilor ceva mai larg decat pana acum si de ce nu, poate vor fi vazute si alte nereguli care se intampla in tarisoara noastra frumoasa.
Eu sunt de parere ca, macar fiecare dintre noi ar trebui sa participe la o actiune in unul din locurile care ii sunt dragi.
Eu unul o sa particip in judetul Arges

PS: Asta ar putea sa fie inceputul unui act prin care poate se vor deschide si ochii autoritatilor ceva mai larg decat pana acum si de ce nu, poate vor fi vazute si alte nereguli care se intampla in tarisoara noastra frumoasa.
Nici o fapta buna nu ramane nepedepsita.
-
- junior
- silvian2007
- junior
.
Buna ideea, acum sa vedem daca va tine si la noi si daca se vor gasi oameni care sa coboare cu picioarele pe pamant si sa deschida ochii sa vada ca suntem intr-o situatie disperata si sa se ofere voluntari pentru acest proiect.
M-am inscris...acum astept.
M-am inscris...acum astept.
am auzit si eu de aceasta initiativa cu cateva luni in urma de la niste prieteni din cluj, care erau foarte bucurosi ca in sfarsit se face ceva si se pare ca acolo o sa participe in nr foarte mare, le-am vorbit despre acest proiect si unora de aici din cugir si toti au zis ca o zi de voluntariat pentru ca in jurul nostru , natura sa arate mai curat , ar fi o idee buna
.....vreo 10 am reusit deja sa racolez pentru acea zi si sper ca tot mai multi ni se vor alatura...incercati sa le convingeti cat mai multe persoane si vom reusi
.....vreo 10 am reusit deja sa racolez pentru acea zi si sper ca tot mai multi ni se vor alatura...incercati sa le convingeti cat mai multe persoane si vom reusi
la ce organisme si organizatii sunt implicate pana acuma in aceasta miscare, consider ca v-a fi un rasunator esec.
am urmarit foarte bine ce s-a intamplat acuma doi ani in Estonia si la inceput am fost super incantat de rezultate, numai ca in spatele acestor rezultate se afla o logistica care momentan lipseste cu desavarsire organizarii romanesti.
in aceasta incercare, voluntariatul nu este totul, fara logistica si fara implicarea neconditionata a autoritatilor locale si centrale, nu se poate face nimic.
totusi, merita incercat.
am urmarit foarte bine ce s-a intamplat acuma doi ani in Estonia si la inceput am fost super incantat de rezultate, numai ca in spatele acestor rezultate se afla o logistica care momentan lipseste cu desavarsire organizarii romanesti.
in aceasta incercare, voluntariatul nu este totul, fara logistica si fara implicarea neconditionata a autoritatilor locale si centrale, nu se poate face nimic.
totusi, merita incercat.
- storm fish
- veteran
In Estonia s-au implicat majoritatea institutilor,presa,agentiietc
De la scolar pana la pensionar ,toti au fost pe teren.
E clar ca pentru a pune in miscare acest mare proiect e nevoie de implicarea institutilor statului.Mediu,Invatamant ,aparare,transporturi...etc
E nevoie de organizare si de organizatori.
Ma gandesc ca cei care au initiat proiectul cunosc aceste aspecte.
Eu voi iesi impreuna cu prietenii si familia mea.
De la scolar pana la pensionar ,toti au fost pe teren.
E clar ca pentru a pune in miscare acest mare proiect e nevoie de implicarea institutilor statului.Mediu,Invatamant ,aparare,transporturi...etc
E nevoie de organizare si de organizatori.
Ma gandesc ca cei care au initiat proiectul cunosc aceste aspecte.
Eu voi iesi impreuna cu prietenii si familia mea.
la fiecare sedinta de pescuit invat cate ceva.....