NASTASE VREA SA LEGIFEREZE AGVPS-UL
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
BP32/2008
Propunere legislativă privind pescuitul şi acvacultura
Nr. înregistrare:
- Senat: BP32/07.02.2008
- Camera Deputaţilor: BP11/04.02.2008
Procedura legislativă: cf. Constituţiei revizuita în 2003
Camera decizională: Camera Deputaţilor
Termen adoptare: 45 zile pentru Senat ca primă Cameră sesizată
Tip initiativa: Propunere legislativă
Procedura de urgenţă: nu
Stadiu:
Iniţiator: 12 deputaţi+senatori
deputaţi PSD: Georgescu Filip, Iordache Florin, Moldovan Emil Radu, Năstase Adrian, Stănescu Alexandru-Octavi, Tămagă Constantin
deputaţi PNL: Gabor Gheorghe
deputaţi PD-L: Ghiorghioni Ionesie, Puchianu Ioan Dumitru
deputaţi UDMR: Kelemen Attila Béla Ladislau
senatori PSD: Sârbu Ilie
senatori PC: Vasilescu Gavrilă
Propunere legislativă privind pescuitul şi acvacultura
Nr. înregistrare:
- Senat: BP32/07.02.2008
- Camera Deputaţilor: BP11/04.02.2008
Procedura legislativă: cf. Constituţiei revizuita în 2003
Camera decizională: Camera Deputaţilor
Termen adoptare: 45 zile pentru Senat ca primă Cameră sesizată
Tip initiativa: Propunere legislativă
Procedura de urgenţă: nu
Stadiu:
Iniţiator: 12 deputaţi+senatori
deputaţi PSD: Georgescu Filip, Iordache Florin, Moldovan Emil Radu, Năstase Adrian, Stănescu Alexandru-Octavi, Tămagă Constantin
deputaţi PNL: Gabor Gheorghe
deputaţi PD-L: Ghiorghioni Ionesie, Puchianu Ioan Dumitru
deputaţi UDMR: Kelemen Attila Béla Ladislau
senatori PSD: Sârbu Ilie
senatori PC: Vasilescu Gavrilă
-
- veteran
Foarte interesant cum pui problema. In Vest nu e musai sa mergi la sediul asociatiei de pescari ca sa cdumperi permis. Se vinde si la benzinarii, receptii de hoteluri, ghisee, inclusiv gherete de bilete autobuz etc. Oare la noi cand va exista asa ceva? Sunt curios daca pot sa imi fac permis la AGVPS sa zicem Brasov ori Sibiu prin posta - le trimit datele mele si cecul cu banii sau extrasul dupa foaia de varsamant si ei sa imi dea prin posta permisul si chitanta! Ca sa nu pierd o zi cu deplasarea in aceste orase, stiind ca AJVPSurile au si programe de gravide (pana pe la 15.00).dinuta scrie:Parerea mea este ca ne-au pacalit atunci cand au dat drumul la aparitia altor asociatii tip AGVPS.Atunci au rasuflat usurati pentru ca ei cunosteau perfect ce o sa urmeze.Ganditi-va ce simplu era sa se hotarasca atunci eliberarea permiselor prin posta ,statii peco,ghisee speciale taxe, controlul si administrarea apelor publice efectuata de stat prin organele existente .
Asa-i in Romania!!!
Cred ca in Romania mai urmeaza sa puna cineva concesiune pe vrabiute si sa ceara taxe pentru ca acestea mananca omizile din gradinile oamenilor.....ca de...trebuie si acolo pusa o ordine domnule....cat despre concesiunile din Delta...eu zic ca natura are ordinea ei...si nu trebuie intervenit prea mult...eu nu cred ca o sa se inmulteasca salaii excesiv si o sa-i manance OUALE lu Nastase dak nu intervine el. Daca tot vor sa pescuiasca comercial sa se ocupe si de populari....si sa se limiteze cantitatea de peste ce poate fi predata la cherhanale. Delta e o zona salbatica....lasati-o asa cum este. Aviz celor ce vor sa voteze PSD si pe Bombonelul lor....care semneaza la RUGAMINTEA unor PRIETENI....cum nu vine Flutur inapoi sa interzica el pescuitul comercial si sa se scarpine toti concesionarii la oua. Si pentru cei care cauta braconajul si poluarea in DELTA....uitati-va fratilor intai la Bucuresti si prin imprejurimi ca acolo e 99% din problema. Fir intins pe 2008.
As vrea sa fie o prohibitie la BRACONIERI....sa-nceapa ASTAZI.....si sa tina pana IERI...