naluca ideala
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
naluca ideala
Daca ar fii sa luati la dumneavoastra doar o singura naluca pentru o partida de stiuca,care ar fii aceea?Cu ce a.ti pleca la dumneavoastra?
Re: naluca ideala
Teribila intrebare! Foarte dificil raspunsul ...cel putin pentru mine . Sa spunem totusi ca as lua dolingerul argintat de 11 g de la Gipo 

Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.
Cand sa iau si eu dolingerul, te-ai bagat tu repede si l-ai luat...Zamfi scrie:Teribila intrebare! Foarte dificil raspunsul ...cel putin pentru mine . Sa spunem totusi ca as lua dolingerul argintat de 11 g de la Gipo

Atunci eu as lua cocosata mica de 10 gr de la Arrow

as lua dolingerul argintat de 11 g de la Gipo
sa iau si eu dolingerul
asta ca sa-l agitati mai tare pe axi care tot cauta disperat sa-l cumpere

PS.nu-mi ies citatele astea cum nici pozele nu le-am putut afisa
eu as lua una facuta de mine ca dolingerul de 16 argintat sta in trusa de multa vreme.am avut si de 11 dar nu stiu ce drak am facut cu ea.cred ca a agatat-o partenera intr-o cioata si s-a facut ca ploua dar asta tot de mult
"I love not man the less, but Nature more"....lord George G.Byron
Pana acum reiese,ca oscilantele sunt pe primul loc,pescuitul traditional la stiuca:)
Hai sa spunem ca sunt un pic mai universale ... In sensul ca merg la stiuca si pe balta si pe rau . Si iti poti dafrau liber imaginatiei in modul de evolutie al nalucii ... Mie chiar imi place pescuitul la oscilanta .Mai ales la Doli... Apoi urmeaza gumele ,voblerele,alte nazbatii si la sfarsit unele din cele mai prinzatoare naluci:rotativele! Chestie de ...gust 

Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.
Va multumescZamfi scrie:Hai sa spunem ca sunt un pic mai universale ... In sensul ca merg la stiuca si pe balta si pe rau . Si iti poti dafrau liber imaginatiei in modul de evolutie al nalucii ... Mie chiar imi place pescuitul la oscilanta .Mai ales la Doli... Apoi urmeaza gumele ,voblerele,alte nazbatii si la sfarsit unele din cele mai prinzatoare naluci:rotativele! Chestie de ...gust

m-am tot gandit si eu si m-am surprins singur:rotativa DAM EFFZET nr.3.
si cand ma gandesc ca nu agreez deloc aceste naluci din cauza rasucirii firelor,dar de fiecare data cand ies si nu prind dau cu asta...daca nu vrea nici asa plec acasa!
si cand ma gandesc ca nu agreez deloc aceste naluci din cauza rasucirii firelor,dar de fiecare data cand ies si nu prind dau cu asta...daca nu vrea nici asa plec acasa!
"nevoia este parintele inovatiei" PLATON
fara doar si poate irlandeza de 13g. daca e si antibradis cu atat mai bine.pescar94 scrie:Daca ar fii sa luati la dumneavoastra doar o singura naluca pentru o partida de stiuca,care ar fii aceea?
Relax Kopyto 7,5 cm, verde fluo desigur 
Vai, acum am vazut ca e vorba de stiuca... irlandeza de 16 g argintata de la gipo.. merge si relaxul la stiuca cateodata cand nu vrea la table.

Vai, acum am vazut ca e vorba de stiuca... irlandeza de 16 g argintata de la gipo.. merge si relaxul la stiuca cateodata cand nu vrea la table.