Nada rapitor
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Nada rapitor
Ce parere averi de aceasta nada [era greu sa o copiezi aici?] A incercat cineva ceva de genul?
-
- veteran
Re: Nada rapitor
am fost si eu asta noapte la stationar pana la 3 dimineata,cu niste amici ,au fost 8 bete in apa si nam avut macar un "zdrang".de nadit ne tot gandim la fel si fel de nade dar din lipsa de timp nu le preparam.aseara abia am apucat sa ajungem pe o balta la un prieten de unde neam prins carasi care iam pus in carlig pe olt.
da sincer de usturoi nam mai auzit ,poate le prind in elastic niste mici data viitoare
poti sa incerci orice metoda ,nu sti cum unde si de ce pica mustacila
anul trecut miam facut rost de esenta de branza si am dat la mreana...aia pute groaznic,sa faci hepatita nu alta..dar nam prins nik cat am folosito.
dupa vreo zece ani de dat la" table" am inceput iarasi sa merg la stationar ,fain sa dormi in scaun.data viitoare imi iau usturoi cu mine
in nada as pune si 2 kg de rame ..dar ptr asta trebuie in perioada asta uscata sa ai un loc unde sa uzi bine gradina ca sa iti aduni tu ramele ca la 5 ron cutia cu 12 rame,care vorba ceea le pui toate pe un ac....
orice incerci incerci pe pielea ta
...da oare cat usturoi?sal piste la buze sau doar sai mangaie mustatile zenzibile
?
hai fir intins!
da sincer de usturoi nam mai auzit ,poate le prind in elastic niste mici data viitoare

poti sa incerci orice metoda ,nu sti cum unde si de ce pica mustacila
anul trecut miam facut rost de esenta de branza si am dat la mreana...aia pute groaznic,sa faci hepatita nu alta..dar nam prins nik cat am folosito.
dupa vreo zece ani de dat la" table" am inceput iarasi sa merg la stationar ,fain sa dormi in scaun.data viitoare imi iau usturoi cu mine

in nada as pune si 2 kg de rame ..dar ptr asta trebuie in perioada asta uscata sa ai un loc unde sa uzi bine gradina ca sa iti aduni tu ramele ca la 5 ron cutia cu 12 rame,care vorba ceea le pui toate pe un ac....

orice incerci incerci pe pielea ta

hai fir intins!