MULTUMIRI AGVPS BACAU

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
grama v
veteran
veteran

MULTUMIRI AGVPS BACAU

Mesaj de grama v » 16 Sep 2006, 06:33

am fost alalataieri cu barca pe barajul de la racaciuni.cu aceasta ocazie tin sa aduc multumiri AGVPS BACAU pt modul cum administreaza si gestioneaza apaele din jud bacau.nu am gasit numai o setca ci cam 40 si toate din monofilament.cred ca nu au fost in control pe apa de cind s-a format barajul :cry: .sa baraconeaza puternic, stiam asa ceva dar nu credeam ca e chiar atit de mare jaful.stiu ca o sa-i doara in c... de ce spun eu dar promit ca tura urmatoare o sa tai din nou toate setcile care le gasesc.

paul
Moderator
Moderator

Mesaj de paul » 16 Sep 2006, 08:50

Bravo, Victor... asa sa faci...
N-ar strica si niste poze la vreun ziar local, ceva :oops:

adrian ionascu
senior
senior

Mesaj de adrian ionascu » 18 Sep 2006, 10:39

directorul AJVPS Bacau este Vranceanu. coleg cu Selaru si om cu cateva dosare penale la activ. pe toate a primit NUP, cu sprijinul prietenilor. cat va ramane Selaru in functie va ramane si Vranceanu. baietzii lucreaza pentru ei nu pentru cotizanti.
I thought I saw a light at the end of the tunnel, but it was just someone with a torch bringing me more bloody work !

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 18 Sep 2006, 19:06

gresit domnule ionascu!

la ora actuala, diriguitorii apelor si pescuitului din romania sunt agentia si compania (ANPA si CNAFP) care fac parte integranta din MAPDR.
deci nu ajvps-ul local sau alta asociatie are vina ca se baga setcile sau alte unelte de braconaj pe apele naturale,ci insasi cele doua mari institutii de stat care nu sunt in stare sa asigure absolut nimic,dar care stiu f bine sa ceara bani de la pescari,chipurile ca le asigura "accesul la resursa".

va chinuiti sa spargeti monopolul?cum?punand altul?

adrian ionascu
senior
senior

Mesaj de adrian ionascu » 19 Sep 2006, 08:20

1. ANPA nu primeste nici un ban de la agenti economici sau asociatii
2. in Bacau din cate stiu nu exista decat o asociatie de pescuit sportiv si aia este AJVPS Bacau. deci monopolul e la locul lui.
3. in discutie era vorba de AJVPS Bacau si la asta m-am referit. AJVPS are vina lui asa cum si CNAFP si ANPA au partea lor de vina. CNAFP ca strange banii din sector si ii foloseste la angajari, prime, dotari si sedii. ANPA ca nu poate obtine de la minister finantare ca sa asigure paza apelor naturale.
I thought I saw a light at the end of the tunnel, but it was just someone with a torch bringing me more bloody work !

marcel gheorghita
senior
senior

Multumiri AGVPS

Mesaj de marcel gheorghita » 19 Sep 2006, 09:53

Aceeasi treaba e si pe barajul de la Ionaseni - Botosani. Am "prins" de fiecare data 5-6 setci la vobler sau lingurita (dar am avut si cate un cutter la noi si le-am facut franjuri - cred ca daca o sa citeasca cine trebuie, o sa avem parte de o baitza in mijlocul barajului; din cauza braconierilor, avem la noi in trusa sprayuri de ochi, gura, etc - lacrimogene, amuzant, nu?!). Interesant e ca deseori baietii de la baraj baga setci mono si sub baraj ("joaca" apa sa puna pestele in miscare...), si pe baraj in zona balizata, si localnicii baga setci, dar nu prea ai ce sa le zici, ca vin mai multi...
Poate cineva ar trebui sa se autosesizeze, daca mai intereseaza pe cineva...

grama v
veteran
veteran

Mesaj de grama v » 20 Sep 2006, 07:30

asa e peste tot sa vedeti cum pescuiesc cei de la hidro cu napacile si ci ancorele de rup pamintul,alaltaieri agatase un crap chinezesc de vreo 10 kg ,dar l-a scapat!in schimb au dat in somn cit a fost tulbure.noi am fost pe baraj 4 pers cu o laguna 480,si aia care erau pe mal cam fugeau, nu stiau ce era cu noi :D

Scrie răspuns