Multumesc, Nea Ivanov.

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori

Scrie răspuns
razvi
utilizator constant
utilizator constant

Multumesc, Nea Ivanov.

Mesaj de razvi » 01 Ian 2010, 23:46

Multi probabil va veti intreba ce-i cu TOPICUL asta. L-am creat pentru al face cumva cunoscut pe bunicul meu de suflet, Nea Ivanov, un batran de 87 de ani, din Chilia Veche.

De la el cunosc multe lucruri frumoase cu si despre frumoasa noastra Delta.

Maine (2.01.2010) voi merge in Delta, pentru al vizita si a aduce dinou o multumire Deltei. In fiecare an, cand ajung prima data in Delta, ingenunchez, spun o rugaciune si arunc in apele Dunarii un trandafir alb. Acest obicei, l-am invatat de la Nea Ivanov, astfel il practic de aproape 13 ani.

Nimic nu se compara, cu simfonia vantului acompaniate de clipocitul vaslelor de lotca, in singuratatea Deltei, pe lucii de apa. Multi traiesc aceste clipe minunate, dar foarte putini le inteleg.

Dragi colegi, va rog sa imi scuzati acest topic, dar asa am considerat eu de cuviinta. Va multumesc pentru intelegere.

Asta-s eu.. Cu prietenie, Razvan :)
Pescuit. Natura si pasiune. Departe de lumea dezlantuita.

storm fish
veteran
veteran

Mesaj de storm fish » 02 Ian 2010, 00:51

Am si eu un loc unde merg si arunc flori..e un loc salbatic ,unde am pescuit ultima data cu cel mai bun prieten al meu care din pacate nu mai este printre noi.
:cry:
la fiecare sedinta de pescuit invat cate ceva.....

alexc
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de alexc » 03 Ian 2010, 11:50

Ce bine ar fi daca in loc de pet-uri, fiecare ar arunca flori in apa. Cu siguranta ca farmecul Deltei ar spori si mai mult.

Scrie răspuns