morun 120kg

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

blackmind
utilizator constant
utilizator constant

morun 120kg

Mesaj de blackmind » 30 Aug 2005, 11:16

era o poza in liberertate de astazi cu un morun imens (cica 120kg) prin cu plasa de niste pescari tulceni si ce sa vezi i-a prins domne...eu nu cred treaba asta... e ceva politic la mijloc :twisted: ... ziceau ca respectivu peste ar fi avut 10kg de icre(nu mai retin sigur) si ca un singur kg s-ar vinde cu 1.000$...
sEe yOu aGaIn wHeN I dIe

ravenheart
veteran
veteran

Mesaj de ravenheart » 30 Aug 2005, 13:03

mai eu am vazut chestia asta aseara la tembelizor si era filmat si morunul si cele 10 kg de icre, dar parca ziceau de numai 10 milioane lei pe kg
Dark, morbid, a poet and singer, your death and my resurrection. I am a warrior, a shadow lord. I am the one who troubles your mind. I am the one that you always try to subdue, I am the moon frost, the superior race, the one you'll never achieve.

Leba
veteran
veteran

...

Mesaj de Leba » 30 Aug 2005, 13:05

".. ziceau ca respectivu peste ar fi avut 10kg de icre(nu mai retin sigur) si ca un singur kg s-ar vinde cu 1.000$..."

pai... cel mai probabil ca "animalu" ajunge unde trebuie, transformat rapid in moneda unica sau pe masa stiu-eu-carui stab cu burta ca sa haleasca delicatese...
n-ar fi nici prima si, cu siguranta nici ultima oara!

si in presa l-au dat ca sa vada oamenii ce politie meseriasa avem in biosfera.. 8)
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team

blackmind
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de blackmind » 30 Aug 2005, 13:05

hmzz adica ce vrei sa zici ca ziarele mint.... ai grija :lol:
sEe yOu aGaIn wHeN I dIe

Leba
veteran
veteran

...

Mesaj de Leba » 30 Aug 2005, 13:09

si inca ceva...
l-am vazut pe rex cum dadea drumul unui morun de vreo 300kg intr-o rezervatie din australia.... asta dupa ce l-a capturat, normal.
oare cand am sa vad pe viu chestia asta si la noi???!!
sper ca macar nepotii mei sa apuce vremile alea :evil:
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team

paul
Moderator
Moderator

Re: ...

Mesaj de paul » 30 Aug 2005, 17:09

leba scrie: sper ca macar nepotii mei sa apuce vremile alea :evil:
Cum evolueaza situatia in Roamnia, sper ca nepotii mei sa mai vada ceva pesti vii macar la acvariul din Constanta :)

Jean Scurtu

Mesaj de Jean Scurtu » 30 Aug 2005, 17:34

Dupa cum "involueaza" situatia in Romania n-ar fi exclus ca braconierii sa gaseasca metoda de a golii de pesti si acvariul din Constanta!!!

Jean Scurtu

bivanus
junior
junior

Mesaj de bivanus » 30 Aug 2005, 18:29

acvariul din constanta are acoperisul la nivelul esplanadei superioare.pe el sunt dispuse trei mari guri de aerisire.acum cinci ani, in 2000 , trei indivizi au taiat aerisirea care dadea deasupra bazinului central (pentru cine nu stie acolo sunt exemplare superbe de morun/nisetru/cega/anghila/pisic de mare) si au incercat sa scoata chiar pe tata morunilor :? .numai ca nu stiau cit de tare poate sa lupte un pestoi ca asta si pina l-au obosit a venit sandarmeria peste ei. :twisted:
Criza a mai mare care acuma ne doare este criza de valoare

ravenheart
veteran
veteran

Mesaj de ravenheart » 30 Aug 2005, 18:48

nu m-as mira ca data viitoare sa incerce sa-i fure cu tot cu acvariu...gasesc ei o solutie, ca ce naiba, doar romanu' ii inventiv :D
Dark, morbid, a poet and singer, your death and my resurrection. I am a warrior, a shadow lord. I am the one who troubles your mind. I am the one that you always try to subdue, I am the moon frost, the superior race, the one you'll never achieve.

rica
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de rica » 01 Sep 2005, 12:48

ravenheart scrie:nu m-as mira ca data viitoare sa incerce sa-i fure cu tot cu acvariu...gasesc ei o solutie, ca ce naiba, doar romanu' ii inventiv :D
pai acvariul e un bazin imens de beton cu geamuri, nu prea au cum sa-l fure ;)

Scrie răspuns