morun 120kg
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
morun 120kg
era o poza in liberertate de astazi cu un morun imens (cica 120kg) prin cu plasa de niste pescari tulceni si ce sa vezi i-a prins domne...eu nu cred treaba asta... e ceva politic la mijloc
... ziceau ca respectivu peste ar fi avut 10kg de icre(nu mai retin sigur) si ca un singur kg s-ar vinde cu 1.000$...

sEe yOu aGaIn wHeN I dIe
- ravenheart
- veteran
mai eu am vazut chestia asta aseara la tembelizor si era filmat si morunul si cele 10 kg de icre, dar parca ziceau de numai 10 milioane lei pe kg
Dark, morbid, a poet and singer, your death and my resurrection. I am a warrior, a shadow lord. I am the one who troubles your mind. I am the one that you always try to subdue, I am the moon frost, the superior race, the one you'll never achieve.
...
".. ziceau ca respectivu peste ar fi avut 10kg de icre(nu mai retin sigur) si ca un singur kg s-ar vinde cu 1.000$..."
pai... cel mai probabil ca "animalu" ajunge unde trebuie, transformat rapid in moneda unica sau pe masa stiu-eu-carui stab cu burta ca sa haleasca delicatese...
n-ar fi nici prima si, cu siguranta nici ultima oara!
si in presa l-au dat ca sa vada oamenii ce politie meseriasa avem in biosfera..
pai... cel mai probabil ca "animalu" ajunge unde trebuie, transformat rapid in moneda unica sau pe masa stiu-eu-carui stab cu burta ca sa haleasca delicatese...
n-ar fi nici prima si, cu siguranta nici ultima oara!
si in presa l-au dat ca sa vada oamenii ce politie meseriasa avem in biosfera..

"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team
East Spinning Team
...
si inca ceva...
l-am vazut pe rex cum dadea drumul unui morun de vreo 300kg intr-o rezervatie din australia.... asta dupa ce l-a capturat, normal.
oare cand am sa vad pe viu chestia asta si la noi???!!
sper ca macar nepotii mei sa apuce vremile alea
l-am vazut pe rex cum dadea drumul unui morun de vreo 300kg intr-o rezervatie din australia.... asta dupa ce l-a capturat, normal.
oare cand am sa vad pe viu chestia asta si la noi???!!
sper ca macar nepotii mei sa apuce vremile alea

"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team
East Spinning Team
Re: ...
Cum evolueaza situatia in Roamnia, sper ca nepotii mei sa mai vada ceva pesti vii macar la acvariul din Constantaleba scrie: sper ca macar nepotii mei sa apuce vremile alea

acvariul din constanta are acoperisul la nivelul esplanadei superioare.pe el sunt dispuse trei mari guri de aerisire.acum cinci ani, in 2000 , trei indivizi au taiat aerisirea care dadea deasupra bazinului central (pentru cine nu stie acolo sunt exemplare superbe de morun/nisetru/cega/anghila/pisic de mare) si au incercat sa scoata chiar pe tata morunilor
.numai ca nu stiau cit de tare poate sa lupte un pestoi ca asta si pina l-au obosit a venit sandarmeria peste ei. 

Criza a mai mare care acuma ne doare este criza de valoare
- ravenheart
- veteran
nu m-as mira ca data viitoare sa incerce sa-i fure cu tot cu acvariu...gasesc ei o solutie, ca ce naiba, doar romanu' ii inventiv 

Dark, morbid, a poet and singer, your death and my resurrection. I am a warrior, a shadow lord. I am the one who troubles your mind. I am the one that you always try to subdue, I am the moon frost, the superior race, the one you'll never achieve.