Modificari la legea pescuitului
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Apropo de ceea ce este permis si ce nu. La noi de cind ma stiu AGV-UL trece cu vederea ba chiar isi atrage clientii, viitorii membrii, cu lozinca" ai permis vizat valabil, mergi pe interzis" anul asta a intervenit si militia de vreo doua ori si le-a cam stricat apele. Si-au strigat ca de nu au mai avut linistea deplina cei unditari care pescuiesc pe interzis. Eu respect prohibitia, desi aiurea si nejustificat facuta. Pescuitul de noapte intr-o tara civilizata este o normalitate. La noi... trebuie sa devenim tara civilizata. Ginditiva ca anul acesta se tine campionatul de crap pe o apa a domeniului public romanesc si se tine 3 zile. Bineinteles regulamentul international facut pt tari civilizate nu interzice pescuitul pe timp de noapte. In situatia romaneasca atunci participantii dupa apusul soarelui devin BRACONIERI. Presa de afara daca ar stii s-ar unfla in ris si scris despre otara in curs de aderare, nu? Asa ca se vor schimba pe ici pe colo ceva chestii..Pe o balta privata se mai poate ocolii, desi poate ca legea ar trebuii respectata peste tot. Iata de ce cred eu ca s-a dar mai multa importanta acestei prevederi si celelalte sint trecute cu vederea, cel putin acum.
Dady
Dady
michael, de unde ai scos-o pe asta fratioare ?
de un an de zile vorbim ce bine merge salaul noaptea la twister, pe olt.....
daca eu personal n-as fi prins mult salau noaptea... poate nu te contraziceam, dar asa...
oricum, si somnul ataca noaptea pe suprafata, sunt convins ca se prinde la naluci, eu n-am prins dar.....
de un an de zile vorbim ce bine merge salaul noaptea la twister, pe olt.....
daca eu personal n-as fi prins mult salau noaptea... poate nu te contraziceam, dar asa...
oricum, si somnul ataca noaptea pe suprafata, sunt convins ca se prinde la naluci, eu n-am prins dar.....
Da Michael, tocmai am vrut sa....dar la cate ti-au zis deja baietii,.....ce sa mai vorovim cumatre?!Michael scrie:Oricum noaptea nu se poate pescui la naluci,doar la momeala vie sau moarta,deci pe mine nu ma atrage pescuitul de noapte,eventual sa stau noapte de vara pe malul apei,cu cortul,un foc de tabara,distractie...

Am vazut ca ati sarit toti la gatul meu
.Din puctul meu de vedere,pe raurile Timis si Bega,care si asa au destule agataturi pe timp de zi si nu sunt prea late...parca nu m-as risca sa lansez pana in malul opus pe nevazute,ca Steve Wonder
Nu zic ca rapitorul nu vede noaptea,la ape intinse mai merge sa lansezi pe intuneric,dar prin desisuri...pacat de naluci:roll:
Parerea mea.

Parerea mea.
Michael va recomanda Regulamentul forumului
Hai sa dau si eu cu parulMichael scrie:Oricum noaptea nu se poate pescui la naluci

Ia incearca sa dai cu un Original SSH 9 seara dupa ce s-a intunecat, intr-un loc unde atacat dintzosii la suprafata precum avatii...

In afara de perioada asta a anului, eu la vobler nu am prins salau ziua. La twister, e alta poveste.

Bine ar fi sa nu se aplice. Pe Clisura Dunarii, politistii nu fac altceva decit sa umble dupa pescarii sportivi. Braconierii nu se vad, normalBIBI scrie:Atunci de ce să nu mă bucur şi eu că pot sta la pescuit noaptea fără teama că încalc legea(care sincer, nu cred că s-a aplicat vreodată referitor la acest aspect)!?

Daca te-a prins dupa ce a apus soarele (pe lumina inca!), amenda groasa, eventual si confiscarea betelor. Am fost martor de mai multe ori la astfel de scene

Simbata trecuta faceau baietii turul pescarilor cu masina, unde nu gaseau betele scoase din apa/sprijinite de masina, jale...
"Oricum noaptea nu se poate pescui la naluci,doar la momeala vie sau moarta"
Hai ca esti tare simpatic...parol!

Michael scrie: .Din puctul meu de vedere,pe raurile Timis si Bega,care si asa au destule agataturi pe timp de zi si nu sunt prea late...parca nu m-as risca sa lansez pana in malul opus pe nevazute,ca Steve WonderNu zic ca rapitorul nu vede noaptea,la ape intinse mai merge sa lansezi pe intuneric,dar prin desisuri...pacat de naluci:roll:
Parerea mea.

Sunt perfect de acord cu Dady. Numai ca trebuie schimbata mentalitatea romanului. Statzi linijtitzi ca nu or existat cazuri pana acuma sa faca cineva scandal ca stai noaptea langa 2 unditze. Numai partea najpha e ca noaptea e braconajul in floare shi solutzii sunt cam putzine. Spunetzi voi daca shtitzi vreun sat pe malul vreunui rau in care sa nu fie cel putzin 5 plase sau setci.....ca eu unul am tot cautat dar nu am gasit. Prima data omul trebuie educat ...iar apoi lasat sa pescuiasca nonstop.
spinning la scobar