Vasile, credeam ca totusi ai renuntat...
Exista si asociatii infiintate peste noapte, care au facut/fac specula cu permisele. Sursa informatiilor nu o putem dezvalui. Cel putin nu acum. Punct.
In alta ordine de idei, reprezentantul P4E va prezenta Ministerului si celor aflati la aceasta intalnire in mod concret un model (draft) pentru viitorul permis de pescuit, asa cum il vedem noi, pentru a se putea bricola pe el. Se va prezenta de asemenea un permis de pescuit in original, asa cum se elibereaza el in Olanda, si care poate fi luat pana la un anumit punct, drept model. Diferenta consta in faptul ca ei nu au ape de munte si nici delta...
Avand in vedere ca nu exista reciprocitate intre judete privind permisul de pescuit, si ca n-au aparut vignetele desi au trecut mai mult de 5 luni din acest an, asociatia noastra a considerat ca trebuie sa ne canalizam eforturile spre viitorul apropiat.
Speram ca reprezentantii asociatiilor/cluburilor/gruparilor de pescari sa obtina modificarea legii in parlament in sesiunea din toamna, in sprijinul pescarilor.
MEMORIU catre Ministerul Agriculturii si RASPUNS
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- al. trentea
- utilizator constant
- al. trentea
- utilizator constant
A, era sa uit, Vasile...
Noi am SPRIJINIT SI SPRIJINIM in continuare orice asociatie nou infiintata, si nu ne temem de "concurenta". Dimpotriva.
"Prieteni Pescari" din Iasi si alte asociatii deja infiintate sau in curs de devenire pot confirma sprijinul dezinteresat acordat.
Ultimul exemplu am sa ti-l dau mai jos:
From: Uszkay Istvan
Sent: 23 April 2006 01:56
To: Trentea, Alexandru Gh
Subject: felicitare
Cu ocazia Sarbatoririi Invierii Domnului si Mantuitorului nostru IIsus Cristos, Asociatia Pescarilor Sportivi Salmo-Carpatica din Mun. Lupeni, Jud. Hunedoara va ureaza Multa Sanatate, Implinirea Tuturor Nazuintelor si Mult Succes cu ...Pescari 4Ever !
Va rugam sa primiti recunostiinta noastra sincera pentru tot ajutorul acordat in "luptele grele" pe care le-am dat pentru... devenire !
Cu aleasa consideratie,
Presedintele,
A.P.S. Salmo-Carpatica Lupeni
ing. Istvan Uszkay
Cred ca e cazul sa te opresti in a mai critica in vreun fel actiunile asociatiei P4E, Vasile.
Noi am SPRIJINIT SI SPRIJINIM in continuare orice asociatie nou infiintata, si nu ne temem de "concurenta". Dimpotriva.
"Prieteni Pescari" din Iasi si alte asociatii deja infiintate sau in curs de devenire pot confirma sprijinul dezinteresat acordat.
Ultimul exemplu am sa ti-l dau mai jos:
From: Uszkay Istvan
Sent: 23 April 2006 01:56
To: Trentea, Alexandru Gh
Subject: felicitare
Cu ocazia Sarbatoririi Invierii Domnului si Mantuitorului nostru IIsus Cristos, Asociatia Pescarilor Sportivi Salmo-Carpatica din Mun. Lupeni, Jud. Hunedoara va ureaza Multa Sanatate, Implinirea Tuturor Nazuintelor si Mult Succes cu ...Pescari 4Ever !
Va rugam sa primiti recunostiinta noastra sincera pentru tot ajutorul acordat in "luptele grele" pe care le-am dat pentru... devenire !
Cu aleasa consideratie,
Presedintele,
A.P.S. Salmo-Carpatica Lupeni
ing. Istvan Uszkay
Cred ca e cazul sa te opresti in a mai critica in vreun fel actiunile asociatiei P4E, Vasile.
Nene Trentea, una calda, una rece.
Mai inainte spuneam ca initiativa asociatiei P4E este mai mult decat binevenita. Altcineva insa, desi fara prea multa substanta, carcotea. Mata ii inchizi gura prea dur unui anumit Vasile spunandu-i sa nu mai critice in nici un fel asociatia. Initiativa dvs (despre care e vorba in acest topic) este evident si in mod obiectiv laudabila. Nu va abateti (daca puteti) in dispute marunte.
Mai inainte spuneam ca initiativa asociatiei P4E este mai mult decat binevenita. Altcineva insa, desi fara prea multa substanta, carcotea. Mata ii inchizi gura prea dur unui anumit Vasile spunandu-i sa nu mai critice in nici un fel asociatia. Initiativa dvs (despre care e vorba in acest topic) este evident si in mod obiectiv laudabila. Nu va abateti (daca puteti) in dispute marunte.
Mie-mi place-n Delta!
Alexal. trentea scrie:A, era sa uit, Vasile...
Nu am criticat actiunile lui P4E din contra am spus BRAVO PENTRU INITIATIVA Si nici nu ti-am cerut sa dezvalui sursa informatiilor, am spus ca CITEZdin memorie:Daca stii vreo asociatie care vinde permise la dublu sau triplu sai dai numele.
Nu cred ca a da numele unei asociatii care face bisnita cu permise de pescuit inseamna sa dezvalui sursa informatiilor "sau e secret de stat"
Ai facut o acuzatie si e normal sa o sustii cu argumente,nu ti se pare?
Si pusesem un Post Scriptum acolo dar se vede treaba ca a fost prea mic si nu l-ai vazut.
Te rog sa ma ierti daca te-am suparat cu ceva.

- al. trentea
- utilizator constant
E in regula, Vasile...
Suntem insa oarecum dezamagiti ca suntem destul de izolati in eforturile pe care le facem, in toate planurile, ca sa impingem lucrurile inainte, pe un curs favorabil.
Absolut toti pescarii cred ca isi doresc ape mai curate, peste mai mult, braconieri pedepsiti, un permis accesibil, si o legislatie corecta si aplicabila, care sa le apere drepturile. Dar sunt putini dispusi sa puna umarul efectiv la aceasta treaba.
Cand este insa vorba de critica...
Revenind la acele asociatii, cu riscul de a ma repeta iti spun ca ele exista.
Aproape sigur de la anul lucrurile se vor schimba. Si se va vedea exact cati pescari si-au dorit sa se asocieze cu adevarat, nu doar pentru permis. Aceste asociatii vor disparea de la sine.
Suntem insa oarecum dezamagiti ca suntem destul de izolati in eforturile pe care le facem, in toate planurile, ca sa impingem lucrurile inainte, pe un curs favorabil.
Absolut toti pescarii cred ca isi doresc ape mai curate, peste mai mult, braconieri pedepsiti, un permis accesibil, si o legislatie corecta si aplicabila, care sa le apere drepturile. Dar sunt putini dispusi sa puna umarul efectiv la aceasta treaba.
Cand este insa vorba de critica...
Revenind la acele asociatii, cu riscul de a ma repeta iti spun ca ele exista.
Aproape sigur de la anul lucrurile se vor schimba. Si se va vedea exact cati pescari si-au dorit sa se asocieze cu adevarat, nu doar pentru permis. Aceste asociatii vor disparea de la sine.
Revin si spun ca ai mare dreptate ca suntem putini care ne zbatem, sunt sigur ca toti pescari vor ape curate si cu mult peste si tot asa de sigur ca multi sunt comozi{ca sa nu zic altfel} si cred ca totul li se cuvine daca au platit acel permis de pescuit.
Cit despre acele asociatii care zici tu ca exista MARE PACAT CA NU POTI SA LE DAI NUMELE AICI SA STIM SI NOI CU CINE AVEM DEAFACE Poate ca daca se fac publice numele acelor asociatii vor reveni la preturi mai accesibile si de cistigat va avea tot pescarul de rind.
Toate cele bune
Cit despre acele asociatii care zici tu ca exista MARE PACAT CA NU POTI SA LE DAI NUMELE AICI SA STIM SI NOI CU CINE AVEM DEAFACE Poate ca daca se fac publice numele acelor asociatii vor reveni la preturi mai accesibile si de cistigat va avea tot pescarul de rind.
Toate cele bune