Membrii FRPS - mincina cu care a fost facut federatia
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
-
- veteran
Re: Membrii FRPS - mincina cu care a fost facut federatia
Dar daca se refuza eliberarea CIS-lui pentru Federatia Romana de Vanatoare Sportiva , inseamna ca MTS face DISCRIMINARE iar legislatia europaeana condamna orice forma de DISCRIMINARE In acest sens , ori se elibereaza CIS pentru FRVS ori se retrage CIS-ul infamei cooperative
Muahahahahahahahahaahahahaha
Muahahahahahahahahaahahahaha
Acesta este un pamflet. Orice asemanare cu personaje reale este pur intamplatoare.
Si cum rahatul acoperit tot iese la iveala, iata schema de alba/neagra prin care popescu a inregistrat FRPS, destainuita chiar de celebrul Victor Tarus. Iata ce scrie aceste pe pagina lui de facebook:
Concluzia, pentru cei ce nu constientizeaza ce-a facut Fane de la Alba (presedintele federatiei), a simulat un AG al federatiei in care Tarus era uns ca vicepresedinte, iar la inregistrarea modificarii la Judecatorie l-a sters pe Tarus din schema organizatorica. Adica, o smecherie de tip alba/neagra, venita NU din cartierele marginase Bucurestiului, ci de la Alba (fara neagra) ... )))
Fane… Federatie
La citeva luni după ce am inregistrat Federatia Romana de Pescuit Sportiv, FF (nota personala, Stefan Popescu) a facut Federatia Nationala de pescuit sportiv. Dupa vreo doi ani am primit propunerea sa fuzionam… Treaca de la… m-am dus la Alba pentru discutii. FF (n.p. Stefan Popescu) se vroia presedinte!
Avea de atunci experienta de pescar si pescuit de competitie!!! In regula , am spus , dar primii 3 ani sunt “secretar general”,singurul cu drept de semnatura si stampila!!Doar asa se putea umbla la bani pina la alegerile pe tara ( cam in 3 ani) Asa… s-a rupt filmul!
Dupa alti citiva ani- alta propunere de fuzionare din partea FNPS a aceluiasi Stefan Popescu. Avea nevoie de numele federatiei care era la mine. M-am dus din nou la Alba cu gindul “sa-l ajut” dupa ce se face Federatia adevarata, la primele alegeri nationale, cu macar jumatate din cluburile adevarate de pescari. In organigrama FNps marca Fane erau ( si sunt?) vreo 11-12 cluburi , din care vreo 3-4 sunt din Alba. Curat federatie, curat sportiva! Am primit onoarea de vicepresedinte pe timpul fuziunii celor 2 Federatii. Trebuia sa astept pina la prima mare adunare a federatiei ( cam 2 ani) cind urma sa alegem un pescar in frunte. Abil , nea fane a reusit sa puna mina pe denumire- FRPS…Imediat am fost dat afara din biroul federatiei… in lipsa ( nu mai profit de avantajele functiei!) si Fane federatie a trecut la …”racordarea la conducta banilor publici”- activitate de baza! In secundar cere bani celor care organizeaza
Concluzia, pentru cei ce nu constientizeaza ce-a facut Fane de la Alba (presedintele federatiei), a simulat un AG al federatiei in care Tarus era uns ca vicepresedinte, iar la inregistrarea modificarii la Judecatorie l-a sters pe Tarus din schema organizatorica. Adica, o smecherie de tip alba/neagra, venita NU din cartierele marginase Bucurestiului, ci de la Alba (fara neagra) ... )))
http://www.kronect.ro
http://www.shopconectica.ro
conectica de calitate pentru retele de calculatoare sau telecomunicatii
@gyorg
cu parere de rau, dar din pacate voi sunteti de vina si purtati intreaga raspundere a ceea ce s-a intamplat pana acuma in ultimii 10 ani de zile, mai precis de la prima aparitie a personajului si de la prima "descalecare" care ati avuto la Alba!
aduti aminte de interminabilele discutii purtate aici pe forum, de toate semnalele de alarma trase de diversi, dar ...........VOI, nimic, batman, batman,
aveati nevoie de un for de reprezentare de un organism si o organizare, ati crezut ca veti putea sa va intelegeti cu dracul si ca il veti putea manevra cum vreti insa sa dovedit a fi contrariul pana la urma si uite asa "ciuma" asta a ajuns sa evoluze si sa produca un rau imens pescuitului romanesc, mai daunator chiar decat AJVPS-ul mult hulit!
sincer, nu inteleg de ce va plangeti acuma?! fiindca nu culegeti decat ce s-a semanat
iar pentru cei care nu cunosc dar vor sa stie si sa constientizeze, sa urmareasca (scotoceasca in arhive) forumul acesta si pe cele de profil - vor avea adevarata imagine a ceea ce se intampla la ora actuala si de ce am "evoluat" atata in cei 10 ani.
sory, nu am nimic cu tine, imi esti simpatic chiar si te respect ca pescar cu multa experienta, dar adevarul este cu totul altul si nu sta decat in puterea si orgoliile voastre sa faceti ceva cu adevarat, chiar si in ceasul al 25-lea
p.s. cand am spus "VOI" ma refeream la toti cei care ati fost angrenati cat de cat in acest fenomen, de la infintari de asociatii si cluburi si pana la concursuri si ligi, de la organizatori si pana la concurenti, de la spinning, crap, stationar si fly, inclusiv firmele de profil, importatoare sau retaileri de articole de pescuit care nici la ora asta nu constientizeaza (sau mai grav, nu vor) sa accepte ca au si ei o mare responsabilitate in evolutia pescarului roman si a pescuitului in tara asta
uhhh, m-am descarcat
cu parere de rau, dar din pacate voi sunteti de vina si purtati intreaga raspundere a ceea ce s-a intamplat pana acuma in ultimii 10 ani de zile, mai precis de la prima aparitie a personajului si de la prima "descalecare" care ati avuto la Alba!
aduti aminte de interminabilele discutii purtate aici pe forum, de toate semnalele de alarma trase de diversi, dar ...........VOI, nimic, batman, batman,
aveati nevoie de un for de reprezentare de un organism si o organizare, ati crezut ca veti putea sa va intelegeti cu dracul si ca il veti putea manevra cum vreti insa sa dovedit a fi contrariul pana la urma si uite asa "ciuma" asta a ajuns sa evoluze si sa produca un rau imens pescuitului romanesc, mai daunator chiar decat AJVPS-ul mult hulit!
sincer, nu inteleg de ce va plangeti acuma?! fiindca nu culegeti decat ce s-a semanat
iar pentru cei care nu cunosc dar vor sa stie si sa constientizeze, sa urmareasca (scotoceasca in arhive) forumul acesta si pe cele de profil - vor avea adevarata imagine a ceea ce se intampla la ora actuala si de ce am "evoluat" atata in cei 10 ani.
sory, nu am nimic cu tine, imi esti simpatic chiar si te respect ca pescar cu multa experienta, dar adevarul este cu totul altul si nu sta decat in puterea si orgoliile voastre sa faceti ceva cu adevarat, chiar si in ceasul al 25-lea
p.s. cand am spus "VOI" ma refeream la toti cei care ati fost angrenati cat de cat in acest fenomen, de la infintari de asociatii si cluburi si pana la concursuri si ligi, de la organizatori si pana la concurenti, de la spinning, crap, stationar si fly, inclusiv firmele de profil, importatoare sau retaileri de articole de pescuit care nici la ora asta nu constientizeaza (sau mai grav, nu vor) sa accepte ca au si ei o mare responsabilitate in evolutia pescarului roman si a pescuitului in tara asta
uhhh, m-am descarcat
Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.
Adi. Cred ca judeci total gresit! Noi, voi, tu, eu, TOTI, nu avem de ce sa reprosam ca acest personaj exista. Poate doar maica-sa. Dar, intr-o lume ipotetic ideala nu aveam nevoie de forma federatiei, nici macar ca interes colateral. Noi, voi, ei, avem nevoie sa fim lasati sa facem ce ne dorim. Unii cu recreativul, altii cu sportivul!
Este ca si cum m-ai acuza ca iliescu exista din cauza mea
Din pacate @adiwolf are mare dreptate, in timp ce Fane obtinea CIS-ul, umbla pe la ministere, avea activitate, voi erati pusi doar pe mistocareala !
@gyorg daca veti cu procese pentru desfiintarea FRPSC, atunci sigur mergeti pe un drum gresit, nu o sa obtineti asa ceva niciodata !
Ia legatura cu un jurist specializat in jurisprudenta sportiva si el o sa te poata lamurii cum sta treaba cu sportul, cu activitatea recreativa, si altele !
Daca vrei sa-l invingi pe Fane, trebuie sa gandesti ca el, altfel nu prea vad sanse de reusita !
Pana la urma este interesul vostru, pe noi astia mai "fomisti" nu o sa ne afecteze prea mult, in loc sa dam banii la diverse asociatii ii vom da lui Fane, ne luam batul si ne prindem baboii, sau ne ducem pe balti private si ne simtim bine !
De voi, cei cu latura competitionala o sa fie mai nasol, cu Fane in coaste tot timpul !
@gyorg daca veti cu procese pentru desfiintarea FRPSC, atunci sigur mergeti pe un drum gresit, nu o sa obtineti asa ceva niciodata !
Ia legatura cu un jurist specializat in jurisprudenta sportiva si el o sa te poata lamurii cum sta treaba cu sportul, cu activitatea recreativa, si altele !
Daca vrei sa-l invingi pe Fane, trebuie sa gandesti ca el, altfel nu prea vad sanse de reusita !
Pana la urma este interesul vostru, pe noi astia mai "fomisti" nu o sa ne afecteze prea mult, in loc sa dam banii la diverse asociatii ii vom da lui Fane, ne luam batul si ne prindem baboii, sau ne ducem pe balti private si ne simtim bine !
De voi, cei cu latura competitionala o sa fie mai nasol, cu Fane in coaste tot timpul !
Inca odata gresit, noi am facut exact ce face un om normal la cap, ne-am vazut linistiti de ale noastre. Faptul ca mai departe ne-am trezit cu un bolnav care s-a vazut presedintele pescuitului din Romania, asta este alta poveste.rcorbu scrie:Din pacate @adiwolf are mare dreptate, in timp ce Fane obtinea CIS-ul, umbla pe la ministere, avea activitate, voi erati pusi doar pe mistocareala !
Ceea ce ma contrariaza, in schimb, sunteti VOI! Voi recreativii care nu ati realizat pana acum ca actiunea noastra de blocare a Ordinului de Pescuit a fost un pas important pentru noi, dar si PENTRU VOI. Voi, erati cei care cotizati masiv la FRPS fara sa aveti nimic in schimb, doar un examen de pescuit online, si atat. Credeti ca popescu dupa incasare taxei de licentiere a pescarului imbunatatea cu ceva pescuitul din Romania? Uitati-va la concursurile organizate de el unde oamenii si-au primit banii de premii numai dupa ce l=au actionat in judecata!
NOI suntem, deocamdata cei care cotizeza masiv la AGVPS nu la FRPSC, si astia cateva mii de unditari NU ne intereseaza concursurile !Gyorg scrie: Ceea ce ma contrariaza, in schimb, sunteti VOI! Voi recreativii care nu ati realizat pana acum ca actiunea noastra de blocare a Ordinului de Pescuit a fost un pas important pentru noi, dar si PENTRU VOI. Voi, erati cei care cotizati masiv la FRPS fara sa aveti nimic in schimb, doar un examen de pescuit online, si atat. Credeti ca popescu dupa incasare taxei de licentiere a pescarului imbunatatea cu ceva pescuitul din Romania? Uitati-va la concursurile organizate de el unde oamenii si-au primit banii de premii numai dupa ce l=au actionat in judecata!
Faptul ca va simpatizam se vede in numarul, mic dar totusi important, de semnaturi pentru petitia ta, DAR trebuie si sa dovediti ca le meritati !
Sunt nerabdator sa vad cum o sa apara Ordinul de Ministru, in ce formulare !
Apreziez simpatia voastra, dar noi(eu) nu trebuie sa dovedim(dovedesc) nimic. Vreau numai sa-mi vad linistit de pasiunea mea. Daca asteptati ceva de la noi(mine), gresiti. Nu trebuie sa demonstrez nimic!rcorbu scrie:NOI suntem, deocamdata cei care cotizeza masiv la AGVPS nu la FRPSC, si astia cateva mii de unditari NU ne intereseaza concursurile !Gyorg scrie: Ceea ce ma contrariaza, in schimb, sunteti VOI! Voi recreativii care nu ati realizat pana acum ca actiunea noastra de blocare a Ordinului de Pescuit a fost un pas important pentru noi, dar si PENTRU VOI. Voi, erati cei care cotizati masiv la FRPS fara sa aveti nimic in schimb, doar un examen de pescuit online, si atat. Credeti ca popescu dupa incasare taxei de licentiere a pescarului imbunatatea cu ceva pescuitul din Romania? Uitati-va la concursurile organizate de el unde oamenii si-au primit banii de premii numai dupa ce l=au actionat in judecata!
Faptul ca va simpatizam se vede in numarul, mic dar totusi important, de semnaturi pentru petitia ta, DAR trebuie si sa dovediti ca le meritati !
Sunt nerabdator sa vad cum o sa apara Ordinul de Ministru, in ce formulare !
Cei care cotizeaza masiv la agvps nu inteleg de ce o fac, atata timp cat pot merge la pescuit si fara agvps, rnp sau fara federatie. Daca agvps are balti in administrarea durabila, asta-i alta poveste, iar atunci pot incasa taxe suplimentare, dar numai pe acele lacuri unde le sunt arondate conf contractului cu ANPS.
Nu i-as plange de mila lui Tarus. E doar inca unul care a crezut ca poate profita de pe urma pescarilor, constituind acea federatie nascuta moarta - pe nume Federatia Romana a Pescarilor Sportivi (daca nu gresesc denumirea). Mai apoi nu a fost in stare sa faca nimic cu ea. Nu l-a dus capul mai departe de constituire. Doar ca a reusit astfel, ca un efect colateral, sa blocheze posibilitatea constituirii Federatiei Romane de Pescuit Sportiv, din pricina denumirii prea apropiate.
Dar a dat pana la urma pesta altul mai hot decat el, care l-a imbrobodit pana ce i-a luat denumirea.
Pana la urma Tarus a capatat ceea ce a meritat si a ramas cu buzele umflate.
Dar a dat pana la urma pesta altul mai hot decat el, care l-a imbrobodit pana ce i-a luat denumirea.
Pana la urma Tarus a capatat ceea ce a meritat si a ramas cu buzele umflate.
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.