"marele ecolog si om al naturii" RADUTA
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- StefanDinu
- veteran
"marele ecolog si om al naturii" RADUTA
http://www.romanialibera.ro/editie/NEW_ ... =z18102006
Asta sa nu mai imi spuna nimeni "ce eforturi si cati bani s-au bagat la Sarulesti si cat de putini bani se castiga".
Asta sa nu mai imi spuna nimeni "ce eforturi si cati bani s-au bagat la Sarulesti si cat de putini bani se castiga".
Re: "marele ecolog si om al naturii" RADUTA
Da' cine a zis asta? Nu l-am auzit pe Raduta sa se planga vreodata.StefanDinu scrie:Asta sa nu mai imi spuna nimeni "ce eforturi si cati bani s-au bagat la Sarulesti si cat de putini bani se castiga".
Cat priveste articolul, in prima parte autorul prezinta posibile incalcari ale legii, iar in a doua, tot el, le demonteaza aratand ca de fapt nu s-a incalcat legea ci s-a profitat pe alocuri de lacunele ei. Tipic gazetaresc.
mda, chestia asta a fost dezbatuta si la televizor.
Cand am spus ca Jiji Stefan e controlat de un comisar guvernamental si s-au gasit grave nereguri si incalcari de lege , ca apoi a fost amendat, Adrian Ionascu m-a persiflat imediat si a spus ca habar nu am ce vorbesc.
Asa e cu zmeii astia, is baieti frumosi si promit luna de pe cer si cand se vad inscaunati le cresc capetele
Cand am spus ca Jiji Stefan e controlat de un comisar guvernamental si s-au gasit grave nereguri si incalcari de lege , ca apoi a fost amendat, Adrian Ionascu m-a persiflat imediat si a spus ca habar nu am ce vorbesc.
Asa e cu zmeii astia, is baieti frumosi si promit luna de pe cer si cand se vad inscaunati le cresc capetele
Re: "marele ecolog si om al naturii" RADUTA
Interesant. Si totusi, pentru orice om de buna credinta este evident ca in prima parte a articolului s-au prezentat gravele incalcari ale legii descoperite cu ocazia controlului, iar in partea a doua au fost lasati Raduta si Gigi Stefan sa-si spuna punctul de vedere. Normal ca astia doi nu erau sa zica "asteptam duba sa ne ia cu mainile la spate"MihaiV scrie:
Cat priveste articolul, in prima parte autorul prezinta posibile incalcari ale legii, iar in a doua, tot el, le demonteaza aratand ca de fapt nu s-a incalcat legea ci s-a profitat pe alocuri de lacunele ei. Tipic gazetaresc.

Cu lacrimi Bastus!
-
- veteran
Multumesc, la fel.MihaiV scrie:No mai, inseamna ca daca mi-am spus parerea tu zici ca io-s de rea credinta. Oi fi avand oaresce afaceri si nu mi-am dat seama!
Sa-ti fie de bine!
Inainte de a emite opinii incheiate apoteotic cu ziceri gen "tipic gazetaresc" cred ca n-ar strica sa intelegi ce scrie in articolul adus in discutie.
Cu lacrimi Bastus!