Pescuiesc pe Olt, exclusiv cu vobler si rotativa, in zona Gura Lotrului - Valea Marului pe ambele maluri. Am reusit luna aceasta, pentru mine, performanta de a efectua 16 partide de pescuit consecutive. Am facut toate combinatiile de naluci, dar degeaba. Ca niciodata, rezultatele au fost catastrofale: un clean de 1,3kg, un clean de 900g, unul de 400g, un avat de 700g si unul de 500g si un salau de 800g. Nu am fost singur, ci impreuna cu inca 3 prieteni. Au fost zile intregi cand nu am avut nici macar un atac si, nu exagerez, duminica trecuta am parcurs 12 km cautand cleanul in zona Proieni - Betel. Ca un amanunt extrem de important, vremea a fost total instabila, barajele au "uzinat" non-stop(s-au finalizat lucrarile la barajul de la Robesti si se incep cele pentru ridicarea barajului Rau Vadului), a mai dat si ceva zapada, vantul s-a intors din aval, insa apa este aproape cristal. Ultimele doua partide am dat la pluta cu greieri, lipitori, viermusi si pestisori si nu am avut nici o ciupitura. Am intrebat toti pescarii de spinning si nici unul nu prinsese nimic. De fapt, nu a mancat nici scobarul, nici mreana si nici carasul. Am mers si cu trenul si abia daca scoteai 3kg de peste din doua vagoane de pescari. De data aceasta mi-am fortat nervii la maxim! Daca mai merge pe undeva cu vobler sau rotativa, va rog sa imi aprindeti speranta si sa ma anuntati si pe mine.