MAGAZINE DE ARTICOLE DE PESCUIT ?

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
baboy
utilizator nou
utilizator nou

MAGAZINE DE ARTICOLE DE PESCUIT ?

Mesaj de baboy » 18 Mar 2005, 12:57

Problema cu magazinele este foarte delicata . eu am vazut multe magazine pline numai cu CHINEZARII si nimic important in schimb vanzatorii le urcau in slavi. Avand in vedere carcterul mai sarac al pescarului trebuie facute si compromisuri dar cu grija.
Un prieten mi-a spus ca in NIRO a gasit ceva scule bunicele la preturi excelente INCERCATI
Oborul este o prostie aceleasi lucruri al un loc degeaba 50% din ele sunt de un pescuit maxim 2 aveti grija ce cumparti
Magazinele de cartier merg dar vedeti unde. Eu am gasit niste magazine bune la piata la Rahova pe Margeanului la biserica, la ghencea la terminare cimititelor
Un magazin bun in Pantelimon la intersectia tr. 14 nu stiu exact este o intersectie in Y
CINE ARE BANI SA NU EZITE MAGAZINE LA FIRMA FAC TOTI BANI

lucian XXL
utilizator nou
utilizator nou

Re: MAGAZINE DE ARTICOLE DE PESCUIT ?

Mesaj de lucian XXL » 01 Iul 2006, 09:26

baboy scrie:Problema cu magazinele este foarte delicata . eu am vazut multe magazine pline numai cu CHINEZARII si nimic important in schimb vanzatorii le urcau in slavi. Avand in vedere carcterul mai sarac al pescarului trebuie facute si compromisuri dar cu grija.
Un prieten mi-a spus ca in NIRO a gasit ceva scule bunicele la preturi excelente INCERCATI
Oborul este o prostie aceleasi lucruri al un loc degeaba 50% din ele sunt de un pescuit maxim 2 aveti grija ce cumparti
Magazinele de cartier merg dar vedeti unde. Eu am gasit niste magazine bune la piata la Rahova pe Margeanului la biserica, la ghencea la terminare cimititelor
Un magazin bun in Pantelimon la intersectia tr. 14 nu stiu exact este o intersectie in Y
CINE ARE BANI SA NU EZITE MAGAZINE LA FIRMA FAC TOTI BANI
CORECT !!
Ce parere ai despre aparatele mele RADARCAN,individuale,impotriva tantarilor( pe care nu le gasesti decat in mag. SERIOASE .Ex. mag la care tu faci referire -CPT. HOOK, sos. Pantelimon 40,langa Obor))?
Nu distrugeti Vadu !

Scrie răspuns