mafia PSD ataca ordinul care protejeaza stiuca....

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori

bogdank
veteran
veteran

Mesaj de bogdank » 02 Sep 2005, 08:50

Nu e chiar deviere, ca era vorba ca stiuca sa fie incriminata de decimarea a tone de peste, printre care si salau. Eu prind numai intimplator stiuca, asa ca nu stiu exact ce se gaseste in stomacul dinsei. Dar nu am auzit de alt peste care sa fi halit salai, in afara de confrati. Si acum, de somn. Ca sa raminem strict la idee, deschid un chestionar separat.

Nick
veteran
veteran

Mesaj de Nick » 02 Sep 2005, 10:34

Chai la noi avem un lac unde convietuiesc f bine:stiuca ,salaul,bibanul.Nu se prea cearta ptr ca fiecare are alt loc de vanatoare.Bibanii si cu stiucile mai au conflicte de care profitam noi(bibanii de la storm,salmo perch,etc)Daca era rentabil cred ca si producatorii se orientau spre un salmo walleye,(cum au facut cu pike,perch,etc)dar se pare ca nu prea merge.
http://www.easteam.ro
Pestii nu citesc carti!

Sile
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Sile » 02 Sep 2005, 11:01

Ziceam ca n-am inteles nimic da' pana la urma tot am inteles.

Stiuca nu mananca salau!

Atunci e clar, trebuie sa-l despagubeasca doar pentru cele 700 tone de platica si celelalte 240 de caras.
Mie-mi place-n Delta!

bogdank
veteran
veteran

Mesaj de bogdank » 02 Sep 2005, 11:08

Sile scrie:Atunci e clar, trebuie sa-l despagubeasca doar pentru cele 700 tone de platica si celelalte 240 de caras.
Plus 30 tone broasca, 300 buc. bizam bun pt blanita si 200 kg tabla aurita/argintata/cromata/zincata, confiscata de stuk de la bietzii confrati intru suferinta :twisted:

Armand
veteran
veteran

Mesaj de Armand » 02 Sep 2005, 11:52

Atacul catre acest ordin se face pe toate fronturile.
Am inceput eu acu ceva timp un topic despre un articol din Jurnalul National(http://www.rapitori.ro/forum/viewtopic. ... trebuie+sa)
Se pare ca baietii nu vor sa se lase in ruptul capului.
Atata vreme cat ies bani buni o sa se gasesca si vreun judecator de 2 lei care sa le dea castig de cauza.
Pana una-alta ati vazut ca si in Metro nu se pune stiuka langa salau. E nervoasa rau si sare la gat :)
Spining....Prea bun ca sa fie light...

Ioan S.
veteran
veteran

Mesaj de Ioan S. » 02 Sep 2005, 12:04

Ce credeti, daca stiuca le face asa de mari pagube, n-ar fi tentant pentru ei sa faca inlesniri pescarilor (sportivi) de stiuca ? :twisted:

Leba
veteran
veteran

"calcul"

Mesaj de Leba » 03 Sep 2005, 08:00

"Omul de afaceri Alexandru Bitner a cerut in instanta suspendarea ordinului prin care Ministerul Agriculturii interzice pescuitul industrial al unor specii amenintate cu disparitia. Avocatii sai sustin o teorie halucinanta, anume ca stiuca va devora in trei ani peste in valoare de un milion de euro."

:D :D :D m-am tavalit de ras in prima faza. chiar ca "halucinant"!
dar daca va avea castig de cauza v-ati gandit? isi ia omu banu si se p...a pe el de "ordin"! :twisted:
saraca stuka... se pune totul in carca ei!
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team

aldo
junior
junior

Mesaj de aldo » 03 Sep 2005, 15:37

Va-ti gindit pe cine au an spate concesionarii ?
Ce a ramas dupa citiva ani de exploatare ?
Cine a sustinut si sustine braconajul si la ora actuala ?
Cine a fost presedintele AVPS si ce a facut pentru pescuitul sportiv?
De ce pescarii sportivi sunt fugariti an timpul prohibitiei ?
Ce a facut AVPS-ul an tot acest timp si cine la sustinut ?
-si multe altele.
Nu vi se pare ca toate au un singur raspuns.
PACAT , NOI AM VOTAT.

aldo
junior
junior

Mesaj de aldo » 03 Sep 2005, 16:02

Cred ca atacul asupra acestui ordin pregateste terenul pentru ce va urma ."Decimarea ( 1mil. de euro )a celorlalte specii aruncind vina asupra stiucii.Oricum se va termina aceasta disputa cei an cauza nu vor avea nimic de pierdut.

bivanus
junior
junior

Mesaj de bivanus » 06 Sep 2005, 15:17

mda, mi-a placut finalul unuia din articole: "monstrii de o tona" :shock:
maiculita!cum o fi sa prinzi asa ceva ?i-o place tot oscilanta sau se da direct la barca? :D
si apropo de monstrii:la noi se poate pescui sportiv sturion?
si daca nu DE CE??? oare noi suntem mai prosti ca aia din Columbia Britanica?(fara ironii baieti ca nu e de gluma) oare lui wavedancer (am inteles ca are o pensiune in delta) i-ar strica niste turisti straini?
si in general pe noi nu ne-ar strica sa prindem un rapitor de 60-70kg?
ok, poate ca nu la arificiala :roll: dar oricum.
cit despre pierderile "investitorilor" de talie "mondiala" cum sint dl. bittner cu pestele sau tipul ala care vrea sa faca din Rosia Montana un lac de cianura nu va faceti griji, gasesc ei o metoda sa le acopere :evil:
Criza a mai mare care acuma ne doare este criza de valoare

Scrie răspuns