mafia PSD ataca ordinul care protejeaza stiuca....
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
Nu e chiar deviere, ca era vorba ca stiuca sa fie incriminata de decimarea a tone de peste, printre care si salau. Eu prind numai intimplator stiuca, asa ca nu stiu exact ce se gaseste in stomacul dinsei. Dar nu am auzit de alt peste care sa fi halit salai, in afara de confrati. Si acum, de somn. Ca sa raminem strict la idee, deschid un chestionar separat.
Chai la noi avem un lac unde convietuiesc f bine:stiuca ,salaul,bibanul.Nu se prea cearta ptr ca fiecare are alt loc de vanatoare.Bibanii si cu stiucile mai au conflicte de care profitam noi(bibanii de la storm,salmo perch,etc)Daca era rentabil cred ca si producatorii se orientau spre un salmo walleye,(cum au facut cu pike,perch,etc)dar se pare ca nu prea merge.
http://www.easteam.ro
Pestii nu citesc carti!
Pestii nu citesc carti!
Atacul catre acest ordin se face pe toate fronturile.
Am inceput eu acu ceva timp un topic despre un articol din Jurnalul National(http://www.rapitori.ro/forum/viewtopic. ... trebuie+sa)
Se pare ca baietii nu vor sa se lase in ruptul capului.
Atata vreme cat ies bani buni o sa se gasesca si vreun judecator de 2 lei care sa le dea castig de cauza.
Pana una-alta ati vazut ca si in Metro nu se pune stiuka langa salau. E nervoasa rau si sare la gat
Am inceput eu acu ceva timp un topic despre un articol din Jurnalul National(http://www.rapitori.ro/forum/viewtopic. ... trebuie+sa)
Se pare ca baietii nu vor sa se lase in ruptul capului.
Atata vreme cat ies bani buni o sa se gasesca si vreun judecator de 2 lei care sa le dea castig de cauza.
Pana una-alta ati vazut ca si in Metro nu se pune stiuka langa salau. E nervoasa rau si sare la gat
Spining....Prea bun ca sa fie light...
"calcul"
"Omul de afaceri Alexandru Bitner a cerut in instanta suspendarea ordinului prin care Ministerul Agriculturii interzice pescuitul industrial al unor specii amenintate cu disparitia. Avocatii sai sustin o teorie halucinanta, anume ca stiuca va devora in trei ani peste in valoare de un milion de euro."
m-am tavalit de ras in prima faza. chiar ca "halucinant"!
dar daca va avea castig de cauza v-ati gandit? isi ia omu banu si se p...a pe el de "ordin"!
saraca stuka... se pune totul in carca ei!
dar daca va avea castig de cauza v-ati gandit? isi ia omu banu si se p...a pe el de "ordin"!
saraca stuka... se pune totul in carca ei!
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team
East Spinning Team
Va-ti gindit pe cine au an spate concesionarii ?
Ce a ramas dupa citiva ani de exploatare ?
Cine a sustinut si sustine braconajul si la ora actuala ?
Cine a fost presedintele AVPS si ce a facut pentru pescuitul sportiv?
De ce pescarii sportivi sunt fugariti an timpul prohibitiei ?
Ce a facut AVPS-ul an tot acest timp si cine la sustinut ?
-si multe altele.
Nu vi se pare ca toate au un singur raspuns.
PACAT , NOI AM VOTAT.
Ce a ramas dupa citiva ani de exploatare ?
Cine a sustinut si sustine braconajul si la ora actuala ?
Cine a fost presedintele AVPS si ce a facut pentru pescuitul sportiv?
De ce pescarii sportivi sunt fugariti an timpul prohibitiei ?
Ce a facut AVPS-ul an tot acest timp si cine la sustinut ?
-si multe altele.
Nu vi se pare ca toate au un singur raspuns.
PACAT , NOI AM VOTAT.
mda, mi-a placut finalul unuia din articole: "monstrii de o tona"
maiculita!cum o fi sa prinzi asa ceva ?i-o place tot oscilanta sau se da direct la barca?
si apropo de monstrii:la noi se poate pescui sportiv sturion?
si daca nu DE CE??? oare noi suntem mai prosti ca aia din Columbia Britanica?(fara ironii baieti ca nu e de gluma) oare lui wavedancer (am inteles ca are o pensiune in delta) i-ar strica niste turisti straini?
si in general pe noi nu ne-ar strica sa prindem un rapitor de 60-70kg?
ok, poate ca nu la arificiala
dar oricum.
cit despre pierderile "investitorilor" de talie "mondiala" cum sint dl. bittner cu pestele sau tipul ala care vrea sa faca din Rosia Montana un lac de cianura nu va faceti griji, gasesc ei o metoda sa le acopere
maiculita!cum o fi sa prinzi asa ceva ?i-o place tot oscilanta sau se da direct la barca?
si apropo de monstrii:la noi se poate pescui sportiv sturion?
si daca nu DE CE??? oare noi suntem mai prosti ca aia din Columbia Britanica?(fara ironii baieti ca nu e de gluma) oare lui wavedancer (am inteles ca are o pensiune in delta) i-ar strica niste turisti straini?
si in general pe noi nu ne-ar strica sa prindem un rapitor de 60-70kg?
ok, poate ca nu la arificiala
cit despre pierderile "investitorilor" de talie "mondiala" cum sint dl. bittner cu pestele sau tipul ala care vrea sa faca din Rosia Montana un lac de cianura nu va faceti griji, gasesc ei o metoda sa le acopere
Criza a mai mare care acuma ne doare este criza de valoare