Lostrita
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
Lostrita
Pentru cei ce au informatii
unde se poate gasi puiet de lostrita?
care sunt conditiile unei popular icu lostrita dpdv al pestelui?
mediul cel mai propice si perioada cea mai buna pentru efectuarea unei populari cu lostrita
aceleasi intrebari si pentru stiuca
merci anticipat
unde se poate gasi puiet de lostrita?
care sunt conditiile unei popular icu lostrita dpdv al pestelui?
mediul cel mai propice si perioada cea mai buna pentru efectuarea unei populari cu lostrita
aceleasi intrebari si pentru stiuca
merci anticipat
-
- veteran
Lostrita si lipanul sunt mult mai pretentiosi la conditiile de mediu si calitatea apei decat pastravii, cresterea lor in captivitate este extrem de dificila si costisitoare. Au fost pastravarii care au ajuns in paragina. Alta dificultate este eliminarea cauzelor care i-au adus la pragul disparitiei.
@Moderatoooori!
Mai exista 2 lostrite, una la "Locuri de pescuit...", cealalta chiar aici. Asta e al 3-lea subiect cu acelasi titlu. Nu s-ar putea comasa?
@ovidiu14
il citez pe Aquaro A. : cresterea [..] este extrem de dificila si costisitoare, pentru ca bine zice. Pentru o firma nu se renteaza. Singura optiune ar fi o finantare gen Sapard, si am mai scris pe o alta "Lostrita" ca chiar exista (cel putin) un proiect finantat pt asa ceva, prin Moldova pe undeva.
Cu stiuca e alta poveste. Asta se poate reproduce artificial si se poate obtine puiet fara mari probleme, dar nu stiu ca practic sa se faca repr.stiucii. Eventual la centrele de cercetare, gen Nucet. Trebuie intrebat
Mai exista 2 lostrite, una la "Locuri de pescuit...", cealalta chiar aici. Asta e al 3-lea subiect cu acelasi titlu. Nu s-ar putea comasa?

@ovidiu14
il citez pe Aquaro A. : cresterea [..] este extrem de dificila si costisitoare, pentru ca bine zice. Pentru o firma nu se renteaza. Singura optiune ar fi o finantare gen Sapard, si am mai scris pe o alta "Lostrita" ca chiar exista (cel putin) un proiect finantat pt asa ceva, prin Moldova pe undeva.
Cu stiuca e alta poveste. Asta se poate reproduce artificial si se poate obtine puiet fara mari probleme, dar nu stiu ca practic sa se faca repr.stiucii. Eventual la centrele de cercetare, gen Nucet. Trebuie intrebat