Logistica pentru pescuit

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori

Scrie răspuns
bergwege
utilizator nou
utilizator nou

Logistica pentru pescuit

Mesaj de bergwege » 11 Sep 2009, 20:23

Pensiunea XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX
siteul pensiunii XXXXeste cu acelasi nume
www.XXXX.com

Modificat de Tudor

tudor
Moderator
Moderator

Mesaj de tudor » 11 Sep 2009, 21:29

Reclama se plateste mi se pare mie...

bergwege
utilizator nou
utilizator nou

Logistica pentru pescari

Mesaj de bergwege » 12 Sep 2009, 13:01

Buna ziua

Asa este aveti dreptate dar fiind pentru prima oara in acest forum cred ca este de inteles Eu nu m-am gindit numai la publicitate pentru ca sint si eu un pescar impatimit si stiu ce inseamna microbul, dealtfel pescarii sint prietenii mei.
Sigur ca-i pot ajuta foarte mult daca vin in zona Valea Cernei cu informatii dar nu numai dar si din zona Cazanele Dunarii ( locuri pentru pescuit, logidtica, momeli. etc).
Sint mesteri muscari cunoscuti la pescuitul pentru pastrav, exista doua lacuri in zona destul de mari, populate de catre pescari sau de directia silvica Caras Severin. Unul cu toate speciile de peste si altul chiar linga Izvoarele Cernei populat cu pastrav,clean si lostrita un peste foarte rar din pacate in Romania. In ultimul timp a reaparut lipanul pe Cerna o specie considerata disparuta din riul Cernei. Apoi fiind regimul strict din cauza rezervatiei pot furniza informatii care sa nu puna oamenii in deruta prin nepllacerile create de catre paznicii parcului, care uneori este adevarat mai si gresesc.
In rest toate celelalte informatii sint reale ,riul Cerna se afla la 10 m de pensiune numai strada desparte apa de pensiune. Locul acela privat este in inima rezervatiei Valea Cernei dar nu intr-o zona cu restrictie ( campare,interzis focul,etc) . Pentru o zi frumoasa la pescuit ai nevoie de liniste , sa nu fi deranjat de nimeni , Pot ajuta cu informatiile mele pe toti prieteni mei pecari care doresc sa ia contact cu zonele Valea Cernei si Cazanele Dunarii.

.... numai bine, va multumesc pentru postare si oricind va stau la dispozitie tuturor prin mesaje sau opinii la care voi si raspunde

bergwege
utilizator nou
utilizator nou

Pensiunea Soimul din Baile Herculane

Mesaj de bergwege » 12 Sep 2009, 22:52

Reclama se plateste peste tot dar si la pensiune sa stiti ca se negociaza preturile mai ales pentru pescari . Din punctul asta ajut si eu cum pot

sorinB
veteran
veteran

Re: Pensiunea Soimul din Baile Herculane

Mesaj de sorinB » 12 Sep 2009, 23:05

bergwege scrie:Reclama se plateste peste tot dar si la pensiune sa stiti ca se negociaza preturile mai ales pentru pescari . Din punctul asta ajut si eu cum pot
Esti draguut...Ai prietena?? :D

bergwege
utilizator nou
utilizator nou

Pensiunea Soimul Baile Herculane

Mesaj de bergwege » 13 Sep 2009, 00:36

:D

bergwege
utilizator nou
utilizator nou

pensiunea Soimul din Baile Herculane

Mesaj de bergwege » 16 Sep 2009, 15:02

Prieteni merge foarte bine pestele mic la km 18 pw Valea Cernei la pastrav si clean. A inceput scobarul daca aveti tehnica si rabdare il gasiti in cirduri in aval de Baile Herculane. Se pescuieste la iarba.

nasolu
veteran
veteran

Re: Pensiunea Soimul din Baile Herculane

Mesaj de nasolu » 16 Sep 2009, 15:21

soriniusc scrie:
bergwege scrie:Reclama se plateste peste tot dar si la pensiune sa stiti ca se negociaza preturile mai ales pentru pescari . Din punctul asta ajut si eu cum pot
Esti draguut...Ai prietena?? :D
data viitoare poate te saruta :D :D

ovidiu14
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu14 » 17 Sep 2009, 07:46

Prieteni merge foarte bine pestele mic la km 18 pw Valea Cernei la pastrav si clean.
inca nu s-a inchis la pastrav pe Cerna ?
da-mi un pm cu date de contact te rog
la anul zona e in planul meu pt pastrav :)
Clubul Sportiv al Pescarilor de Rapitori
Imagine

Daca accepti orice , asteapta-te la orice ! 14

bergwege
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de bergwege » 26 Sep 2009, 14:34

Sigur ca da, cu mare placere

Str Zavoiului Nr. 104
Baile Herculane
Caras Severin

Pentru rezervari la numerele de telefon 0740.66.84.57 ; 0723.66.84.57 sau 0255.560.653 (Fam Barbu) la adresa de e-mail daliabarbu@yahoo.com

pagini web

www.pensiuneasoimul.8m.com
www.carpati-valea-cernei.com

Rugamintea mea este sa sunati din timp. In ultima pagina web gasiti si zonele de pescuit pe riul Cerna la rubrica Valea Cernei ( speciile de pesti care se gasesc in zona,locuri pentru pescuit,momeli,etc)

Scrie răspuns