locuri din bacau
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
locuri din bacau
stie cineva cateva locuri bune de pescuit din apropierea bacaului? 

Vad ca se-nghesuie lumea sa-ti raspunda,asa ca o sa-mi caut si eu un loc pe-aici.Daca intre timp nu ai gasit iti dau eu ceva ponturi,dar nu-ti garantez reusitele.Asta depinde de mai multe lucruri.In ordinea preferintelor mele:Galbeni(jos,la100m de baraj,pe dreapta cum te uiti de pe baraj-se prinde clean-rarut-si avat marisor la twister alb cu jig de 7gr. sau cu "pene";apoi "la deversor"-daca nu stii unde cere amanunte-se prinde avat peste 1 kg.,salau 800gr.-3kg.-ce am vazut si prins eu,o fi si mai mare-somn la pestisor=500g.-6kg. si clean-mai rar,in jur de 200g.-800g.;plus biban).la iesirea din Lespezi(drumul spre P.Nt.)in stinga podului,jos se ia clean de la mic la mare(sunt niste copaci in apa,atentie cind dai,eu am lasat jdemii de monturi acolo) la viermusi si rar la rotativa.Apoi mai incearca la Racaciuni,pe noapte la somn cu buchet de rime sau cu carasi cit palma,la Argeaua(ai grija daca mergi cu masina ta,o lasi la distanta si satul-ca e un sat-e fomat din tigani care traiesc din vindut piese auto,asa ca nu vor ezita sa ti-o "evalueze"),la "copacu' cu ciori"daca stii pe unde vine,dar numai cu barca.Din punctul de vedere al baltilor si al riurilor,Bacaul e un judet privilegiat.Din pacate nu si din punctul de vedere al densitatii pestilor si al nivelului de cultura,civilizatie si respect fata de natura al locuitorilor sai.Bine ne mai fac uneori inundatiile astea,poate ne invatam sa respectam natura...A,si sa nu uit zona Onestiului,cu Trotusul;la intrarea in Gura Vaii(alt sat de tigani,dar mai pasnici)si la Balaneasa(se ia clean,mreana, tiganca-la rima).Si ar mai fi,dar nu-mi vin acum in cap. 

Daca e-e;daca nu e-nu e!!! Asta e!!!
Mai bine mor in picioare decat sa traiesc in genunchi!
Mai bine mor in picioare decat sa traiesc in genunchi!