LISTA PESCARILOR LIBERI
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Cum sa nu intelegi? E asa greu sa intelegi ca sunt unele asociatii infiintate datorita obligativitatii asocierii? daca nu esti intr-o asociatie nu poti pescui legal in romanica si atunci baietii (unii) si-au infiintat asociatii de pescuit, au stabilit o cotizatie sub cotizatia ajvps si asa au ajuns sa aiba mii de membrii.Dan Alexe scrie:Nu prea pricep cine ar putea sa fie impotriva solutiei de a cumpara permisul de la benzinarie, magazin de pescuit, posta, etc. si mai ales DE CE?!!![]()
In momentul in care permisele se vor putea cumpara si din alte parti, fara a fi obligat sa aderi la o asociatie de colectat cotizatii, numarul membrilor (cotizanti) din aceste asociatii o sa scada dramatic, mai exact o sa se apropie de 0 (zero). Si aunci de unde bani pt procese si alte bazaconii

P.S. stiu ca sunt si asociatii (cluburi) de pescari infiintate din dorinta sincera a membrilor de a face ceva bun pt apele pe care pescuiesc. Si daca te uiti atent pe forum o sa-ti dai seama ca membrii acelor asociatii sunt impotriva obligativitatii asocierii.
P.P.S. cand o sa ne cumparam permisul de la chiosc si o sa existe o politie a naturii (un fel de paznici de vanatoare, pescuit si protectia mediului), care sa se ocupe doar de fauna salbatica (pesti, animale, pasari) si mediul in care traiesc acestea atunci poate o sa scada si braconajul
@luci_,ai mare dreptate !Mi am luat permis de la "lizioca"(fata din colt,pupaia si talpile ,ca imi vinde ,cite un pont!)si apoi ma inscriu unde imi vine pe chelie!!!!!!!!!!!!CLAR!!!!!.........fara obstacole ,fara vot..........................!
PS..........depinde si de ape!!??.........asta e!
PS1 unele lucruri,ca razboiul dintre ajvps si restul, cred eu, nu se va termina prea curind!.............cu implicatiile de rigoare ,pentru noi!(vorbim discutii)!!!!
PS..........depinde si de ape!!??.........asta e!
PS1 unele lucruri,ca razboiul dintre ajvps si restul, cred eu, nu se va termina prea curind!.............cu implicatiile de rigoare ,pentru noi!(vorbim discutii)!!!!
inca dinainte de a ma loga pe forum am fost de acord cu desfiintarea ajvps-urilor, dar nu pot fi de acord cu inlocuirea lor. Adica hai sa schimbam tanda cu manda. E aceeasi chestie.
Unde e libera asociere, daca pt obtinerea permisului de pescuit sunt obligat sa ma inscriu intr-o asociatie??? In situatia de fata daca vrei permis de pescuit esti obligat sa te inscrii in ajvps, aps.. as.stiuca, as porumbelu, etc
Unde e libera asociere, daca pt obtinerea permisului de pescuit sunt obligat sa ma inscriu intr-o asociatie??? In situatia de fata daca vrei permis de pescuit esti obligat sa te inscrii in ajvps, aps.. as.stiuca, as porumbelu, etc
Cum de ce? Pai crezi ca le convine ca in loc de 5000 de cotizanti a 60 lei sa incaseze ... nimic?Dan Alexe scrie:Nu prea pricep cine ar putea sa fie impotriva solutiei de a cumpara permisul de la benzinarie, magazin de pescuit, posta, etc. si mai ales DE CE?!!![]()
E o solutie civilizata si care usureaza mult procesul de achizitie a permisului.
luci_t ne spune
intr-o asociatie si plateai o taxa ( defapt , pentru nimic) ,
......problema era , ca nu te inscriai doar intr-o asociatie , trebuia sa te inscrii in tot atatea asociatii in cate ape pescuiai , daca aceste ape apartineau de asociatii diferite.
- oricum ar fi , trebuie platita doar o singura taxa (la benzinarie ) , pentru toate apele din tara !!!
- acest drept l-am avut , dar l-am pierdut odata cu puzderia de asociatii aparute din neant....
- ar fi fost cat de cat acceptabil , daca ar fi fost doar atat : te inscriaiUnde e libera asociere, daca pt obtinerea permisului de pescuit sunt obligat sa ma inscriu intr-o asociatie???
intr-o asociatie si plateai o taxa ( defapt , pentru nimic) ,
......problema era , ca nu te inscriai doar intr-o asociatie , trebuia sa te inscrii in tot atatea asociatii in cate ape pescuiai , daca aceste ape apartineau de asociatii diferite.
- oricum ar fi , trebuie platita doar o singura taxa (la benzinarie ) , pentru toate apele din tara !!!
- acest drept l-am avut , dar l-am pierdut odata cu puzderia de asociatii aparute din neant....
- PODOSU DOREL
- utilizator constant
@ gigi 2007 "acest drept l-am avut , dar l-am pierdut odata cu puzderia de asociatii aparute din neant...."
cred ca s-a pierdut cind AJVPS-urile au inceput sa se manince intre ele si au inceput sa ceara taxe in fiecare judet.Asa a inceput caderea lor.Ce-si face omul cu mina lui .......asta e.Apoi au aparut noile asociatii.
cred ca s-a pierdut cind AJVPS-urile au inceput sa se manince intre ele si au inceput sa ceara taxe in fiecare judet.Asa a inceput caderea lor.Ce-si face omul cu mina lui .......asta e.Apoi au aparut noile asociatii.
podosu dorel ne spune
- repet
- posibil , sa fie cum spui , dar datele problemei nu se schimba , s-au luat unii dupa altii si le convine de minunecred ca s-a pierdut cind AJVPS-urile au inceput sa se manince intre ele si au inceput sa ceara taxe in fiecare judet
- repet