lin la vobler?

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

ravenheart
veteran
veteran

Mesaj de ravenheart » 18 Feb 2006, 17:36

poate a vrut sa se sinucida :lol:
Dark, morbid, a poet and singer, your death and my resurrection. I am a warrior, a shadow lord. I am the one who troubles your mind. I am the one that you always try to subdue, I am the moon frost, the superior race, the one you'll never achieve.

milcica
junior
junior

Mesaj de milcica » 18 Feb 2006, 17:47

singura explicatie la care ma pot gandi este ca vobleru meu, imitatie de biban l-a deranjat si poate a incercat sa-l goneasca....cine stie...

ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu » 18 Feb 2006, 18:17

am prins lin pe un canal (dunare) de2,2kg din barca la boaba. dadeam la crap.
pana aici nimic deosebit , dar interesant era ca trageau numai cand ridicai linia; ridicai bobul la 20-30 cm de fund si-ti tragea numai pe miscare. am prins in ziua aia 9 bucati, nici unul sub kilo.
fundul era tare fara vegetatie, spun asta pt. ca daca ar fi fost vegetatie era de inteles sa traga cand ridici carligul pt. simplu motiv ca atunci vede momeaua. erau niste praguri destul de mari si ridicai linia ca s-o asezi, zbang trasatura..deasupra fundului.
am scos pluta..si dadeam la simt...fara pluta fara nimic, pur si simplu punea niste stopuri de neuitat... si ma facea sa cred ca ii placea miscarea. am mai prins lini, dar numai las montura NECLINTITA! nu miscari sau alte alea. ca sa nu mai vorbim (cei care au prins stiu) ce trasatura **** are linul. mai bine se inteapa pe monturi "fir de par" decat sa te uiti la o pluta...
..da' macar l-am prins la boaba... :D

P.S. scuze pentru introducerea in pescuitul stationar; mai ales ca unii isi vand sculele de crap... 8)

milcica
junior
junior

Mesaj de milcica » 19 Feb 2006, 18:49

asa l-am prins si eu,jucam rattlingul pe verticala, il lasam pe fund si apoi il trageam sus...si tot asa, cred ca-l atrage miscarea..oricum a fost o intamplare placuta..sper sa se mai intample

noname
veteran
veteran

i

Mesaj de noname » 19 Feb 2006, 21:41

este posibil, inca nu am patit asemenea "minuni" dar as dori

Scrie răspuns