Licentele de acvacultura date de ANPA - anulate
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Licentele de acvacultura date de ANPA - anulate
Curtea de Apel Alba, la sesizarea FNPSR, a dispus anularea licentelor date de catre ANPA firmei Silvoturist (capusa AJVPS Valcea) prin sentinta civila nr. 15/25.05.2007. Daca cineva va mai interzice accesul pescarilor altor asociatii pe barajele de pe raul Olt, sesizati FNPSR.
Daca exista licente similare pe alte bazine de care nu avem cunostiinta, sesizati de asemenea FNPSR sau orice asociatie afiliata a federatiei.
Daca exista licente similare pe alte bazine de care nu avem cunostiinta, sesizati de asemenea FNPSR sau orice asociatie afiliata a federatiei.
- vanatoruldepesti
- veteran
apsalba, din partea mea ai tot respectul de care se poate bucura cineva. Tocmai mi-au reprosat doi prieteni ca le este frica sa pescuiasca in barajele din Valcea din cauza amenintarilor angajatilor AJVPS. Cei ce au platit la PROFISH, in Valcea sunt tratati asemenea braconierilor. Esti singurul care incerca sa miste ceva si mai si reuseste! Sunt sigur ca si Dady Draghicescu are un aport si cred ca prietenia voastra este benefica pentru pescarii valceni! Daca poti, posteaza actul "decisiv" sa ne facem si noi o copie sa o aratam la licuricii de la AJVPS cand apar in control.
In afara de hotarirea curtii de aple de la Alba in vederea anulatii efectelor respectivelor licente pina la raminerea definitiva a actiunii judecatoresti, Agentia Nationala de Pescuit si Acvacultura , a dat si ea o decizie prin care REVOCA, sper ca termenul sa fie sinonim cu anuleaza aceste licente de avcacultura. S-a constat ca aceste licente au fost acordate ilegal. Asadar din partea lui ANPA nu va exista nici un recurs, putem considera hotarirea judecatoreasca deja definitiva. Dar sa treaca timpul si sa o punem in fapt. Pina atunci inspectorul piscicol pe Vaivea a fost anuntat sa respecte aceste decizii. Inclusiv ANPA l-a anuntat prin jurista lor. Pina ce AJVPS Valcea va mai inventa ceva pt. a-si mentine cu orice pret monopolul, puteti pescuii linistiti. Daca mai exista actiuni de intimidare sau potrivnice membrilor PROFISH, vreau sa fiu anuntat ca sa deschidem actiune judecatoreasca imediata impotriva celor care nu respecta membrii PROFISH. Multumesc pe aceasta cale Dlui Ministru Remes, care in urma memoriilor facute de mine si inaintate personal a trecut la fapte. Din cele ce mi-au fost promise, urmeaza o indepartare din functii a celor ce au avut amestec in ilegalitatile comise la nivelul Ministerului Agriculturii. Aceste operatii de epurae au ca scop repunerea Ministerului pe o pozitie respectabila, astfel ca Ministerul sa se bucure de incredere ai demnitate in fata cetatenilor acestei tari. Promit pe aceasta cale ca nu voi inceta sa lupt pina cei ce s-au facut vinovati de aceste mirsavii nu vor primii ceace trebuie sa primeasca. De asemenea multumesc Dlui secretar FNPSR, Popescu, pt. colaborarea pe care a avut-o in sensul solutionarii pe cale judecatoreasca a acestui litigiu. Pot spune cu multa certitudine ca din aceasta lupta am iesit mai intariti si mai capabili de a face fata cu brio, ca si pina acum, la toate provocarile ce vor urma din partea celor ce inca nu au realizat pe ce lume se afla.
Referitor la publicarea acestor documenete , in saptamina ce vine vor fi publicate in presa locala. In afara de asta la magazinele care colaboreaza cu PROFISH, sint deja afisate si se pot primii chiar copii xerox in acest sens. Cei ce vor, ma pot contacta personal si le voi da aceste materiale.
O zi buna si sa auzim numai DE BINE !!!
Referitor la publicarea acestor documenete , in saptamina ce vine vor fi publicate in presa locala. In afara de asta la magazinele care colaboreaza cu PROFISH, sint deja afisate si se pot primii chiar copii xerox in acest sens. Cei ce vor, ma pot contacta personal si le voi da aceste materiale.
O zi buna si sa auzim numai DE BINE !!!
Felicitari Dady. In sfirsit acuma te-ai linistit , ai rezolvat pentru pescari dreptul de a pescui pe barajele de pe Olt , in ciuda mirsaviilor facut de cei de la AJVPS Vilcea.
Mai trebuie rezolvat dreptul pescarilor de a pescui liberi pe apele de munte. Trebuie rupt monopolul AGVPS-ului pentru apele de munte. De acest subiect vad ca nu se mai ocupa nimeni.

Mai trebuie rezolvat dreptul pescarilor de a pescui liberi pe apele de munte. Trebuie rupt monopolul AGVPS-ului pentru apele de munte. De acest subiect vad ca nu se mai ocupa nimeni.

Referitor la apele de munte, pot sa va aduc la cunostiinta ca am notificat ANPA sa anuleze toate autorizatiile eliberate catre agvps-uri, iar daca refuza aceste demersuri fundamentate, ele vor fi anulate prin instantele de contencios administrativ. De asemenea am solicitat, pe aceleasi motive, anularea autorizatiilor eliberate catre RNP Romsilva.
AJVPS Valcea prin deja celebru Antonescu (sa fie ruda cu maresalul?), ameninta ANPA cu procese pentru daune materiale in urma anularii licentelor de acvacultura. Obletii ramasi orfani probabil ca rad cu hohote de agitatia maresalului. Maresale, nu gigi ti-a anulat licenta. El ti-a dat-o. A anulat-o instanta ca era ilegala.