Legislatie - pescuit noaptea si pescuit din barca
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Legislatie - pescuit noaptea si pescuit din barca
Poate ar fi bine sa se actualizeze partea cu legislatia pe site ....
Din cate stiu acum este permis pescuitul din barca pe rauri pt mine este un lucru super .
Debea astept sa ies la clean si avat cu barca ...asta si dupa ce se mai limpezesc apele putin.
Din cate stiu acum este permis pescuitul din barca pe rauri pt mine este un lucru super .
Debea astept sa ies la clean si avat cu barca ...asta si dupa ce se mai limpezesc apele putin.
am inteles ca in lege "barca" inseamna peste 2,50 m lungime. deci tot ce e sub nu e considerat barca. la cj au fost probleme anul trecut la cupa celor trei lacuri si nu numai, pe gilau in special. cred ca mihaiv sau luci stiu mai multe. eu personal nu am legea, dar asa am inteles din discutiile cu altii care au fost implicati. deci chiar daca nu e voie cu barca, cu orice sub 2.50 e voie (fara motor of course)
a, legea de care vb e cea legata de agrement, nu de pescuit
a, legea de care vb e cea legata de agrement, nu de pescuit
sebastian
Lg.113/2005, M.Of.nr.395/2005, privind aprobarea Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 69/2004 pentru modificarea şi completarea Legii nr. 192/2001 privind resursele acvatice vii, pescuitul şi acvacultura, zice la art.I pct.20 urmatoarele:
20. La articolul I, după punctul 22 se introduc două puncte noi, punctele 221 şi 222, cu următorul cuprins:
......
222. Punctul 2 din anexa nr. 3 va avea următorul cuprins:
«2. Pescuitul în scop recreativ/sportiv în bazinele piscicole naturale se practică de pe mal şi/sau din barcă. ÃŽn timpul iernii, pescuitul recreativ/sportiv se poate practica de pe gheaţă, cu excepţia zonelor de protecţie specială a iernării peştelui.»"
Avem o legislatie de te doare capu' !
20. La articolul I, după punctul 22 se introduc două puncte noi, punctele 221 şi 222, cu următorul cuprins:
......
222. Punctul 2 din anexa nr. 3 va avea următorul cuprins:
«2. Pescuitul în scop recreativ/sportiv în bazinele piscicole naturale se practică de pe mal şi/sau din barcă. ÃŽn timpul iernii, pescuitul recreativ/sportiv se poate practica de pe gheaţă, cu excepţia zonelor de protecţie specială a iernării peştelui.»"
Avem o legislatie de te doare capu' !
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.