LECTII PESCUIT CU PACO

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

genu
veteran
veteran

Mesaj de genu » 25 Noi 2008, 15:52

Sebicu scrie:Tocmai am cumparat DVD-ul de la Gipo Ploiesti. Sigilat, frumos, iar cand am ajuns acasa si l-am desfacut, discul era zgariat intr-un hal incat eram sigur ca nu o sa mearga. Parca era frecat de ciment. Am observat ca si coltul cutiei era spart. Surprizator, filmul a mers. Mi s-a parut cam scurt totusi. Si cam prea putine explicatii. Mai multa reclama. Tot respectul pentru Paco dar cred ca discul e cam comercial. Ar fi incaput mai mult pe un DVD. Si ca timp, si ca informatii.
Asa am patit si eu cu undvd cumparat la mures . celofanul era taiat si lipit inapoi . nici nu se observa dar dvd-ul era zgariat . cand cumparati uitati-va la ambalaj ca sa fie in ordine , daca e lipit cu scotch refuzati marfa .

mertec
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de mertec » 08 Dec 2008, 22:37

DAR PANA LA URMA IESTE CEVA DE ACEL FILM SAU IESTE NUMAI COMERCIAL ?
sunt detinatorul unei boli icurabile =PESCUITUL

Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 09 Dec 2008, 11:38

@mertec- vezi ca "ieste" regula sa nu se scrie cu majuscule (litere mari) pe forum.

tnx.
Michael va recomanda Regulamentul forumului

mertec
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de mertec » 09 Dec 2008, 18:55

cer multe scuze , adevarul este ca nu am fost atent la acest aspect cand am citit regulamentul , ce sa spun acuma | am gresit recunosc sc.
sunt detinatorul unei boli icurabile =PESCUITUL

giku_piku
utilizator nou
utilizator nou

lectii gipo de pescuit la rapitori cu paco

Mesaj de giku_piku » 28 Iun 2010, 12:40

l-am luat eu vineri, 25 iunie 2010 de la gipo din bucuresti de la gara de nord. e bun daca nu stii absolut nimic despre pescuit cu lanseta sau la rapitori. are cam 30 minute. E util pentru ca inveti elementele esentiale despre o lanseta, mulineta, cum sa pui firul pe tambur, ce e un jig, cum sa-l legi, cum e cu nalucile. Cam 15 minute arata cum pescuieste, prezinta miscarile.. . as fi dorit mai mult, dar daca nu stii absolut nimic, e util.

Stie cineva daca au aparut si alte dvd-uri? eu n-am mai gasit altceva

danielcocea
veteran
veteran

gipo

Mesaj de danielcocea » 29 Iun 2010, 10:43

sincer este cam scurt si cam comercial , si daca esti incepator incepator este bunicel....pt majoritatea de aici nu cred ca merita .....

andreiu_32
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de andreiu_32 » 29 Iun 2010, 17:56

e de 2 bani filmu cu paco,se da nitel cu barca pe gostilele parca si prinde 1 biban si 2 strapi,explicatii...putine,nu da nimic din casa...doar banalitati,chestii pe care le stie si fie-mea,ca de exemplu la biban si la salau ,in varianta spinning se foloseste twisteru.Stiati? pana sa spuna paco habar nu aveam

giku_piku
utilizator nou
utilizator nou

lectii gipo de pescuit la rapitor

Mesaj de giku_piku » 30 Iun 2010, 10:07

Eu, de exemplu, habar nu aveam cum se pescuieste la lanseta, eram zero barat. Am pescuit doar la undita pana acum si imi doream o lanseta, sa incerc si asa. Eu consider ca pentru mine au fost utile partile cu prezentarea nalucilor si a felului in care se arunca/mulineaza. Scopul acestui DVD este sa ofere o lectie introductiva (scrie si pe coperta) NU sa divulge secrete. De obicei in "Lectia 1" din orice domeniu se prezinta generalitati. Au mai aparut si alte DVD-uri in aceasta serie? Probabil ca in alte lectii se prezinta si sfaturi/trucuri.

@andreiu_32 Fiica dvs. probabil ca a invatat de la tatal ei. Poate altii nu sunt asa de norocosi si nu au prieteni sau parinti pasionati de pescuit.

AdrianHD
veteran
veteran

Mesaj de AdrianHD » 30 Iun 2010, 10:36

Totusi,se gaseste acest film pe vreun torrent? Sau de unde se poate descarca? Pe DC++ nu l-am gasit. :(
Until next time....Tight Lines!

danielcocea
veteran
veteran

Mesaj de danielcocea » 30 Iun 2010, 11:05

adriancean scrie:Totusi,se gaseste acest film pe vreun torrent? Sau de unde se poate descarca? Pe DC++ nu l-am gasit. :(
ti l fac cadou adriane....am nevoie de adresa ta .....

Scrie răspuns