Asa am patit si eu cu undvd cumparat la mures . celofanul era taiat si lipit inapoi . nici nu se observa dar dvd-ul era zgariat . cand cumparati uitati-va la ambalaj ca sa fie in ordine , daca e lipit cu scotch refuzati marfa .Sebicu scrie:Tocmai am cumparat DVD-ul de la Gipo Ploiesti. Sigilat, frumos, iar cand am ajuns acasa si l-am desfacut, discul era zgariat intr-un hal incat eram sigur ca nu o sa mearga. Parca era frecat de ciment. Am observat ca si coltul cutiei era spart. Surprizator, filmul a mers. Mi s-a parut cam scurt totusi. Si cam prea putine explicatii. Mai multa reclama. Tot respectul pentru Paco dar cred ca discul e cam comercial. Ar fi incaput mai mult pe un DVD. Si ca timp, si ca informatii.
LECTII PESCUIT CU PACO
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
@mertec- vezi ca "ieste" regula sa nu se scrie cu majuscule (litere mari) pe forum.
tnx.
tnx.
Michael va recomanda Regulamentul forumului
lectii gipo de pescuit la rapitori cu paco
l-am luat eu vineri, 25 iunie 2010 de la gipo din bucuresti de la gara de nord. e bun daca nu stii absolut nimic despre pescuit cu lanseta sau la rapitori. are cam 30 minute. E util pentru ca inveti elementele esentiale despre o lanseta, mulineta, cum sa pui firul pe tambur, ce e un jig, cum sa-l legi, cum e cu nalucile. Cam 15 minute arata cum pescuieste, prezinta miscarile.. . as fi dorit mai mult, dar daca nu stii absolut nimic, e util.
Stie cineva daca au aparut si alte dvd-uri? eu n-am mai gasit altceva
Stie cineva daca au aparut si alte dvd-uri? eu n-am mai gasit altceva
- danielcocea
- veteran
gipo
sincer este cam scurt si cam comercial , si daca esti incepator incepator este bunicel....pt majoritatea de aici nu cred ca merita .....
-
- utilizator constant
e de 2 bani filmu cu paco,se da nitel cu barca pe gostilele parca si prinde 1 biban si 2 strapi,explicatii...putine,nu da nimic din casa...doar banalitati,chestii pe care le stie si fie-mea,ca de exemplu la biban si la salau ,in varianta spinning se foloseste twisteru.Stiati? pana sa spuna paco habar nu aveam
lectii gipo de pescuit la rapitor
Eu, de exemplu, habar nu aveam cum se pescuieste la lanseta, eram zero barat. Am pescuit doar la undita pana acum si imi doream o lanseta, sa incerc si asa. Eu consider ca pentru mine au fost utile partile cu prezentarea nalucilor si a felului in care se arunca/mulineaza. Scopul acestui DVD este sa ofere o lectie introductiva (scrie si pe coperta) NU sa divulge secrete. De obicei in "Lectia 1" din orice domeniu se prezinta generalitati. Au mai aparut si alte DVD-uri in aceasta serie? Probabil ca in alte lectii se prezinta si sfaturi/trucuri.
@andreiu_32 Fiica dvs. probabil ca a invatat de la tatal ei. Poate altii nu sunt asa de norocosi si nu au prieteni sau parinti pasionati de pescuit.
@andreiu_32 Fiica dvs. probabil ca a invatat de la tatal ei. Poate altii nu sunt asa de norocosi si nu au prieteni sau parinti pasionati de pescuit.
- danielcocea
- veteran