Ce parare aveti de marca italiana LASER xxx, prezenta pe plan local
NU am reusit sa gasesc informatii despre traditia firmei in producerea de scule de pescuit
nicu
Laser xxx
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
- nicolaesebastian
- junior
-
- veteran
Au aparut peste noapte multe firme producatoare de articole de pescuit ieftine pentru incepatori. In timp se stabileste care din aceste firme rezista concurentei pe piata si tot in timp se testeaza calitatea produselor si preferintele pescarilor. Unele firme ajung in timp nume celebre, altele dispar asa cum au aparut.
- nicolaesebastian
- junior
-
- veteran
salut
nicu tre sa stii ca nu tot timpul ce este scump este si bun dar de asta ti-ai dat si tu seama
si eu am cumparat acum 1 an o lanseta telescopica marca asta la vreo 15o-200 mii cadou pt un pusti, la el a reistat vreo 3 luni dupa care a rupt primul element(avea 2,10 si a incercat sa o foloseasca la crap)
salut
nicu tre sa stii ca nu tot timpul ce este scump este si bun dar de asta ti-ai dat si tu seama
si eu am cumparat acum 1 an o lanseta telescopica marca asta la vreo 15o-200 mii cadou pt un pusti, la el a reistat vreo 3 luni dupa care a rupt primul element(avea 2,10 si a incercat sa o foloseasca la crap)
salut