Lansare - The Fishing and Hunting Channel

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
danr
Site Admin
Site Admin

Lansare - The Fishing and Hunting Channel

Mesaj de danr » 25 Mar 2008, 18:07

Bucuresti- 20 Martie 2008 - The Fishing and Hunting Channel, singurul canal TV din România dedicat exclusiv pescuitului şi vânătorii, s-a lansat ieri, 19 martie 2008, la restaurantul Burebista din strada Batiştei, în prezenţa unei asistenţe generoase.

Pe lângă jurnalişti şi împătimiţii în ale pescuitului şi vânătorii, s-a remarcat prezenţa unor personalităţi cu competenţe în domeniu sau practicante ale pescuitului: Gheorghe Ştefan, Preşedinte Agenţia Naţională pentru Pescuit şi Acvacultură (ANPA), Ivan Patzaichin, echipa Andrei Vlădeanu şi Vlăduţ Mateianu.

Evenimentul a fost precedat de o conferinţă de presă la care au luat cuvântul Mihai Ursoi, Director Executiv IKO Romania, Victor Hodorog, Director General Tematic Cable, Ivan Patzaichin şi Octavian Popa, Comisar General Garda Naţională de Mediu.

The Fishing and Hunting Channel va avea o grilă de programe proaspătă şi atractivă, structurată pe două secţiuni. Prima secţiune va aborda emisiuni despre pescuit şi va ocupa 60% din grila de programe. Restul de 40% va reveni celei de-a doua secţiuni, cuprinzând emisiuni dedicate vânătorii.

24 de ore din 24 de program special, incluzând documentare de excepţie despre mari rezervaţii pentru pescuit şi vânătoare din întreaga lume, cele mai recente turnee de pescuit şi partide de vânătoare, cele mai performante echipamente şi instrucţiuni de folosire.

The Fishing and Hunting Channel va aduce în faţa telespectatorilor săi experienţa reală a pescuitului şi a vânătorii: tărâmuri minunate, natură extraordinară, posibilităţi nelimitate. Totul despre cel mai bun sezon, cea mai bună vreme, cele mai bune locuri şi cea mai delicioasă momeală, sau despre secretele statului la pândă şi ale camuflajului.

The Fishing and Hunting Channel se adresează publicului masculin, pe segmentul de vârstă 19 – 59 ani, vizându-i în special pe cei pasionaţi de pescuit şi vânătoare, dar şi pe cei cu dragoste pentru sport, natură şi aer liber. Canalul va fi distribuit prin cablu, DTH şi IPTV şi va avea acoperire naţională.

Ca proiecte pentru anul în curs: televizarea a două mari concursuri de pescuit care se vor desfăşura pe teritoriul Ungariei, „Cupa Dynamite Baits la crapâ€

attilaf
veteran
veteran

Mesaj de attilaf » 25 Mar 2008, 19:43

Cu tot respectul Dane, dar esti putin decalat :). Altii au fost mai rapizi ca tine.

http://www.rapitori.ro/forum/viewtopic.php?t=6153

old_radu
veteran
veteran

Mesaj de old_radu » 25 Mar 2008, 20:24

:lol:

Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 25 Mar 2008, 20:27

oare care provideri vor difuza acest canal?
upc,rds....
Michael va recomanda Regulamentul forumului

old_radu
veteran
veteran

Mesaj de old_radu » 25 Mar 2008, 21:02

Deocamdata doar DIGI TV,dar se va negocia si cu alti furnizori de programe tv,prin cablu(adica "provideri",cum ar veni :lol: ).
Toata treaba e sa se inteleaga la "money" si pe urma la noi sa ne serveasca acest canal intr-o grila ce presupune "extra pay" :twisted:

http://www.rapitori.ro/forum/viewtopic.php?t=6153

Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 25 Mar 2008, 21:11

este ceva de ras in faptul ca am folosit termenul "provider"? :roll:
care e faza? sa radem si noi...
Michael va recomanda Regulamentul forumului

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 26 Mar 2008, 09:23

da, stiam eu ca am mai vazut undeva postat, da nu mai eram sigur daca aici sau pe crap.ro :)

p5ih0
veteran
veteran

Mesaj de p5ih0 » 26 Mar 2008, 18:08

hehe , dane , citeste regulamentul forumului inainte sa postezi :lol:

dr.pike
Moderator
Moderator

Mesaj de dr.pike » 26 Mar 2008, 20:22

Pe Digi e deocamdata in pachetul de baza...frumos canalul...am vazut niste veini din Ungaria prinzand niste salai de mi s-a facut rau :D
Ma gandesc ca desi ma cheama Muresan sa imi iau si eu legitimatia aia celebra :)

p5ih0
veteran
veteran

Mesaj de p5ih0 » 27 Mar 2008, 13:04

tocmai am facut setupul la canalele de pe tv-ul meu , dar din pacate nu mi-o gasit si HUNTING AND FISHING :cry:

Scrie răspuns