Lamurire?????????????

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori

Ioan S.
veteran
veteran

Re: Lamurire?????????????

Mesaj de Ioan S. » 29 Iun 2009, 07:52

pescardeclean scrie:Va rog sa imi explicati si mie ce Dumnezeu e asta?
http://www.anpa.ro/img/comunicate/2008/ ... 112854.pdf
si ce inseamna ape neatribuite
Acest comunicat de presa nu mai este de actualitate (a se vedea ca este din data de 5 aug. 2008) pentru ca intre timp Ordinul 331/2008 a fost abrogat .

pescardeclean
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de pescardeclean » 29 Iun 2009, 09:58

Si totusi, dupa discutia cu inspectorul ANPA - Mihai Voda, exista portiuni din rauri arondate catre diferite asociatii! Si situatia asta e peste tot in tara! Asa ca .....

Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 29 Iun 2009, 11:11

pescardeclean scrie:Si totusi, dupa discutia cu inspectorul ANPA - Mihai Voda, exista portiuni din rauri arondate catre diferite asociatii! Si situatia asta e peste tot in tara! Asa ca .....
Totusi, obligatia minimala a ANPA ar fi sa publice o lista cu apele care au fost arondate asociatiilor sau macar lista cu ce mai are ANPA in admnistrare exclusiva. 3 oameni muncind cam o saptamana ar face lista asta fara probleme.

Ioan S.
veteran
veteran

Mesaj de Ioan S. » 29 Iun 2009, 12:03

Fario_nebunu scrie:
pescardeclean scrie:Si totusi, dupa discutia cu inspectorul ANPA - Mihai Voda, exista portiuni din rauri arondate catre diferite asociatii! Si situatia asta e peste tot in tara! Asa ca .....
Totusi, obligatia minimala a ANPA ar fi sa publice o lista cu apele care au fost arondate asociatiilor sau macar lista cu ce mai are ANPA in admnistrare exclusiva. 3 oameni muncind cam o saptamana ar face lista asta fara probleme.
Cred ca nu e chiar asa de simplu .............. :twisted:

Uitati ce am inteles eu din informatiile aparute pina acum:

Pe legislatia veche multe asociatii, majoritatea AJVPS-uri, au avut contracte de gestionare durabila incheiate cu CNAFP. O data cu desfiintarea CNAFP acele contracte au trecut la AVAS ... urmind ca ele sa "curga" in continuare pina la expirare, stiut fiind ca AVAS nu le va putea prelungi. S-ar parea ca unele asociatii au atacat in instanta aceasta situatie si au avut cistig de cauza .

Asa ca la ora asta nu se stie exact cine si ce ape are ... :lol:.
In plus, contractele pe care unii pretind ca le au nu sunt prevazute de legislatia in vigoare in acest moment. :shock:

Eterna si fascinanta Romanie ! :twisted:

Scrie răspuns