Acest comunicat de presa nu mai este de actualitate (a se vedea ca este din data de 5 aug. 2008) pentru ca intre timp Ordinul 331/2008 a fost abrogat .pescardeclean scrie:Va rog sa imi explicati si mie ce Dumnezeu e asta?
http://www.anpa.ro/img/comunicate/2008/ ... 112854.pdf
si ce inseamna ape neatribuite
Lamurire?????????????
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
Re: Lamurire?????????????
- pescardeclean
- utilizator constant
-
- veteran
Totusi, obligatia minimala a ANPA ar fi sa publice o lista cu apele care au fost arondate asociatiilor sau macar lista cu ce mai are ANPA in admnistrare exclusiva. 3 oameni muncind cam o saptamana ar face lista asta fara probleme.pescardeclean scrie:Si totusi, dupa discutia cu inspectorul ANPA - Mihai Voda, exista portiuni din rauri arondate catre diferite asociatii! Si situatia asta e peste tot in tara! Asa ca .....
Cred ca nu e chiar asa de simplu ..............Fario_nebunu scrie:Totusi, obligatia minimala a ANPA ar fi sa publice o lista cu apele care au fost arondate asociatiilor sau macar lista cu ce mai are ANPA in admnistrare exclusiva. 3 oameni muncind cam o saptamana ar face lista asta fara probleme.pescardeclean scrie:Si totusi, dupa discutia cu inspectorul ANPA - Mihai Voda, exista portiuni din rauri arondate catre diferite asociatii! Si situatia asta e peste tot in tara! Asa ca .....

Uitati ce am inteles eu din informatiile aparute pina acum:
Pe legislatia veche multe asociatii, majoritatea AJVPS-uri, au avut contracte de gestionare durabila incheiate cu CNAFP. O data cu desfiintarea CNAFP acele contracte au trecut la AVAS ... urmind ca ele sa "curga" in continuare pina la expirare, stiut fiind ca AVAS nu le va putea prelungi. S-ar parea ca unele asociatii au atacat in instanta aceasta situatie si au avut cistig de cauza .
Asa ca la ora asta nu se stie exact cine si ce ape are ...

In plus, contractele pe care unii pretind ca le au nu sunt prevazute de legislatia in vigoare in acest moment.

Eterna si fascinanta Romanie !