Lacum Maerus
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Lacum Maerus
am fost la copca Mercuri pe lacul de la Maerus, 7 bibani ca degetul toata ziua, dar nu asta este problema, specimenele prinse au caracteristici de sub dezvoltare, culoarea negru dominanta, stomac plat. Lacu are nevoie de repopulare urgenta.
Re: Lacum Maerus
Tare asta cu repopularea.TOATE lacurile din Brasov au nevoie de repopulare urgenta....aaa scrie:am fost la copca Mercuri pe lacul de la Maerus, 7 bibani ca degetul toata ziua, dar nu asta este problema, specimenele prinse au caracteristici de sub dezvoltare, culoarea negru dominanta, stomac plat. Lacu are nevoie de repopulare urgenta.
ps.stomacul ala plat poate fi cauzat de depunerea icrelor!!!! ce zici?culoarea neagra datorita ecosistemului in care traieste(zona namoloasa,plante acvatice,izvoare)
- storm fish
- veteran
Re: Lacum Maerus
Am citit pe undeva ca bibanul este o specie care in lacuri mai mici inchise, daca nu se fac repopulari cu biban periodic, specia se degenereaza.aaa scrie:am fost la copca Mercuri pe lacul de la Maerus, 7 bibani ca degetul toata ziua, dar nu asta este problema, specimenele prinse au caracteristici de sub dezvoltare, culoarea negru dominanta, stomac plat. Lacu are nevoie de repopulare urgenta.
la fiecare sedinta de pescuit invat cate ceva.....
Daca nu vrei ,,sa bat campii'' alege si tu o balta cu potential piscicol macar de talie medie si vei gasi raspunsuri.Balta de la Maierus a devenit o hazna braconata si fara veleitati de apa de spinning,poate ceva stiuca la stationar.aaa scrie:frate nu bate cimpi, cunosc bine apele din zona, doar vream sa descriu situatia balti.
- kriss-wolf
- veteran
Frate , daca vrei sa populezi si te tine buzunaru fa-o ce mai stai, daca nu ai bani adunati pretenii mergeti la pescuit pa unde vreti voi prindeti bibani , carasi si alti pesti si eliberatii la maerus, ca nimeni nu o sa vina sa populeze ca te plangi tu de starea bibanilor de acolo. Starea pestilor din zona Bv e jalnica peste tot nu doar acolo.
- kriss-wolf
- veteran