LA MULTI ANI

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 02 Dec 2006, 12:22

[quote="zamfi"][quote="adiwolf"][quote="zamfi"]Astazi sunt mandru ca sunt ROMAN!![/quote]

,dar numai azi :cry:
de maine iti aduci aminte ca [b][color=red]traiesti[/color][/b] in ROMANIA[/quote]

De ce trebuie sa-mi reamintesti ??!!!!!!!!!!!Azi pe Mures (langa sat Micoslaca) vine un roman cu un sac de rafie...Pe malul opus!Ma vede ,ma intreaba daca merge, dupa care se foieste putin si zbang cu gunoiul in apa :cry: Apoi pentru ca ma vede ca ma uit insisten(era 1 dec. ce naiba ,nu puteam sa-l cert...) ia un par si impinge sacul sa nu ramana lipit de mal sa se vada urat,nu?

Deci Astazi sunt mandru ca sunt roman![/quote]

Fi si tu mai optimist , uite eu zic ca il scoate unu mai jos la grebla he!he!

Fir Intins!!!

Dornea Ionut
senior
senior

Mesaj de Dornea Ionut » 02 Dec 2006, 16:13

La multi ani de 1 decemabruie, urat pe data de 2...
Se mai pune? BINEINTELES!!! La multi ani romani!!!
Messenger: dorneai
Mail: dorneai@yahoo.com

In rest, va... fir intins si peste-n punga...
Ca sa iti dai seama cat de prost esti, trebuie sa gandesti totusi putin ;)

dr.pike
Moderator
Moderator

Mesaj de dr.pike » 03 Dec 2006, 16:33

Fratilor am sarbatorit ziua de 1 Decembrie, impreuna cu niste amici la Belis, unde am baut szilvad palinka si am mancat un gulas de ala cum se face la mama lui. Asta sa nu mai zica nimeni ca nu suntem patrioti:D

PS Pt cei ce aveau de gand sa sara cu gura pe mine, ma cheama Andrei Muresan, sunt roman 110% deoarece tata a fost roman si mama e romanca si moatza pe deasupra :)

Lostrita
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Lostrita » 03 Dec 2006, 17:38

Vivat Romania !!! Gulasul nu cumva o fost facut de ceva unguroaica ??? :lol: :lol: :lol:

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 03 Dec 2006, 18:10

dr.pike scrie:Fratilor am sarbatorit ziua de 1 Decembrie, impreuna cu niste amici la Belis, unde am baut szilvad palinka si am mancat un gulas de ala cum se face la mama lui. Asta sa nu mai zica nimeni ca nu suntem patrioti:D

PS Pt cei ce aveau de gand sa sara cu gura pe mine, ma cheama Andrei Muresan, sunt roman 110% deoarece tata a fost roman si mama e romanca si moatza pe deasupra :)
Pt. PS -ul tau dr.pike:Bravo dr.pike! Mi se rupe de aia care s-ar cu gura la probleme de genul asta! Si eu sunt roman 200% ,dar am multi amici unguri care au sarbatorit ziua nationala a Romaniei :lol: Problema mare e cu gunoaiele care s-au nascut romani si se comporta ca c.... :oops: Asa ca d'aia am urat eu la multi ani ROMANILOR! Pentru mine aia sunt romani, care se poarta ca un roman nu pentru ca asa reiese din nume!
PS -ul meu:am facut scoala la Cluj si stiu ce inseamna ...
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

Jean Scurtu

Mesaj de Jean Scurtu » 03 Dec 2006, 19:34

Eu zic sa le uram "LA MULTI ANI "nu numai romanilor ci si altor mai putin romani ce s-au nascut in tara noastra ca fiecare tine in felul lor la Romania.
Asta nu inseamna sa ridicam in slavi ce nu e de ridicat ,Romania ca si alte tari de altfel are problemele ei si uscaturile ei si toti romanii ar trebui sa inteleaga ca numai impreuna putem schimba in bine ce nu e bun acasa,chiar tragand cu ochiul la ce e pe afara.Cred ca fiecare se simte mandru a fii roman chiar daca cateodata se gandesc ca era poate mai bine sa se nasca in alta parte.
Nu uitati ca vremurile au fost deasupra noastra nu noi deasupra lor.

Eu sunt mandru ca sunt roman si mandru ca in camera mea am drapelul romanesc cu care au defilat boxerii romani la campionatele mondiale de amatori tinute in 21-28 mai 1997 la Houston si ca atunci am fost alaturi de ei in fiecare zi.Acel drapel e prezent la toate festivalurile Romanesti organizate in Houston.
Nu avem nici un motiv sa nu fim mandrii ca suntem romani si oriunde am fii in lume ar trebui ca reclama proasta facuta Romaniei de "bruneti"si ciurucuri ca ei sa o facem sa dispara prin comportamentul nostru.

Am sarbatorit impreuna cu niste prieteni romani si am incercat sa ne simtim ca acasa si in mare parte am reusit.

Poate va da Domnul ca schimbarile in bine in Romania sa fie mai accelerate,dar noi nu trebuie sa uitam ce se zice"Domnul iti da dar nu-ti baga in traista"

@dr.pike

Chiar nici un balmos la Belis,nu-mi vine sa cred si deja imi lasa gura apa!!!

LA MULTI ANI ROMANIEI si romanilor de pretutindeni !!!(chiar acum ascult Radio Romiga).

Jean Scurtu

Scrie răspuns