la avat

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

eugen
veteran
veteran

Mesaj de eugen » 12 Iul 2004, 17:44

Wavedancer scrie:Eugen!!! Te-ai inverzit de ciuda ca n-ai prins avat?!
sunt negru si acum, da' cred ca de la soare. :)

ti-e clar ca m-am super oficat! mai ales ca dan a prins unul de vreun kil juma in fata mea. evident ca am dat si eu cu o naluca similara, dar la mine picau vaduvite, normal.

am avut si un atac care cred ca a fost de avat pentru ca era prea puternic si la suprafata, dar n-a fost sa fie. i-am dat cu de toate, avati in bataie la un metru de mal, ca de obicei, iar eu nimic.

avat s-a prins doar la o rotativa si la un shad. ale lui dan ambele. eu m-am consolat cu ceva salai si bibani la greu, la o creatie proprie.

tree sa mai invat ca sa prind avat, e clar. sau sa merg in locuri unde nu sunt asa de mofturosi. ca vad ca pana una alta pestele asta nu ma vrea si pace.

respect!

Wavedancer
veteran
veteran

Mesaj de Wavedancer » 12 Iul 2004, 17:47

Se mai intimpla! Mie mi-a luat 3 ani si n-spe iesiri in Delta pina am prins prima stiuca la lingura. La pestisor viu prinsesem zeci, dar la lingura nu si nu. Pina intr-o zi.... Restul e istorie!

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 12 Iul 2004, 17:51

tin sa te contrazic, nalucile nu erau similare
rotativa mea avea varnis GALBEN pe ancora, si era facuta la comanda, cu o seara inainte, de Bertilure :lol: :lol:

eugen
veteran
veteran

Mesaj de eugen » 12 Iul 2004, 17:58

danr scrie:tin sa te contrazic, nalucile nu erau similare
rotativa mea avea varnis GALBEN pe ancora, si era facuta la comanda, cu o seara inainte, de Bertilure :lol: :lol:
da frate, si a mea tot bertilure, doar ca avea rosu pe ancora in loc de galben. data viitoare o sa am la mine un mare marker galben si n varnisuri in 7 mii de culori, desi parca vad ca ma stresez degeaba si primul va fi din pura intamplare. struguri, deh, ce sa mai zic si eu. :)

Wavedancer
veteran
veteran

Mesaj de Wavedancer » 12 Iul 2004, 17:59

Super-adevarat! Va spuneam pe undeva de "Profesorul" Sorin Ursu, care pescuieste match, in Dunare, la pestele ala care e ciprinid, dar nu e avat.

P.S. Am dat-o frumos pe dupa visin, este Dane? :lol:

Wavedancer
veteran
veteran

Mesaj de Wavedancer » 12 Iul 2004, 18:01

Multumesc frumos Eugen!

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 12 Iul 2004, 18:07

eugen stai calm, ca vor urma multe partide la avat pe dunare cu ceva iz de bot cred ca se numeste ?

Wavedancer
veteran
veteran

Mesaj de Wavedancer » 12 Iul 2004, 18:12

L-am "amenintat" ca daca nu prinde avat pina ne intilnim, intersectia Dunarea Veche-Canalul Bogdaproste scrie pe el! E un ciot de salcie care iese din apa vreo juma de metru. Il las acolo, pe ciot, pina prinde un avat!

P.S. Pt. Dan:
Ce zici de o sectiune "Off topic" sau "Diverse" pentru mistouri amicale, discutii "tangentiale" cu pescuitul, etc.?

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 12 Iul 2004, 18:14

cam nasol......
tre sa vorbim cu astia care trec cu barjele regulat sa-i mai lase cate ceva de mancare :lol: :lol:
in orice caz, ce-mi pare rau pentru el este ca rateaza expeditia de cateva zile pe Razelm, da lasa ca se distreaza cu prietena lui la mare.... :twisted:

Wavedancer
veteran
veteran

Mesaj de Wavedancer » 12 Iul 2004, 18:20

Pe Dunarea veche nu prea trec barje. Maninca ce prinde, ca zicea ca-l maninca crud, cu solzi si ficati! :lol:

Scrie răspuns