Kingfisher-depozitare pe timp de iarna

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

andrei-ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de andrei-ovidiu » 22 Oct 2007, 14:02

ce Kingfisher ti-ai luat si la ce bani?

Dornea Ionut
senior
senior

Mesaj de Dornea Ionut » 22 Oct 2007, 16:45

Bai eu nu o tin in pod.... Da o mai umflu din cand in cand...
De nevasta era vorba, nu?!?! :lol: :lol: :lol:
Messenger: dorneai
Mail: dorneai@yahoo.com

In rest, va... fir intins si peste-n punga...
Ca sa iti dai seama cat de prost esti, trebuie sa gandesti totusi putin ;)

APSHD
veteran
veteran

Mesaj de APSHD » 22 Oct 2007, 18:06

Sub nici o forma o barca pneumatica nu se tine umflata pe perioada iernii afara sub cerul liber. Risti ca la vara sa nu o mai ai :help: :lol1: :censored: :datz:

edâ„¢
veteran
veteran

Mesaj de edâ„¢ » 22 Oct 2007, 19:22

si nici in pivnita desumflata si bagata intr-un rucsac ca risti sa isi faca soriceii cuib din ea :lol:
ps: cunosc caz concret si nu a trecut mai mult de 1luna juma :lol:

Dornea Ionut
senior
senior

Mesaj de Dornea Ionut » 22 Oct 2007, 19:29

Lasand gluma deoparte, eu am ceva informatii, ca o barca o data umflata asa se va pastra tot timpul, intr-un loc cu o anumita umiditate si temperatura... In nici un caz afara!!! De specificat ca ceea ce stiu eu se referea la o barca din dotarile armatei... Nu stiu daca se potriveste reteta si pentru barca ta, dar ce diferente ar putea fi...
Messenger: dorneai
Mail: dorneai@yahoo.com

In rest, va... fir intins si peste-n punga...
Ca sa iti dai seama cat de prost esti, trebuie sa gandesti totusi putin ;)

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 22 Oct 2007, 20:28

Dornea Ionut scrie:Lasand gluma deoparte, eu am ceva informatii, ca o barca o data umflata asa se va pastra tot timpul, intr-un loc cu o anumita umiditate si temperatura... In nici un caz afara!!! De specificat ca ceea ce stiu eu se referea la o barca din dotarile armatei... Nu stiu daca se potriveste reteta si pentru barca ta, dar ce diferente ar putea fi...
Ionutz,
am facut armata la geniu operativ si nu am vazut nicaieri vreo magazie speciala pt barci gonflabile,daramite sa mai stea si umflate.
singurele barci gonflabile pe care unitatea le avea pe atunci in dotare,erau depozitate in saci legati si sigilati.
o singura barca gonflabila era pe vremea aceea operativa,dar era tinuta la tabara de la Vintu de Jos pe Mures,pt dragii nostri ofiteri,care la sf de saptamana se duceau sa isi plimbe amantele cu barca pe Mures.(asta era ,tare demult pe vremea "impuscatului")
scuze pt divagatie :lol:
Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.

toni f
veteran
veteran

Mesaj de toni f » 23 Oct 2007, 07:47

dar daca o tin stransa in sacul ei, in apartament, are ceva ?

trebuie umflata din cand in cand ? pana la primavara nu am posibilitatea sa o tin desfacuta .....

StefanDinu
veteran
veteran

Mesaj de StefanDinu » 23 Oct 2007, 08:16

In principiul noul material ar trebui sa faca faca la genul asta de stres ... practic barca va face cute ... cutele vor deveni crapaturi ... si gata barca.
Dar cred ca totusi suntem influentati de vechile barci de cauciuc care sigur pateau asa ceva ... nu stiu daca a patit asa ceva o barca noua.
Eu o am de 2 ani si o tin aproape tot timpul semiunflata ... mai putin pe drumul catre balta ... asa ca mai vorbim in cativa ani :lol:
Ștefan DINU proud member of CsPR | LRS | Street Fishing ROMANIA | Trout Area ROMANIA | #PuieMopescu

attilaf
veteran
veteran

Mesaj de attilaf » 23 Oct 2007, 08:29

Eu am un Sevylor adus din State de vreo 6-8 ani, fara sa exagerez, o tin numai in casa, si numai dezumflata, impachetata frumos intr-un sac. Nu are nicio cuta, nicio crapatura, nimic.

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 23 Oct 2007, 08:42

producatorul mi-a confirmat telefonic

barcile pot fi tinute afara iarna semiumflate, indiferent de temperatura
preferabil acoperite

Scrie răspuns