Kingfisher-depozitare pe timp de iarna
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
- veteran
- Dornea Ionut
- senior
Bai eu nu o tin in pod.... Da o mai umflu din cand in cand...
De nevasta era vorba, nu?!?!

De nevasta era vorba, nu?!?!

Messenger: dorneai
Mail: dorneai@yahoo.com
In rest, va... fir intins si peste-n punga...
Ca sa iti dai seama cat de prost esti, trebuie sa gandesti totusi putin

- Dornea Ionut
- senior
Lasand gluma deoparte, eu am ceva informatii, ca o barca o data umflata asa se va pastra tot timpul, intr-un loc cu o anumita umiditate si temperatura... In nici un caz afara!!! De specificat ca ceea ce stiu eu se referea la o barca din dotarile armatei... Nu stiu daca se potriveste reteta si pentru barca ta, dar ce diferente ar putea fi...
Messenger: dorneai

Ionutz,Dornea Ionut scrie:Lasand gluma deoparte, eu am ceva informatii, ca o barca o data umflata asa se va pastra tot timpul, intr-un loc cu o anumita umiditate si temperatura... In nici un caz afara!!! De specificat ca ceea ce stiu eu se referea la o barca din dotarile armatei... Nu stiu daca se potriveste reteta si pentru barca ta, dar ce diferente ar putea fi...
am facut armata la geniu operativ si nu am vazut nicaieri vreo magazie speciala pt barci gonflabile,daramite sa mai stea si umflate.
singurele barci gonflabile pe care unitatea le avea pe atunci in dotare,erau depozitate in saci legati si sigilati.
o singura barca gonflabila era pe vremea aceea operativa,dar era tinuta la tabara de la Vintu de Jos pe Mures,pt dragii nostri ofiteri,care la sf de saptamana se duceau sa isi plimbe amantele cu barca pe Mures.(asta era ,tare demult pe vremea "impuscatului")
scuze pt divagatie

Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.
- StefanDinu
- veteran
In principiul noul material ar trebui sa faca faca la genul asta de stres ... practic barca va face cute ... cutele vor deveni crapaturi ... si gata barca.
Dar cred ca totusi suntem influentati de vechile barci de cauciuc care sigur pateau asa ceva ... nu stiu daca a patit asa ceva o barca noua.
Eu o am de 2 ani si o tin aproape tot timpul semiunflata ... mai putin pe drumul catre balta ... asa ca mai vorbim in cativa ani
Dar cred ca totusi suntem influentati de vechile barci de cauciuc care sigur pateau asa ceva ... nu stiu daca a patit asa ceva o barca noua.
Eu o am de 2 ani si o tin aproape tot timpul semiunflata ... mai putin pe drumul catre balta ... asa ca mai vorbim in cativa ani