Joia la carciuma - LOCATIE NOUA! (TEMPORAR)
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- costica_fishing
- veteran
IMI CER IN MOD PUBLIC SCUZE PENTRU RETETA MAI SUS MENTIONATA!edwin scrie:Am inteles stimabile aluzia, drept urmare, urmatorul mesaj sa-l astepti pe la sfarsitul zilei de 23, cand voi iesi in pensie...costica_fishing scrie:Edwin, sa nu uiti si un bax de Prostamol! Iti dau eu banii pe jumate!Cu deosebita stima si consideratie, Edwin, FOST membru !!!!!

Era doar o gluma pe care o vehiculam in cercul meu de prieteni!
...sau poate doar mi-am pierdut simtul umorului! O trece cu ...aspirina!
reply - scuze
Domnule Costica!
Din bun simt , accept scuzele, fara insa a reveni asupra deciziei luate. edwin
Din bun simt , accept scuzele, fara insa a reveni asupra deciziei luate. edwin
- costica_fishing
- veteran
Nu cred ca ne mai spune,suparacios,nu stie de glumadanr scrie:habar n-am
e un cod de messenger sau ceva de genul asta
poate ne spune Edwin

Michael va recomanda Regulamentul forumului
- costica_fishing
- veteran
Michael, iti multumesc pentru sustinere, DAR:
Am vorbit (la telefon) cu Edwin de cateva ori. Chiar am planuit ceva iesiri impreuna, la bere & peste.
Sunt convins ca este un tip OK. Este, deasemenea coleg (de breazla) cu mine.
Deci, nu pot spune cu mana pe suflet : "Duca-se invartindu-se".
Imi pare foarte rau de cele intamplate.
Mai ales ca nu a existat nici un precedent de acest fel pe forum, si sper din tot sufletul sa nu se mai intample.
Cu totii am fost (cat se poate de) pasnici. Nu imi sta in caracter sa ma iau de oameni (inafara cladirii in care imi practic meseria).
E foarte posibil sa nu fi fost deloc buna gluma cu prostamolul. Totusi, in cercul meu de prieteni o vehiculam des (la un moment dat unul din ei a intrat intr-o alimentara, oarecum "obosit", si a intrebat de prostamol. A fost funny!
Oricum, spuneam ca jumatate era pentru mine!
Asta e, sper sa revina asupra deciziei!
Am vorbit (la telefon) cu Edwin de cateva ori. Chiar am planuit ceva iesiri impreuna, la bere & peste.
Sunt convins ca este un tip OK. Este, deasemenea coleg (de breazla) cu mine.
Deci, nu pot spune cu mana pe suflet : "Duca-se invartindu-se".
Imi pare foarte rau de cele intamplate.

Mai ales ca nu a existat nici un precedent de acest fel pe forum, si sper din tot sufletul sa nu se mai intample.
Cu totii am fost (cat se poate de) pasnici. Nu imi sta in caracter sa ma iau de oameni (inafara cladirii in care imi practic meseria).
E foarte posibil sa nu fi fost deloc buna gluma cu prostamolul. Totusi, in cercul meu de prieteni o vehiculam des (la un moment dat unul din ei a intrat intr-o alimentara, oarecum "obosit", si a intrebat de prostamol. A fost funny!

Oricum, spuneam ca jumatate era pentru mine!

Asta e, sper sa revina asupra deciziei!
Pai,in cazul asta,trebuia sa stie ca este o gluma,daca ati vorbit in particular...avand si meseria pe care zici ca o aveti,ar trebui sa aiba simtul umorului,ca doar nu facem mishto pe aici 

Cel putin,eu am observat ca se glumeste in limita bunului simt.Desi nu va cunosc personal pe niciunul,sunteti cu totii prietenii mei,parca v-as cunoaste de mult.