InvitaÅ£ie la „Târgul de sturioniâ€

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori

Scrie răspuns
ss
senior
senior

InvitaÅ£ie la „Târgul de sturioniâ€

Mesaj de ss » 09 Noi 2009, 22:58

Am aflat de aceasta actiune de la Radio Guerrilla si dupa ceva sapaturi, m-am hotarat sa trec si eu pe acolo, sa-mi iau un morun drept animal de companie, ceeace va doresc si voua :lol:

"AsociaÅ£ia SalvaÅ£i Dunărea ÅŸi Delta ÅŸi WWF Programul Dunăre CarpaÅ£i România vă invită marÅ£i, 10 noiembrie, la „Târgul de sturioniâ€
PESTELE NU ESTE UN FEL DE MANCARE

Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 10 Noi 2009, 10:08

Bravo, sa iei morunul ala dar sa ai grija sa aiba pedigree, sa nu fie corcit cu maidanez... :lol:
Eu o sa incerc sa procur o lostrita de vreo 3 kile pe care apoi o voi creste in cada din baie si dupa ce ajunge la vreo 8 ii dau drumul fie pe Prahova fie pe Doftana.

ss
senior
senior

Mesaj de ss » 10 Noi 2009, 14:39

Teapa, ce morun, ala s-a dat pe sub tejghea la alde Bitner, Udrea, Nastase, Vantu, n-am mai prins decat niste pui amarati de cega, am refuzat desigur, ce sunt eu, ultimul om??? Ma duc la baietii mei de la podul Harsova, dau bani de peste si primesc drept cadou si bile de rulmenti japonezi ARB pentru mulinete.

Oricum, ca rezumat, lume putina la targ, da' buna! Timpul a fost prea scurt pentru o mobilizare de masa. Ce imi da speranta pentru viitor, este ca pescuitorii ( Liviu Mihaiu, Malin, Ovidiu14, Cristi Albu ), erau cei mai "batrani" participanti, ceeace inseamna ca, poate dupa mizeria facuta de noi, va veni o generatie cu mai multa aplecare spre natura, sa repare cat s-o mai putea...
PESTELE NU ESTE UN FEL DE MANCARE

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 18 Noi 2009, 16:12

Ceva mi-e greu sa inteleg:
cum se impaca izul asta de ecologisti promovat de Liviu Mihaiu, AVP & Co cu colaborarea fructuoasa pe care au avut-o la ultimul concurs de stiuca tocmai cu cel mai mare poluator din Transilvania? Cred ca ceva imi scapa!

Scrie răspuns