Intrebare
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Re: Intrebare
clean,biban,salau(daca exista in lac)poti pescui linistit.pastrav nu
Din cate am inteles ar fi si alte specii.. dar citisem undeva ca nu ai voie deloc pe lac de munte cand e prohibitie la pastrav..
Si practic ce inseamna interzis la pastrav, cu ce naluci nu am voie sa dau, ca poate intra pastrav si dand dupa alte specii, nu prea inteleg!?
poti sa pescuiesti linistit la alte specii.da,este interzis la pastrav si esti pasibil de amenda numai daca esti gasit cu el in "traista"
clean,biban,salau-liber la pescuit pana la prohibitia generala.
stiuca-liber pana in februarie,urmanda sa poata fi pescuita si-n timpul prohibitiei generale doar in regim c&r

clean,biban,salau-liber la pescuit pana la prohibitia generala.
stiuca-liber pana in februarie,urmanda sa poata fi pescuita si-n timpul prohibitiei generale doar in regim c&r
Ok, si cu permisu de la ajvps sunt in regula, nu? La poiana marului, sau mai trebuie mers undeva?
nu stiu daca este apa atribuita prin concesiune vreunui agvps...daca nu poti pescui legal cu permisul ANPA(cel de culoare albastra).posibil sa vina vreun padurar(desi ma indoiesc)sa incerce sa te "stoarca"de niscaiva banuti... 

E verde ala meu, acu juma de ora l-am facut la ajvps timis.. problema mea este sa nu ma aleg cu un dosar penal pentru cateva ore de pescuit, si ala c&r..
acela este carnetul de membru(scrie pe coperta)
.este bun...pentru aprins focul
mergi la pescuit.nu cred sa vina cineva sa te intrebe....ceva
p.s.daca vrei permis de pescuit vb cu inspectorul zonal(gasesti pe net cum sunt repartizati)si-ti aduce el.este gratuit,doar esti trecut pe un tabel(serie si numar de CI)ca dovada a intrarii in posesie

mergi la pescuit.nu cred sa vina cineva sa te intrebe....ceva
p.s.daca vrei permis de pescuit vb cu inspectorul zonal(gasesti pe net cum sunt repartizati)si-ti aduce el.este gratuit,doar esti trecut pe un tabel(serie si numar de CI)ca dovada a intrarii in posesie
Sa-i bata dzeu.. deci ma duc linistit si astept sa ma intrebe cineva de sanatate?