Întrebare ????

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori

Scrie răspuns
Barbu Cosmin
senior
senior

Întrebare ????

Mesaj de Barbu Cosmin » 31 Iul 2014, 20:38

La ce curier ii posibil ca sa deschizi coletul fără al plăti adică dacă este ok i-l pățesc dacă nu retur înapoi la destinatar
Merci

Zamfi
veteran
veteran

Re: Întrebare ????

Mesaj de Zamfi » 31 Iul 2014, 21:10

Pai curierul cam face ce ii spune cel care expediaza marfa! De obicei. Eu am luat de pe tocmai o mulineta si am deschis coletul,verificat si apoi am platit.Insa asta este o promotie de pe tocmai...Curierul era Fun.
Daca vanzatorul nu permite deschiderea coletului ,explicit, nu cred ca vreun curier iti va permite acest lucru.Parerea mea.
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

Sami
veteran
veteran

Mesaj de Sami » 07 Aug 2014, 20:07

Posta Atlassib permite deschiderea coletului inainte de plata ramburs,daca expeditorul specifica faptul ca se poate verifica pe awb,deci trebuie scris pe awb.Este singura firma de curierat care mai accepta verificarea coletelor ,cu acordul clientilor desigur.
Fir intins!

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 08 Aug 2014, 18:48

Fan-ul accepta deschiderea coletului, la fel si GLS, TNT, Urgent si cred ca in general toti, dar...........numai dupa ce platesti valoarea, iar daca apare cumva o problema, nu isi asuma nici o raspundere, este problema ta si a expeditorului.
curierul nu poate fi tras la raspundere decat pentru integritatea coletului, NU si pt ce contine.
Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.

sorinB
veteran
veteran

Mesaj de sorinB » 08 Aug 2014, 18:52

La Cargus poti sa verifici inainte sa platesti, dar trebuie ca vanzatorul sa posteze anuntul pe ....ro si sa bifeze optiunea "Livrare cu verificare" ;)
http://....ro/livrare-cu-verificare/

George1985
veteran
veteran

Mesaj de George1985 » 14 Aug 2014, 22:28

La Cargus am verificat coletul, dar la sediul lor. Unde erau camere video montate.
Tot respectul pt. ei!

RYOBI
veteran
veteran

Mesaj de RYOBI » 14 Aug 2014, 23:08

La fan exista posibilitatea sa deschizi coletul si sa verifici continutul inainte de plata dar trebuie sa fie expediat de vanzator cu aceasta optiune.E o chestie noua la ei, dar in cazul asta valoarea transportului si rambursul trebuie sa fie platita de expeditor nu merge cu plata transportului la destinatie,
e o masura de prevedere ca ei oricum isi primesc banii de transport.
Am 60 de bile albe.
fanatic76starter@yahoo.com
0745373235

Scrie răspuns