Intrebare Rarenium 1000fa
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
-
- junior
Intrebare Rarenium 1000fa
Salutare. Stie cineva daca exista magazine de pescuit din Romania care sa poata aduce acest model de mulineta la comanda? Nu pare sa fie pe stoc la nici un magazin din Romania. Exista doar cateva magazine de prin vestul Europei la care l-am vazut pe net. La magazinul "fi...line" vad ca au doar marimi mai mari.
-
- veteran
-
- junior
I-am intrebat:
As avea o intrebare in legatura cu o muineta. Este vorba de "Shimano Rarenium 1000fa". Vad ca din seria Rarenium aveti doar marimi mai mari. Nu aduceti si marimea 1000? Daca puteti aduce m-ar interesa si la ce pret. Va multumesc anticipat.
Si mi-au raspuns:
sal
nu apare-n oferta Shimano modelul 1000
As avea o intrebare in legatura cu o muineta. Este vorba de "Shimano Rarenium 1000fa". Vad ca din seria Rarenium aveti doar marimi mai mari. Nu aduceti si marimea 1000? Daca puteti aduce m-ar interesa si la ce pret. Va multumesc anticipat.
Si mi-au raspuns:
sal
nu apare-n oferta Shimano modelul 1000
-
- junior
Nu ai inteles. Ei(fishline) nu primesc in oferta Shimano mulineta aceasta.pehep scrie:Ti au raspuns asa ptr ca ei vand Shimano Europa ... ce vrei tu gasesti numa la aia mici si cu ochi obilici .. cred . Daca gresesc dati mi una la gioale ..
Din contra, pt. piata japoneza NU exista mulineta asta ci o varianta asemanatoare cu numele Rarenium (fara acel "fa" si fara tambur de rezerva si probabil si piese de plastic la cele pt Europa inlocuite cu metal cum se intampla deseori), iar in catalogul pentru Europa apare si marimea 1000FA.
Ceea ce nu inteleg eu este de ce nu apare la ei in oferta, cand in tari precum Olanda, Italia, Franta, Marea-Britanie... etc aceasta e prezenta pe toate magazinele online.
Se pare ca doar in tarile din Europa de est nu apare pe nicaieri varianta 1000fa. Nu imi explic de ce.