Intrebare "Pour le Conoseur"
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Intrebare "Pour le Conoseur"
Am auzit ca ar trebui preschimbate permisele de navigatie din caietele studentesti pe care le avem acum intr-un fel de card plasticat!
Voi stiti ceva?!
Voi stiti ceva?!
Spining....Prea bun ca sa fie light...
Vin tot eu cu vesti...
Cica termenul initial pana cand trebuiau schimbate era 31.12.2007.... dar acu s-a prelungit pana in 31.12.2008.
Costul preschimbarii este de 500k.
Poza ti-o face pe loc!
PS: daca mere cineva sa vb la o capitanie sa intrebe daca mai vor dosarul inca o data...
Cica termenul initial pana cand trebuiau schimbate era 31.12.2007.... dar acu s-a prelungit pana in 31.12.2008.
Costul preschimbarii este de 500k.
Poza ti-o face pe loc!
PS: daca mere cineva sa vb la o capitanie sa intrebe daca mai vor dosarul inca o data...
Spining....Prea bun ca sa fie light...
@2door
Monitorul Oficial nr. 827 / 09.10.2006 - Ordonanta de urgenta nr. 74/2006 .
Articolul 51 (4) paragraful (5) :
(5) Nu se înmatriculează sau nu se înscriu în registrul de evidenţă următoarele categorii de nave:
a) ambarcaţiunile cu o lungime mai mică de 7 m şi/sau cu o propulsie mai mică de 15 kW;
b) ambarcaţiunile propulsate prin forţa umană;
Daca sub 7m si 20 cai nu se mai inmatriculeaza asta nu inseamna ca nu iti trebuie permis de navigatie.
Nu-i cinstit sa navighezi (de ex.pe Dunare ) fara sa cunosti regulamentul de navigatie si sa faci flick-flack-uri prin fata vapoarelor numa' asa ca ai tu un motor mai mic de 20 de cai.
Monitorul Oficial nr. 827 / 09.10.2006 - Ordonanta de urgenta nr. 74/2006 .
Articolul 51 (4) paragraful (5) :
(5) Nu se înmatriculează sau nu se înscriu în registrul de evidenţă următoarele categorii de nave:
a) ambarcaţiunile cu o lungime mai mică de 7 m şi/sau cu o propulsie mai mică de 15 kW;
b) ambarcaţiunile propulsate prin forţa umană;
Daca sub 7m si 20 cai nu se mai inmatriculeaza asta nu inseamna ca nu iti trebuie permis de navigatie.
Nu-i cinstit sa navighezi (de ex.pe Dunare ) fara sa cunosti regulamentul de navigatie si sa faci flick-flack-uri prin fata vapoarelor numa' asa ca ai tu un motor mai mic de 20 de cai.
Am fost in urma cu 2 sapatmini la capitania Snagov (parca asa-i spune) din parcul Herastrau ca sa ma interesez de examenul pentru permisul de navigatie. Am obtinut urmatoarele informatii (e adevarat verbal):
1. Pentru motor mai mic de 5 cp. nu e nevoie de permis.
2. Se asteapta noi modificari legislative. Prin urmare sa revin in februarie pentru date concrete referitoare la examen.
3. Examenul se va tine in martie, inca nu se stie data.
Cam atit am reusit sa aflu.
Kingfisher vad ca a dat referire directa la lege unde se face referire la inmatriculare, deci cu asta e clar. Sau ar trebui sa fie.
. Cu legislatia noastra...
1. Pentru motor mai mic de 5 cp. nu e nevoie de permis.

2. Se asteapta noi modificari legislative. Prin urmare sa revin in februarie pentru date concrete referitoare la examen.
3. Examenul se va tine in martie, inca nu se stie data.
Cam atit am reusit sa aflu.
Kingfisher vad ca a dat referire directa la lege unde se face referire la inmatriculare, deci cu asta e clar. Sau ar trebui sa fie.