Intrare pe Infopescar TV
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Intrare pe Infopescar TV
De ceva vreme ma uit pe infopescar tv. Azi cand am vrut sa intru mi-o dat o chestie sa ma loghez pentru ca trebuie platit. Stiti ceva despre asta? Cat trebuie platit ?
acum am intrat si eu si asa e...
Trebuie sa fiti logat pentru a efectua plati!
Optiuni de plata
Selecteaza unul din pachetele noastre!
Pachet 30 de zile - cardPret:3.00 EUR
Plateste 3 euro si ai acces la filmele de pe infopescar.tv 30 de zile!
Pachet 30 de zile - smsPret:3.00 EUR
Plateste 3 euro si ai acces 30 de zile la toate filmele de pe infopescar.tv!
Pachet 3 luni - cardPret:7.00 EUR
Plateste 7 euro si ai acces la toate filmele de pe infopescar.tv pentru 3 luni!
Pachet 3 luni - smsPret:7.00 EUR
Pachet 6 luniPret:11.00 EUR
Plateste 11 euro si ai acces la toate filmele de pe infopescar.tv pentru 6 luni!
Pachet 1 anPret:19.00 EUR
Plateste 19 euro si ai acces la toate filmele de pe infopescar.tv pentru 1 an
Trebuie sa fiti logat pentru a efectua plati!
Optiuni de plata
Selecteaza unul din pachetele noastre!
Pachet 30 de zile - cardPret:3.00 EUR
Plateste 3 euro si ai acces la filmele de pe infopescar.tv 30 de zile!
Pachet 30 de zile - smsPret:3.00 EUR
Plateste 3 euro si ai acces 30 de zile la toate filmele de pe infopescar.tv!
Pachet 3 luni - cardPret:7.00 EUR
Pachet 3 luni - smsPret:7.00 EUR
Pachet 6 luniPret:11.00 EUR
Plateste 11 euro si ai acces la toate filmele de pe infopescar.tv pentru 6 luni!
Pachet 1 anPret:19.00 EUR
Plateste 19 euro si ai acces la toate filmele de pe infopescar.tv pentru 1 an
de pe forumul infopescar:
"Abonament Infopescar TV
de catre Victor Hodorog » Ieri, , 17:07
Incepand din 16 martie 2011 televiziunea Infopescar TV va fi disponibila doar contra cost, prin intermediul platilor prin SMS (abonamentele de 1 si 3 luni) si Card ( abonamentele de 1,3, 6 si 12 luni ).
Abonamentele Infopescar TV au urmatoarele valori:
3 Eur, pentru vizionarea pentru 30 de zile
7 Eur, pentru abonamente de 3 luni
11 Eur, pentru abonarea pe 6 luni
19 Eur, pentru abonarea pe o perioada de 12 luni.
Programul PVTV este oferit gratuit, bonus, alaturi de programul Infopescar TV, pentru orice tip de abonament.
Pentru abonarea pe 6 luni si 12 luni Infopescar TV va pregateste cateva surprize: cadouri/tombole, pe care le vom anunta in cursul saptamanii viitoare.
Va multumim !"
"Abonament Infopescar TV
de catre Victor Hodorog » Ieri, , 17:07
Incepand din 16 martie 2011 televiziunea Infopescar TV va fi disponibila doar contra cost, prin intermediul platilor prin SMS (abonamentele de 1 si 3 luni) si Card ( abonamentele de 1,3, 6 si 12 luni ).
Abonamentele Infopescar TV au urmatoarele valori:
3 Eur, pentru vizionarea pentru 30 de zile
7 Eur, pentru abonamente de 3 luni
11 Eur, pentru abonarea pe 6 luni
19 Eur, pentru abonarea pe o perioada de 12 luni.
Programul PVTV este oferit gratuit, bonus, alaturi de programul Infopescar TV, pentru orice tip de abonament.
Pentru abonarea pe 6 luni si 12 luni Infopescar TV va pregateste cateva surprize: cadouri/tombole, pe care le vom anunta in cursul saptamanii viitoare.
Va multumim !"
- MARIUS POPA
- veteran
eu nu stiu ce are acel site, cum e gestionat, cat de corect e sa-ti stearga mesajele private, topicul, mesajele de pe topicuri,fara sa-ti spuna macar motivul!
eu a trebuit sa fac vreo 4 conturi, sa ma pot loga intr-un final.
le faceam si apoi nu mai era buna parola, nici recuperata....

eu a trebuit sa fac vreo 4 conturi, sa ma pot loga intr-un final.
le faceam si apoi nu mai era buna parola, nici recuperata....

Mai intai ii faci hoti, si apoi ii pedepsesti ca fura!....V.Hugo
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.
- victor fishing
- utilizator constant
salut,
mesajele private si unele topicuri s-au sters automat din cauza neatentiei, in momentul in care am schimbat vechiul site cu cel prezent. ne cerem scuze pentru incurcaturi, nu a fost cu rea vointa..s-a explicat si in forum. De asemenea mesaje de orice fel, care nu respecta rubrica de vanzari a forumului sunt sterse fara explicatii.
Televiziunea Infopescar este primul proiect de televiziune 100% online cu program non-stop/ 24 h-24 din Romania si primul de pescuit din Europa.
Proiectul l-am inceput in urma cu un an, l-am imbunatatit si a putut fi urmarit gratuit pana saptamana trecuta.
Din pacate cheltuielile lunare de cateva mii de euro cat si investitiile pe care dorim sa le facem in continuare au dus la introducerea abonamentelor, taxele fiind unele, spunem noi..decente.
Utilizatorilor care au inteles necesitatea introducerii abonamentelor nu le promitem decat ca vom fi in curand la inaltime cu continut nou, emisiuni in direct de la diverse competitii, talk-showuri de calitate si alte surprize.
Abonarea la unele dintre pachetele Infopescar aduce dupa sine si cateva premii pe care le vom acorda in cadrul Expoaventuri, premiul cel mare pentru primele 2 saptamani de abonare este un sejur pentru 2 persoane in Periprava, cazare de 4 stele la Hotel Ultima Frontiera, in valoare de aprox 800 Eur.
Pana la emisiunile din cadrul etapelor Cn la Spinning si transmisiunea in Direct de la Etapa Infopescar ( CN Spinning 2011), din luna mai de la Periprava, pescarii de rapitor sunt bineveniti pe site-ul nostru cu cateva articole de rapitor semnate Vijelie, Sorin Tot si altii.
Cu stima,
mesajele private si unele topicuri s-au sters automat din cauza neatentiei, in momentul in care am schimbat vechiul site cu cel prezent. ne cerem scuze pentru incurcaturi, nu a fost cu rea vointa..s-a explicat si in forum. De asemenea mesaje de orice fel, care nu respecta rubrica de vanzari a forumului sunt sterse fara explicatii.
Televiziunea Infopescar este primul proiect de televiziune 100% online cu program non-stop/ 24 h-24 din Romania si primul de pescuit din Europa.
Proiectul l-am inceput in urma cu un an, l-am imbunatatit si a putut fi urmarit gratuit pana saptamana trecuta.
Din pacate cheltuielile lunare de cateva mii de euro cat si investitiile pe care dorim sa le facem in continuare au dus la introducerea abonamentelor, taxele fiind unele, spunem noi..decente.
Utilizatorilor care au inteles necesitatea introducerii abonamentelor nu le promitem decat ca vom fi in curand la inaltime cu continut nou, emisiuni in direct de la diverse competitii, talk-showuri de calitate si alte surprize.
Abonarea la unele dintre pachetele Infopescar aduce dupa sine si cateva premii pe care le vom acorda in cadrul Expoaventuri, premiul cel mare pentru primele 2 saptamani de abonare este un sejur pentru 2 persoane in Periprava, cazare de 4 stele la Hotel Ultima Frontiera, in valoare de aprox 800 Eur.
Pana la emisiunile din cadrul etapelor Cn la Spinning si transmisiunea in Direct de la Etapa Infopescar ( CN Spinning 2011), din luna mai de la Periprava, pescarii de rapitor sunt bineveniti pe site-ul nostru cu cateva articole de rapitor semnate Vijelie, Sorin Tot si altii.
Cu stima,