Intilniri de pescari

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori

Scrie răspuns
piticu
veteran
veteran

Intilniri de pescari

Mesaj de piticu » 24 Ian 2005, 16:52

suntem curiosi sa aflam daca mai exista grupuri active care se intilnesc si pe unde, cind si cum o fac.

personal fac parte dintr-un un grup activ (adica inca ne mai intilnim) si deschis (asteptam pe oricine sa ni se alature);
grupul nostru se aduna in fiecare joi incepind cu orele 19:00 - 19:30 la clubul de bridge din strada voinicului nr. 11
(locatie: http://www.bridgeclub.ro/harta.html )
joia care vine (27.01) poate vine si todi (aflat cu trebi la bucuresti).

banuiesc ca domnii din iasi si din timisoara se intilnesc si ei?

intre timp aflam ca in aceeasi zi si cam la aceleasi ore se mai face o intrunire in bucuresti (prin militari?)
nu avem detalii despre membri, ne bucura aparitia de noi nuclee si ne amuza starea de conspirativitate (or exista si pescari francmasoni? :lol: )

deci, care si pe unde va mai intilniti?

Mshad
veteran
veteran

Mesaj de Mshad » 24 Ian 2005, 18:01

Piticule cine cu cine se intalneste in militari?

costica_fishing
veteran
veteran

Mesaj de costica_fishing » 24 Ian 2005, 18:21

tot respectul pentru grupul de la Timisoara!

Ei se vad sambata la ora 18,00. Se vede treaba ca acolo e o stare de spirit propice revolutiilor de tot felul.

Io am un numar limitat de sambete libere (si nepurtate de prietena), si prefer sa le rezerv pt activitati de pescuit stricto-sensu.!

Bravo voua! :D
near the beer

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 25 Ian 2005, 10:56

Clujenii ne intalnim miercuri seara, de la ora 20 pana la 24-1-2... In fiecare saptamana suntem intre 15-20, toti pescari de rapitor!

bogdans
senior
senior

Mesaj de bogdans » 25 Ian 2005, 11:11

Cred ca deja si CIA si KGB-ul sunt cu ochii pe noi :lol:

Facem grupuri orasenesti, apoi judetene, zonale, apoi ne centralizam la nivel de tzara , vom controla asociatiile de pescuit,ne vor apartine, baltzile o sa fie ale noastre,lacurile, raurile, pestii rapitori(ce-a mai ramas) vor fi totzi ai nostri, Marea Neagra a noastra!!! totul va fi al nostru :lol: :lol: :lol:

Nu va speriatzi ca n-am luat-o razna :lol: glumeam si eu sa treaca timpul la serviciu

piticu
veteran
veteran

Mesaj de piticu » 25 Ian 2005, 11:25

Mshad scrie:Piticule cine cu cine se intalneste in militari?
pai daca tu nu esti, atuncea cine? nu stu mai mihai, ca daca stiam cine si unde ii vizitam pentru schimb de experientza :lol: (daca ma acceptau bajetzii :wink: )

Andrei Tianu
junior
junior

Mesaj de Andrei Tianu » 25 Ian 2005, 11:37

Daca sunt cei care se intalnesc la Vulturul pe Iuliu Maniu ... sunt altii ... cu masinile :lol:
Din cauza lor nu pot sa ajung si eu la intalniri la Bridge Club ... :oops:

dan craciun
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de dan craciun » 25 Ian 2005, 12:18

La Rm.Valcea pescarii se intilnesc in fiecare vineri de la ora 19.30,la Clubul Pescarilor(barul Etalon).Au trecut mai bine de 4(patru)ani,de cind ne intilnim in fiecare saptamina si discutam d-ale noastre.

Scrie răspuns