Instructiuni pentru postarea pozelor
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Instructiuni pentru postarea pozelor
Pentru a posta poze in topicuri va rog frumos utilizati urmatoarea solutie
- accesati postimage.org
- incarcati poza acolo conform instructiunilor din pagina respectiva, folositi de exemplu resize la 640x480 dimensiunea pentru message boards
- dupa incarcare mergeti mai jos in pagina respectiva si folositi de exemplu hotlink for forums 1 sau thumbnails for forums 1;
dati click pe butonul copy to clipboard de la optiunea respectiva
- veniti in mesajul pe care il scrieti pe forumul nostru si apasati CTRL si V simultan pentru a copia in mesaj link-ul de acolo
- poza postata pe postimage.org va apare in mesajul dvs, fie ca iconita daca ati selectat thumbnails, fie direct daca ati selectat initial hotlink
- pentru a vedea cum a apare inainte sa postati, folositi butonul de previzualizeaza ca sa vedeti cum o sa arate mesajul
aceasta solutie ne ajuta sa nu incarcam forumul cu traficul generat de poze sau cu pastrarea pozelor pe site-ul nostru
succes
- accesati postimage.org
- incarcati poza acolo conform instructiunilor din pagina respectiva, folositi de exemplu resize la 640x480 dimensiunea pentru message boards
- dupa incarcare mergeti mai jos in pagina respectiva si folositi de exemplu hotlink for forums 1 sau thumbnails for forums 1;
dati click pe butonul copy to clipboard de la optiunea respectiva
- veniti in mesajul pe care il scrieti pe forumul nostru si apasati CTRL si V simultan pentru a copia in mesaj link-ul de acolo
- poza postata pe postimage.org va apare in mesajul dvs, fie ca iconita daca ati selectat thumbnails, fie direct daca ati selectat initial hotlink
- pentru a vedea cum a apare inainte sa postati, folositi butonul de previzualizeaza ca sa vedeti cum o sa arate mesajul
aceasta solutie ne ajuta sa nu incarcam forumul cu traficul generat de poze sau cu pastrarea pozelor pe site-ul nostru
succes
Re: Instructiuni pentru postarea pozelor
scuze de post, sterge-l te rog daca incomodeaza.
o alta varianta o gasiti aici. urmati doar pasii descrisi de admin.
P.S. ca idee, cand accesati functia de previzualizare, mesajul dumneavoastra, in formatul care va apare pe forum, este afisat in susul paginii, pe o culoare diferita.
o alta varianta o gasiti aici. urmati doar pasii descrisi de admin.
P.S. ca idee, cand accesati functia de previzualizare, mesajul dumneavoastra, in formatul care va apare pe forum, este afisat in susul paginii, pe o culoare diferita.
eu am pus linkul de pe photobucket si au aparut pozele in mesaj.
cum fac sa le sterg dupa ce nu mai e valabil anuntul ?
le-am sters de pe photobucket dar de aici nu au disparut.
cum fac sa le sterg dupa ce nu mai e valabil anuntul ?
le-am sters de pe photobucket dar de aici nu au disparut.
"nevoia este parintele inovatiei" PLATON
Cu imageshake trebuie sa se poata sa urci poze?
Eu nu am incercat inca,daca cineva a folosit imageshake sa ne spuna daca se poate sau nu.
Eu nu am incercat inca,daca cineva a folosit imageshake sa ne spuna daca se poate sau nu.
Se poate dar trebuie sa iti faci cont...suli scrie:Cu imageshake trebuie sa se poata sa urci poze?
Eu asa le urc .Cand le urc...suli scrie:Cu imageshake trebuie sa se poata sa urci poze?
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.
Perfect,cit de curind o sa incerc ...
- MARIUS POPA
- veteran
Se poate, iti faci cont, si parca poti sa upl. in jur de 5GB!
Intre timp o sa le stergi din cont, nu o sa ajungi la limita....se poate, bafta!
Intre timp o sa le stergi din cont, nu o sa ajungi la limita....se poate, bafta!

Mai intai ii faci hoti, si apoi ii pedepsesti ca fura!....V.Hugo
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.
-
- utilizator constant
scuze de off...dar nu stiu de ce nu pot sa trimit mp-uri, daca va rog nu vorbiti careva cu danr ( am inteles ca el este administrator pe forum) sa ma ajute in aceasta problema...multumesc.
Am vorbit cu danr si m-a intrebat careia dintre clonele tale sa-i permita MP-uri ? Ca sunteti 7 pe acelasi cont.blodiclaud scrie:scuze de off...dar nu stiu de ce nu pot sa trimit mp-uri, daca va rog nu vorbiti careva cu danr ( am inteles ca el este administrator pe forum) sa ma ajute in aceasta problema...multumesc.