Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
watermoccasin
- veteran

Insista, insista .., dar e bine sa ai in trusa si Yo-zuri daca vrei sa mai si prinzi ceva ;
Din viata scapa cine poate.
-
pasek
- senior

apropo de yozuri, am vreo trei: 1 suspending, 2 sinking, cum se recupereaza? ca pe mine nu m-au incintat asa tare... la recuperare liniara cu viteza medie miscarea este aproape nula... in rest arata foarte bine

am prins o singura stiuca la unul dintre ele dupa ce voblerul s-a incurcat in vegetatie.
in rest ... we are the best!
-
watermoccasin
- veteran

" Insist on Yo-zuri ''..., nu fac reclama nimanui , dar de departe sunt unele dintre cele mai bune voblere pentru apele noastre ; da un clic in galeria foto " Adelin " si te vei convinge ;
Din viata scapa cine poate.
-
JONES
- veteran

-
incotestabil ce yo-uri sunt peste salmo si chiar pe rappala dar pretul frate. La pretul de 1 yo-uri iei 2 salmo sau 1,5 rapalla. Daca ar fi la preturi mai normale la cap ar fi ok. Dar 10 Euro per/buc cam mult si asta banuiesc din cauza ca sunt din Japonia care banuiesc ca nici nu prea are intentia de a intra in UE.
Deci parerea mea sunt bune de admirat poate si de cumparat unul sau doua dar la greu ma bazez tot pe voblere cu un raport pret calitate mai bun.
the angler is catching xxx, not by the lure
-
Pose
- utilizator constant

spuneti voi ce vreti , dar salmo sunt pe primul loc, rapala, cozma si apoi yo-zuri!! eu cu salmo am avut cele mai frumoase capturi!
daca ma gasesti singur pe o insula pustie.....inseamna ca am plecat la pescuit
-
georgel_spin
- utilizator constant

-
cand m-am apucat de voblerit numai salmo vedeam dar oricat de convingator ar fi filmuletul va asigur ca sunt bune dar nu singurele voblere pe care ar trebui sa le ai in trusa.
pretul la ele mi se pare corect si am sa continui sa cumpar....printre altele
-
Pose
- utilizator constant

georgel ce spui tu e perfect adevarat, omul are in trusa o gramada de firme de volbere, dar fiecare cu ce a inceput sa se joace prin apa cu aia v'a continua!( daca ai cumparat yo-zuri din cj, daca sti pe cineva, anunta-ma si pe mine ms)
daca ma gasesti singur pe o insula pustie.....inseamna ca am plecat la pescuit