Insigne si alte insemne

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

pityu
veteran
veteran

insigne si alte insemne

Mesaj de pityu » 02 Feb 2008, 22:42

insigna de ... pionier e buna ? :lol: :lol: :lol:

Puiu.BZ
veteran
veteran

Mesaj de Puiu.BZ » 02 Feb 2008, 23:16

Un banner ar fi numa' bun. Unul ca alea de pe blocuri de la Orange Vodafone etc.

old_radu
veteran
veteran

Mesaj de old_radu » 03 Feb 2008, 10:50

Unora nu le ajunge fibra de carbon ,pe post de "paratrasnet"?....mai au nevoie si de sapca invelita cu tinichele? :shock:

Fir intins ! tuturor....fara evenimente :wink:

OvidiuRus
veteran
veteran

Mesaj de OvidiuRus » 03 Feb 2008, 10:53

old_radu scrie:Unora nu le ajunge fibra de carbon ,pe post de "paratrasnet"?....mai au nevoie si de sapca invelita cu tinichele? :shock:

Fir intins ! tuturor....fara evenimente :wink:
deci ai patit-o ?

woblerman
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de woblerman » 04 Feb 2008, 09:53

pai, daca trazneste dai sapca jos de pe cap. eventual si cataramele de la rucsac :)

o insigna cu agvps am si eu pa palaria mea. sincer sa fiu, insigna e faina si m-a insotit inca din copilarie pe malurile apelor. asta nu pentru ca as fi un fan al agvps, dar ani de zile altele nu prea erau (sau cel putin nu am avut eu acces la ele) iar acum are mai mult valoare sentimentala...
insa acum, urmarind pe forum discutiile aprinse (uneori chiar explozive :) ) legate de sus-numita institutie, ma intrebam daca sa o mai las sau nu...
mai stii, poate ma intalnesc pe malul apei cu unul suparat tare pe agvps si incepe sa ma ia la "unspe metri" :)
din fericire mai am si altele pe palarie, asa ca (sper!) nu as putea fi acuzat de partinire :)
zeii scad din viata oamenilor orele petrecute la pescuit

edâ„¢
veteran
veteran

Mesaj de edâ„¢ » 05 Feb 2008, 23:26

numai una credeam ca ai mai multe sa imi dai si mie :wink: de astea cu pionieri am avut si le-am aruncat la revolutie, stiti cum era,si poza lui ceasca din manuale ne aprindeam tigarile :lol:

acum agvps nu mai face insigne ca era o treaba faina pe vremuri(nu ca is eu mare fan,dar chiar erau frumoase)

Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 06 Feb 2008, 09:23

Prieteni,
vreau si eu sa comand o insigna mare (diametru de 30 cm) si eventual si un banner pe care sa scrie asa "Nu ma deranjati de la pescuit! Pentru chibiti si curiosi: nu ma intrebati nimic ca nu am chef azi sa va raspund! Pentru paznici - nu cereti permis sau bani ca....faceti cunostiinta cu apa! Pentru femeile frumoase - voi aveti alt statut decat chibitii deci puteti intreba dar in soapta, venind cat mai aproape de mine, eventual pe scaunul asta gol! :lol: :lol:

Scrie răspuns