informatii balti, lacuri, rauri, ramuri

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
danr
Site Admin
Site Admin

informatii balti, lacuri, rauri, ramuri

Mesaj de danr » 28 Sep 2004, 09:19

1. stie cineva, exista vreo lista, atlas, carte, orice , material care sa contina o lista cu toate baltile/lacurile din Romania, sau daca nu toate dar macar o parte ?
2. are cineva relatii la Romsilva sau Min. Agriculturii si poate face rost de o lista cu apele de munte deschise pescuitului sportiv ?
sau a a avut cineva permisul anual pe toate apelele de munte ? aferent stiu ca exista o lista cu apele pe care s-a putut pescui anul asta

vrem sa pregatim o oaresice treaba cu balti, lacuri, rauri samd......
daca aveti ceva puteti da pe e-mail......

bogdans
senior
senior

Mesaj de bogdans » 06 Oct 2004, 13:39

Dane,

Eu cand ma duc in vreun loc nou, judet etc (cu treaba) ma gandesc tot timpul si daca e vreo apa, balta, ceva de pescuit si caut pe site-ul http://www.mapquest.com unde imi arata destul de detaliat toate "petele albastre". Cred ca e o harta prin satelit care poti sa o apropii destul dee mult ca sa vezi chiar si baltile mici, baraje pe rauri, etc (dar uneori nu-ti das denumirea). Poate te ajuta...

paul
Moderator
Moderator

Mesaj de paul » 07 Oct 2004, 12:46

Vazand harta propusa de bogdans, mi-am adus aminte ca exista "MICROSOFT ENCARTA" si chiar a aparut Encarta 2005.. Este o enciclopedie destul de buna, dupa parerea mea.

Scrie răspuns