Info Sacalaia
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Info Sacalaia
Salutare!
Caut pe net ca idiotu' un nr de telefon al administratorului lacului Sacalaia, ca sa rezerv vreo 2 zile acolo la ei in cabana, si nu gasesc nimic. Nu ma poate cineva ajuta? Nu ma refer la pensiunea aia cu piscina si conditii de sapte mii de stele, ci strict la cabanuta de pe malul baltii, unde stiu ca inchiriaza si camere. Un telefon, ceva???
Caut pe net ca idiotu' un nr de telefon al administratorului lacului Sacalaia, ca sa rezerv vreo 2 zile acolo la ei in cabana, si nu gasesc nimic. Nu ma poate cineva ajuta? Nu ma refer la pensiunea aia cu piscina si conditii de sapte mii de stele, ci strict la cabanuta de pe malul baltii, unde stiu ca inchiriaza si camere. Un telefon, ceva???
-
- veteran
SorinM13 scrie:"Frumoasa" cabana de pe mal, acum vre-o 2 ani cand am fost prima si ultima oara cazat acolo, nu era apa curenta, de latrinele din spate nu te puteai apropia la mai mult de 10 m, camerele dotate cu paturi ca de spital si saltele pisate, ce mai tot confortul.
Sa se fi schimbat ceva intre timp? hmmm
Sau schimbat radical conditiile de cazare de la cabana .
Acum ai curatenie in camere , paturi si asternuturi noi, centrala termica si calorifere in camere , TV si baie cu dus in cabana la parter ...
Camere cu 2 , 3 si 4 paturi la preturi mai mult decit modice ...60, 50 ,40 roni / camera in functie de numarul de paturi.
P.S .Din pacate sa cam "tocat" pestele din balta in rest totul e civilizat si ieftin.

pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!
-
- veteran
nucus scrie:Care din ele ? Ce folos ca sint conditii civilizate daca nu mai e stica?
Nucule , ai si tu dreptatea ta , dar totusi merita mentionat faptul ca cei de la Energo au facut eforturi laudabile pt. a creea aceste conditii....
Poate intr-un viitor "cineva" se va ocupa intradevar si de lac si implicit de protejarea stiucii.
Eu sper asta din tot sufletul.
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!