Info: "Curatenie de primavara-Scorei"

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Diver
utilizator constant
utilizator constant

Info: "Curatenie de primavara-Scorei"

Mesaj de Diver » 02 Apr 2007, 09:00

Simbata 31.03.07 Asociatia "Terra Magica Sibiu" , cu sprijinul Primariei Porumbacu, a organizat curatatea unor portiuni din malurile lacului Scorei si a canalului de fuga al aceluiasi baraj.
S-au curatat circa 3Km din malul sting al lacului, 1 Km din malul drept si cite 1,5 Km pe ambele maluri ale canalului de fuga.
Cantitatile de gunoaie strinse au fost impresionante, depasind din pacate cu mult asteptarile noastre.
Primaria va incerca sa amplaseze un container pentru gunoi, in imediata apropiere a centralei de pe baraj.
Sintem convinsi ca cei ce acceseaza acest forum sint oameni care gindesc si actioneaza ca si noi.
Ceea ce am facut noi este un umil inceput. Nu stati inerti si incercati sa le imprimati si celor din jurul vostru respectul pentru un mediu curat si placut.
Vom continua astfel de actiuni si in zonele Arpas si Avrig ( o sa le anuntam din timp). Daca veti veni si voi promitem sa finalizam cu un gratar si o bere. Povestile pescaresti vor fi catalogate drept credibile, caci oricum am trecut de 1 Aprilie (apropo, am evitat sa postez ieri, ca sa nu creada lumea ca fac bancuri).

Fir intins- pe mal curat!

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 02 Apr 2007, 09:11

Bravo!
Anuntati din timp

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 02 Apr 2007, 09:20

da da...din timp :wink: felicitari

rosu r.
veteran
veteran

Mesaj de rosu r. » 02 Apr 2007, 09:33

Respect fratilor!
In sfarsit cineva ia putina atitudine!
Felicitari!

SorinM13
senior
senior

Mesaj de SorinM13 » 02 Apr 2007, 15:16

Interesant ar fi sa se stranga si mizeria de pe apa (pet-uri ,gunoaie etc). Pentru o astfel de actiune in viitor personal pun eu la bataie barca mea cu motor,fara nici un fel de costuri( benzina ,ulei) doar pentru a realiza ceva . Poate are cineva cunostinte in interiorul AJVPS-ului si cu plasele confiscate de la braconieri am putea face un lucru extraordinar de bun in varianta voluntariatului cu inca cativa posesori de ambarcatiuni cu motor.

miky
veteran
veteran

Mesaj de miky » 02 Apr 2007, 17:14

felicitari pentru initiativa...!!!
asociatia "Terra Magica Sibiu" este o asociatie de pescari sau o asociatie ecologista ? sa nu intelegeti gresit, nu critic, dimpotriva, este laudabila actiunea din partea oricui ar veni ea, insa daca este asociatie de pescari nou infiintata, vreau sa stiu mai multe despre ea...
nu e suficient ca tu sa fii norocos...mai trebuie musai ca ceilalti sa nu fie !!!...
http://musca13.ro/home/

Hell
veteran
veteran

Mesaj de Hell » 02 Apr 2007, 19:12

micky aici te secondez.....chair sunteti asociatie de pescari???

Diver
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Diver » 04 Apr 2007, 09:35

Toti membrii fondatori sint pescari, deci evident accentul cade spre actiuni in acest domeniu, insa fara a neglija si alte aspecte ale ecologismului.
Practic vrem sa traim intr-un mediu curat, "in armonie cu natura" ( hai ca am luat-o pe cai filozofale) .
Sintem o asociatie mica, de prieteni, si vrem sa raminem asa. Am facut asociatia mai mult pentru a fi bagati in seama in situatiile in care ca si persoane independente ni se dadea cu flit.
In orice actiune vom face vom fi deschisi tuturor celor ce vor sa ni se alature, indiferent daca sint membrii ai asociatiei noastre sau nu. Important e ca impreuna sa miscam ceva. Daca vom avea rolul de agent concentrator, cu atit mai bine.

Si nu uitati: Asociatia "Terra Magica Sibiu" recomanda calduros catch & release!

Va dorim " Pasti fericit" !!!

pescuitorul
veteran
veteran

ajvps sibiu

Mesaj de pescuitorul » 18 Apr 2007, 09:29

va promit ca AJVPS Sibiu va sprijina cu tot ce poate pentru a oferii pescarilor si nu numai un mediu curat.
nu am inteles faza cu plasele confiscate la ce sa se foloseasca.poate sunteti mai clari

Hell
veteran
veteran

Mesaj de Hell » 18 Apr 2007, 10:33

le leaga dupa barca si le trage asa aduna sticlele de plastic si alte mizeri de pe suprafata apei.....eu unu asa am inteles :roll:

sau nu??? :evil:

Scrie răspuns