Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
pikeman
- veteran

-
apsalba scrie:Sunt accesibile pe
www.apsalba.ro documentele necesare pentru infiintarea asociatiei
degeaba , tot la Sibiu o sa fugim sa pescuim, si tot ajvps va domni la noi in judet....unde-s putini puterea scade

-
panda_fish
- utilizator constant

Nu se mai aude nimic de asociatie la Brasov? Sa inteleg ca nu mai sunt pescari sportivi in Brasov
Puteti conta si pe mine!!!
-
panda_fish
- utilizator constant

pikeman scrie:....unde-s putini puterea scade

Sti vorba aia " putini dar RAI"
Trebuie sa facem ceva

-
Stefan Tudose
- Moderator

Furtuna intr-un pahar cu apa. Exact cum v-am zis de la inceput.
-
panda_fish
- utilizator constant

fishi scrie:
@stefan tudose
Esti de la ajvps????
Cu cata rautate o spuneti domnule Tudose. Acest lucru trebuia sa va intristeze, nicidecum sa va bucure.
Inclin sa cred ca sunteti de partea cealalta a baricadei.
Rusinicaaaaa

-
Stefan Tudose
- Moderator

Nu e rautate draga, e realism. De ce ar trebui sa compatimesc niste oameni incapabili si cu gura mare? Imi dai tu vreun motiv?
-
panda_fish
- utilizator constant

Simplul fapt ca la Brasov nu exista
INCA o APS nu inseamna ca aici sunt oameni "incapabili". O vorba buna sau un sfat sunt mai bine venite decat comentarile rautacioase.
Sa inteleg ca sunteti "incapabil" de asa ceva?
Si inca ceva:

.......tot nu ati raspuns la intrebare !!!
-
Stefan Tudose
- Moderator

panda,
nu era o referire generala, ii viza exclusiv pe cei care au postat pe acest topic cu exces de avant pionieresc, pentru ca dupa o saptamana sa uite vorbele mari postate asa de usor din spatele unor nick-uri.
-
pikeman
- veteran

-
Stefan Tudose scrie:panda,
nu era o referire generala, ii viza exclusiv pe cei care au postat pe acest topic cu exces de avant pionieresc, pentru ca dupa o saptamana sa uite vorbele mari postate asa de usor din spatele unor nick-uri.
BLA BLA BLA.....omu o zis ca vrea sa faca asociatie si ca face acte si are nevoie de oameni, de atunci a disparut, eu mi-am oferit disponibilitatea catre ajutor...din pacate ultimu an de facultate si munca nu-mi permit sa ma ocup si de o asociatie, dar sa devin membru si sa particip la intalniri si sa fac niste ecologizari in weekend as fi disponibil...din pacate trenul este plin de pescari cu cate 3-4 bete de caras, crap si alte trebi dinastea, toti trecuti de 40 de ani cu sticluta la gura si un vocabular despre care prefer sa nu vorbesc, puternic condusi de instinctul de a prinde tone de peste indiferent de dimensiuni specie sau prohibitie, ajutati intens de lipsa de interes al AJVPS Brasov & Fagaras.
Raman la parerea ca cine doreste sa faca asociatie trebuie sa aibe si timp sa se ocupe de ea...membrii putand ajuta in timpul liber...o asociatie poate face oricine, dar o asociatie care SA FACA CEVA e mai greu de realizat!!!

-
panda_fish
- utilizator constant

Multe lucruri nu reusesc de prima data. Asta nu trebuie sa ne descurajeze ci sa ne intareasca si sa ne uneasca pt. ca pe viitor sa iasa treburile asa cum trebuie.
Vina nu o au cei care au avut aceasta initiativa ci cei care au stat deoparte si au carcotit pe seama unui lucru bun.
Mai devreme sau mai tarziu va garantez eu ca va exista o APS si la Brasov.