Astazi am avut arte de o surpriza placuta.
Am primit cadou o lanseta Cormoran BULL FIGHTERX 2,4m, 10-40g, echipata cu o mulineta Rainbow HA1000, fir monofilament de 0,16, o rotativa si un vlober.
Am fost pe balta la Ilieni la o scurta partida cu rezultatele asteptate (0 pesti, 0 atacuri). Astept urmatoarea partida acum
Inceputuri la rapitor
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
intrebare
"0-pesti, 0-atacuri"
1.greseala de abordare si raportare ...
-daca se face din placere pune in traista multa perseverenta (prietenii stiu de ce...)
-nu mereu trebe sa ne raportam la cati saci de peste am prins....
place oricui sa prinda cat mai mult si mare chiar daca nu-i pastram pe toti
-iesirea in natura, cetitul baltii, a malurilor, samd
-cauta sa meri cu cineva care stie sa nu mai pierzi timp cu lecturi si net, daca dai de persoana respectiva n-o sacai la cap, fura din mers (meseria se fura),
-nu lua premiu la teorie, sunt foarte multi care sunt pescari numai pe net(recunosc inclusiv eu), terenul e mama invataturii
-dezvolta "simtul apei",
-urmeaza discutiile in contradictoriu privind achizitionarea echipamentului si aconsumabilelor,
-nu vreau sa supar pe nimeni si nici sa ma bag in seama pe criza, te rog persevereaza, la prima captura astept o poza, pana atunci nu da banii pe tot felul de giugele ci numai pe cele care stii ca dau randament-e criza!
stima, respecte si fir intins!
1.greseala de abordare si raportare ...
-daca se face din placere pune in traista multa perseverenta (prietenii stiu de ce...)
-nu mereu trebe sa ne raportam la cati saci de peste am prins....
place oricui sa prinda cat mai mult si mare chiar daca nu-i pastram pe toti
-iesirea in natura, cetitul baltii, a malurilor, samd
-cauta sa meri cu cineva care stie sa nu mai pierzi timp cu lecturi si net, daca dai de persoana respectiva n-o sacai la cap, fura din mers (meseria se fura),
-nu lua premiu la teorie, sunt foarte multi care sunt pescari numai pe net(recunosc inclusiv eu), terenul e mama invataturii
-dezvolta "simtul apei",
-urmeaza discutiile in contradictoriu privind achizitionarea echipamentului si aconsumabilelor,
-nu vreau sa supar pe nimeni si nici sa ma bag in seama pe criza, te rog persevereaza, la prima captura astept o poza, pana atunci nu da banii pe tot felul de giugele ci numai pe cele care stii ca dau randament-e criza!
stima, respecte si fir intins!