incepator

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
vasea
utilizator nou
utilizator nou

incepator

Mesaj de vasea » 15 Iul 2010, 23:58

salut,am si eu o intrebare,la ce trage somnul cel mai bine sau salaul? :cry: [/b]

T.Adrian
veteran
veteran

Mesaj de T.Adrian » 16 Iul 2010, 00:00

la rabdare 8)
Nici o fapta buna nu ramane nepedepsita.

Ionut Petrea
veteran
veteran

Mesaj de Ionut Petrea » 16 Iul 2010, 06:40

Iti raspund aici,pe topicul deschis initial. Incearca la shaduri ori voblere de adancime.La capitolul culori,m-as axa pe verde sau combinatii care sa contina si verde.Asta pt shad-uri.Pentru voblere,cred ca, culorile naturale sunt cele mai indicate.Asta,banuind ca vrei sa cauti somn sau salau la artificiale.Numai bine.Fire intinse!
Intotdeauna C&R

rarescyp
utilizator nou
utilizator nou

Re: incepator

Mesaj de rarescyp » 20 Oct 2010, 15:24

vasea scrie:salut,am si eu o intrebare,la ce trage somnul cel mai bine sau salaul? :cry: [/b]
nu ai specificat ce fel de pescuit practici (stationar sau spining)....

rarescyp
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de rarescyp » 20 Oct 2010, 16:00

salaul la shaduri si twistere, dar desi nu sunt pasionat de pescuit stationar...cel mai bine trage la pestisori iar somnul la broscuta

tito
veteran
veteran

Mesaj de tito » 21 Oct 2010, 00:15

rarescyp scrie:salaul la shaduri si twistere, dar desi nu sunt pasionat de pescuit stationar...cel mai bine trage la pestisori iar somnul la broscuta
Asa e, ca sa prinzi la naluci trebuie sa le tragi tu prin apa (si aici conteaza cum o face fiecare). Eu zic ca e un pic cam invers si spun asta din ce am constatat pe malul apei, foarte rar am vazut sa se prinda mai bine la pestisor decat la naluci, fie ele voblere, twistere, oscilante,etc. La somn nu te pot contrazice, deoarece nu am vizat niciodata aceasta specie. Drept dovada ca de cand practic spinningul nu am prins decat 3 somni...cel mai mare de 8 kg, toti fiind prinsi accidental, cand dadeam dupa salau.

Scrie răspuns