INCAPATANAT si Prost
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
-
Fario_nebunu
- veteran

Ovidiu, sper ca glumesti la faza cu bataia!
Sfatul meu amical e sa nu il bati ptr ca scoate certificat medico-legal si ai probleme cu potera. Ori il bati fara sa lasi urme (militia batea inainte de 89 cu snandura pusa pe om...) ori il arunci in apa, ocazie cu care omul se va si spala, in fine...spre bucuria familiei lui si colegilor!
Daca vii cu legea printata ma tem ca la cat de imbecil e, nu il vei convinge defel! Cel mai bine - il scalzi oleaca si dupa aia ocolesti zona!
eOvidiuRus scrie:am trecut pe acolo nici un semn de activitate , banuiesc ca nu era acasa dar tot vine si ii dau cu foile peste nas .. 8)
Poate iti da el peste nas hehe!! Oricum , daca il bati la cap cu foile s-ar putea sa planteze cinestie ce jungla din urzici si spini de la fir apei catre gradina lui , si tot o sa te mince pielea sa ocolesti pe la el prin gradina , si el o sa dea drumu la ciine ca-i violezi rasadurile de patrunjel hehe!!
Nu stiu cum aveti atitea probleme , tre sa recunosc ca de multe ori din cauza vegetatiei de pe mal , trebuia sa intru prin gradini , mai ales la riu , prin lanuri de varza , griu , porumb , lucerna , etc. si la o adica daca taranii aia ar fi venit cu hirtii si metru in mina , as fi ajuns cu elicopteru la multe locuri de pescuit . Sa nu zic ca de multe ori scormoneam prin balegaru depozitat pe cimp dupa rime sau coropisnite , si-l lasam asa spart , il usca soarele si pierdea putere de ingrasare a pamintului , deci cauzam pagube riveranilor hehe!! Sa nu zic de vegetatia de pe mal , in unele cazuri hehe!!
Fir Intins!!!