INCAPATANAT si Prost

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 19 Apr 2008, 09:50

Ovidiu, sper ca glumesti la faza cu bataia! :lol: Sfatul meu amical e sa nu il bati ptr ca scoate certificat medico-legal si ai probleme cu potera. Ori il bati fara sa lasi urme (militia batea inainte de 89 cu snandura pusa pe om...) ori il arunci in apa, ocazie cu care omul se va si spala, in fine...spre bucuria familiei lui si colegilor! :lol: Daca vii cu legea printata ma tem ca la cat de imbecil e, nu il vei convinge defel! Cel mai bine - il scalzi oleaca si dupa aia ocolesti zona!

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 19 Apr 2008, 12:53

Attilaf are dreptate. Conform legii, ai dreptul de acces pe 5 m latime de la malul apei. Printeaza-l si spune-i ca daca mai face figuri vii cu politia sa-i demoleze gardul pe banii lui!

OvidiuRus
veteran
veteran

Mesaj de OvidiuRus » 19 Apr 2008, 20:52

am trecut pe acolo nici un semn de activitate , banuiesc ca nu era acasa dar tot vine si ii dau cu foile peste nas .. 8)

edâ„¢
veteran
veteran

Mesaj de edâ„¢ » 20 Apr 2008, 12:01

ovidiu ce potzi sa faci e sa-i drami gardul p-en serat cand vine somesul mare si uite asa poate omul isi da seama ca trebe sa-l faca mai departe de mal si asa te alegi si cu o poteca si potzi sa-i bagi si in ochii foile cu legea :twisted:
ps:in sperantza in care e gardul de lemn :lol:

OvidiuRus
veteran
veteran

Mesaj de OvidiuRus » 20 Apr 2008, 12:22

e de sarma ghimpata :)

APSHD
veteran
veteran

Mesaj de APSHD » 20 Apr 2008, 13:11

Ca la Austvitz :?: :?: :?:

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 20 Apr 2008, 13:47

OvidiuRus scrie:am trecut pe acolo nici un semn de activitate , banuiesc ca nu era acasa dar tot vine si ii dau cu foile peste nas .. 8)
e

Poate iti da el peste nas hehe!! Oricum , daca il bati la cap cu foile s-ar putea sa planteze cinestie ce jungla din urzici si spini de la fir apei catre gradina lui , si tot o sa te mince pielea sa ocolesti pe la el prin gradina , si el o sa dea drumu la ciine ca-i violezi rasadurile de patrunjel hehe!!

Nu stiu cum aveti atitea probleme , tre sa recunosc ca de multe ori din cauza vegetatiei de pe mal , trebuia sa intru prin gradini , mai ales la riu , prin lanuri de varza , griu , porumb , lucerna , etc. si la o adica daca taranii aia ar fi venit cu hirtii si metru in mina , as fi ajuns cu elicopteru la multe locuri de pescuit . Sa nu zic ca de multe ori scormoneam prin balegaru depozitat pe cimp dupa rime sau coropisnite , si-l lasam asa spart , il usca soarele si pierdea putere de ingrasare a pamintului , deci cauzam pagube riveranilor hehe!! Sa nu zic de vegetatia de pe mal , in unele cazuri hehe!!

Fir Intins!!!

OvidiuRus
veteran
veteran

Mesaj de OvidiuRus » 20 Apr 2008, 15:08

paote aia din zona ta is mai pasnici ,astia zici ca-s din jungla , nu cumva sa-i umblu la trandafiri tot asta imi spune :)) , si sa nu ii ating lanul de "cucuruz".! :)

Scrie răspuns