incalcarea legii

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

pescuitorul
veteran
veteran

Mesaj de pescuitorul » 25 Mar 2008, 15:57

da din pacate tot acolo ajungem
stimate domnule adrian frunza eu ma voi retrage de pe acest topic si va las pe dumneavoastra sa va dati cu parerea.probabil daca intram cu al nick si nu stiati unde lucrez si imi expuneam ideile nu mai aveati nimic de comentat.

mult succes

SorinM13
senior
senior

Mesaj de SorinM13 » 25 Mar 2008, 16:02

domnu' adrian frunza.....da ce intepat sunteti domle !!!

miky
veteran
veteran

Mesaj de miky » 25 Mar 2008, 18:25

adrian frunza scrie: trebuie sa intelegeti ca jandarmii TREBUIE SA ISI JUSTIFICE ACTIVITATEA SI AU NEVOIE DE ACTIUNI DE COMBATERE A INFRACTORILOR .
eu pana acuma gandeam ca jandarmii au ca obligatie combaterea si prevenirea infractionalitatii... ca isi fac datoria sau nu se pare ca e mai putin important in viziunea ta... atata vreme cat gasesc cu ce sa-si justifice activitatea,...
si cum fac ? au o norma ?... daca de exemplu si-au umplut carnetelul cu actiuni pe luna asta, si in continuare apar cazuri de infractionalitate, ce fac ? le reporteaza pe luna urmatoare?... sau dau pas si te sfatuiesc sa incerci la altii ca ei is full si nu mai au nevoie de actiuni in plus ?...
tu care esti "in miezul informatiei", spune-ne sa stim si noi ...:D
adrian frunza scrie:...nu e nevoie sa iti arogi o titulatura ca sa faci o actiune adevarata .
intr-adevar !!!
de pilda,... asta da actiune adevarata:
adrian frunza scrie:eu imi protejez locurile de pescuit cat se poate de eficient ,fara mult tam tam si publicitate gaunoasa .
eficienta, si cu rezultate remarcabile, demne de lauda... in doua cuvinte:
asta-i solutia !
cand vom proceda toti asa, braconajul va muri de la sine, intrucat braconierii vor ramane in ceatza total,... si nu vor mai sti unde sa bage plasele... :lol: iti dai seama ce deruta totala va fi pe ei...
adrian frunza scrie:pentru a fi asistat de jandarmerie tre sa ai protocol incheiat cu ei la nivel central si sa ai relatii cat se poate de amiabile cu ei
exact asa scrie la lege ? adica daca nu te ai bine cu ei si nu dezvolti o relatie de prietenie sincera, nu sunt obligati sa raspunda chemarii tale la combaterea infractionalitatii ? sau atunci nu au nevoie de actiuni, daca nu sunt izvorate de la prieteni ?!
adrian frunza scrie:combaterea braconajului nu e un vodevil
asta e adanca tare !!! ... nu te simti obosit dupa asemenea cugetare ? :lol:
eu zic sa-i punem in cap toata vina pescuitorului, pentru starea asta de lucruri...
e vina lui ca justitia ii scoate basma curata pe toti braconierii si ii lasa sa scape cu pedepse modice,... si ca legea e tulbure si ii protejeaza exact pe infractori... tot el e de vina si ca plasele care sunt interzise se gasesc de vanzare binemersi si on line si in comertul normal...
nu mai vorbesc de vina impardonabila care-i apartine tot lui ca politia sau jandarmii percuteaza asa cum percuteaza, niciodata singuri si nu la orice ora, sau ca de multe ori politistii si jandarmii locului sunt mana in mana cu braconierii...
toate sechelele agvpsului de ani si ani,...ii apartin lui,...
normal ! el se face vinovat ca ajvpsul il sustine asa cum il sustine, iar faptul ca se duce mai mult pe gratis decat pe bani sa incurce socotelile plasarilor, la ore nepotrivite,... e de-a dreptul nescuzabil...
eu zic ca merita sa-l blamam un pic pentru actiunile sale... in fond... de ce se baga, domnule ? vrea vodevil de unul singur ? :lol: :lol: :lol:
nu e suficient ca tu sa fii norocos...mai trebuie musai ca ceilalti sa nu fie !!!...
http://musca13.ro/home/

APSHD
veteran
veteran

Mesaj de APSHD » 25 Mar 2008, 19:19

adrian frunza scrie:salut pescuitorule .
daca esti din sistem(ajvps ) e naturala atitudinea ta ,adica iti conserva pozitia in ecosistem .eu nu tai frunze la caini ,eu imi protejez locurile de pescuit cat se poate de eficient ,fara mult tam tam si publicitate gaunoasa .
eu nu detin o informatie incompleta ,eu sunt in miezul informatiei .nu e nevoie sa iti arogi o titulatura ca sa faci o actiune adevarata .
pentru a fi asistat de jandarmerie tre sa ai protocol incheiat cu ei la nivel central si sa ai relatii cat se poate de amiabile cu ei .daca stii atat de bine modul de organizare si lucrezi de 6 ani cu ei mai ai braconieri in teritoriu ?unde e eficienta ?combaterea braconajului nu e un vodevil , desi unii asa cred .

Corect punctat felicitari

miky
veteran
veteran

Mesaj de miky » 25 Mar 2008, 20:27

APSHD scrie:
adrian frunza scrie:... unde e eficienta ?combaterea braconajului nu e un vodevil , desi unii asa cred .

Corect punctat felicitari
APSHD... vorbeste-ne un pic despre eficienta APSHD in combaterea braconajului...
adica plase, hatze, dosare penale, filmulete, etc... chestii de-astea... izvorate din actiunile voastre... (nu lupta cu balaurul AGVPS, ca p-aia o stim !)
hai ! s-auzim !
nu e suficient ca tu sa fii norocos...mai trebuie musai ca ceilalti sa nu fie !!!...
http://musca13.ro/home/

genu
veteran
veteran

Mesaj de genu » 25 Mar 2008, 21:28

Lasa-l Miki pe APSHD ca nici el nu stie ce vrea . Face ce i se sufla din alta parte . E destul sa posteze doar numele "APSHD" ca sa sti ce urmeaza sa citesti Si asa stim ce va raspunde si-i pacat sa bata tastatura aia de pomana .

pescuitorul
veteran
veteran

Mesaj de pescuitorul » 28 Mar 2008, 15:09

Fac pariu pe o lada de bere cu miky ca stiu care va fi urmatoarea postare a apshd.

"in atentia tuturor pescarilor : apshd si toata federatia am dat in judecata statul roman, anpa , toate apele din romania si mai ales toti pestii din apa ca nu sunt de acord cu optica noastra si numai a noastra."

asa speram noi sa combatem braconajul domnu miky. de sus la la conducere si de jos chiar din apa.
mai nou am facut si xxx Brother ca am pus camere peste tot cu banii de la UE si firma lu....(hai sa nu ii mai fac reclama ca nu merita nici macar scris numele)

ps : domnu miky nu va faceti permisu la noi ca sunteti adeptul asocierii

old_radu
veteran
veteran

Mesaj de old_radu » 28 Mar 2008, 16:10

pescuitorul scrie:Fac pariu pe o lada de bere ...
...100% castigi... :lol:

...dar mai bine fa pariu pe o lada cu bere :lol: :P :lol:

Fir intins ! tuturor. :wink:

kingofbeasts
veteran
veteran

Mesaj de kingofbeasts » 28 Mar 2008, 16:23

e clar ca de unul singur si actionand independent fiecare e neputincios dar, daca fiecare ar actiuna chiar si independent pe o linie de actiune comuna ar apare rezultate. pe topicul suntem si sibieni am scris ca ar fi bine sa gasim sprijin si la persoane din jandarmerie , politie, parchet. cand spun asta ma gandesc la faptul ca sunt printre noi si oameni care au asemenea cunostiinte care au ca hoby pescuitu si care ar putea vorbi cu colegii lor de breasla cu acelesi afinitati in vederea unor demersuri din interior in institutiile in care lucreaza. Astfel de demersuri coroborate cu unele demersuri facute de asociatiile de pescari, ce doresc sa se implice in combaterea braconajului, in vederea semnarii unor protocoale de colaborare cu aceste institutii,cat si intre ele, ar putea da rezultate.daca mai adaugam si informatiile pe care le putem da noi pescarii "live de pe balta" s-ar putea sa fim placut surprinsi de ceea ce iasa.
pe langa metoda "de la om la om" enuntata anterior ,asociatiile si adminmistratorii de ape ar putea organza concursuri de pescuit pe bresle in timpul carora s-ar putea aduce la cunostiinta participantilor problemele de combaterea braconajului si chiar s-ar putea semna unele protocoale de colaborare.
cum orice implicare a cuiva in ceva presupune motivarea acestuia propun un brainstorming pentru gasirea unor solutii de motivare a acestor institutii sau a salariatilor acestora.
respecte

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 28 Mar 2008, 19:46

O cam ardem aiurea in discutii,ce naiba ca nu o sa facem noi nimic,hai sa fim realisti,nu poti educa ce n-au putut educa altii in clasele primare.Vrei sa faci din c***t bici.Braconajul e transmis in localitatile din apropierea apelor din generatie in generatie. :cry:

Scrie răspuns