in caz de..

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori

blackmind
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de blackmind » 06 Feb 2006, 18:33

in arges avem un numar de telefon ( nu e de la ajvps ca de dupa 5 nu mai raspunde nimeni si daca sun si ceri o interventie mai au sa rada la telefon ) dat de domnul dragos popa pentru "intampinarea actelor de braconaj" pana acum nu am vazut braconieri pe apele unde am pescuit dar am inteles ca domnii respectivi au o mare placere in a sta de vorba cu braconieri 8) uite ca se poate... o sa ma interesez mai detaliat unde lucreaza domnii respectivi ca sa cautati si in judele dumneavoastra birourile respective...nr de telefon etc...
sEe yOu aGaIn wHeN I dIe

Jonin
veteran
veteran

Mesaj de Jonin » 06 Feb 2006, 18:38

Eu va sfatuiesc sa faceti poze cu ei pt ca atunci trebuie sa ii gaseasca politia si sa ia masuri.
Dumnezeu sigur iubeste prostii. Altfel nu ar fi creat atat de multi!

Multi prosti, putine gloante!

Dreamer
Moderator
Moderator

Mesaj de Dreamer » 06 Feb 2006, 20:43

Jonin scrie:Eu va sfatuiesc sa faceti poze cu ei pt ca atunci trebuie sa ii gaseasca politia si sa ia masuri.
In caz ca ii surprinzi cu foto-ul ai doua optiuni: ori sa ai un aparat cu un zoom mare si sa nu fii observat 8) ori sa poti fugi mai repede ca ei :lol: :lol:
https://flyfishingoutlet.ro/ - Magazin online de pescuit la musca
http://www.dreamfish.ro/ - Solutii complete pentru piscicultura

alin c.
junior
junior

Mesaj de alin c. » 07 Feb 2006, 13:06

:D :D :D :D :D :D Cita dreptate ai .

gemba111
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de gemba111 » 07 Feb 2006, 14:10

bogdank scrie:
alin c. scrie::D :D :D :D :D Cind vreodata vor rasunde unei sesizari cei de la inspectia piscicola :?:
Ai incercat vreodata??
La o sesizare in scris sunt obligati sa raspunda.

Hai sa fim seriosi.

Jonin
veteran
veteran

Mesaj de Jonin » 07 Feb 2006, 22:31

Hai sa fim seriosi.
Hai sa fim atunci!Cunosti vreun caz in care cineva a sesizat granicerii si ei nu au percutat?
Chiar si politia se misca la sesizarile scrise,dar pe coclauri daca vine vreun sef de post,atunci se poate sa nu se rezolve nimic.Dar la 3-4 sesizari nici cel mai corupt sef de post nu isi poate permite luxul de a nu interveni pt ca isi pierde serviciul.Blaga a intrat tare in ei si la multi le tataie cu'rul!
Dumnezeu sigur iubeste prostii. Altfel nu ar fi creat atat de multi!

Multi prosti, putine gloante!

vanatoruldepesti
veteran
veteran

Mesaj de vanatoruldepesti » 07 Feb 2006, 22:57

Spro, in cazul in care faci o sesizare scrisa si ceri numar de inregistrare, sunt obligati sa raspunda. Daca folosesti telefonul mobil exista trei variante :) : sa vina la fata locului imediat, sa vina la fata locului dupa ce ii anunta pe braconieri ca vin in control, sau pot sa nu vina deloc. Oricum, eu te sfatuiesc sa suni. Afla numerele de telefon de la cei in drept sa intervina in astfel de situatii si suna-i.

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 12 Feb 2006, 21:19

Da, am fost mandru de acea eliberare :) dar miscarea parapantistilor din Fagaras (si din BV de ce nu) continua, din fericire Dridiful nu mai poate fi calcat (gheata rupta) in schimb acum 3 zile 2 sateni lucrau de zori cu o plasa pe la Oltet iar un "prieten" articula carasi pe canal la ancora, impreuna cu colegu de la hidrocentrala care nu a rezistat succesului amicului si a coborat si el un triunghi imens in apa. Si-mi aduc aminte de acele zile la Ucea cand lasau cate 3,4 triunghiuri si veneau langa tine sa dea ca or fi auzit ca merge cu insotitor "japcar" pe permis. Si in tren rad de tine (brasovene nu da la japca - ziceau vreo 2 musterii in stare de ebrietate). Ingrijorator este urmatorul aspect:
- ceilalti nemultuminduse cu obletii si vazand rezultatul intreaba: "este greu de folosit?" primesc detalii despre cum sa transforme pescuitul intr-o crima imediat si la urmatoarea iesire "colegii tai de breasla" se regasesc in randurile lor. As vrea o razie intre asemenea specimene care functioneaza numai pe votca si spirt. Dar cred ca cel mai usor este sa vorbesc cu Bin Laden la telefon decat cu cineva autorizat. Are Oltu peshte!!! ce paguba cateva stiuci de la 4.5kg la 100g sau carasi.

BamseBST
veteran
veteran

Mesaj de BamseBST » 13 Feb 2006, 00:54

pikeman scrie:Da, am fost mandru de acea eliberare :) dar miscarea parapantistilor din Fagaras (si din BV de ce nu) continua, din fericire Dridiful nu mai poate fi calcat (gheata rupta) in schimb acum 3 zile 2 sateni lucrau de zori cu o plasa pe la Oltet iar un "prieten" articula carasi pe canal la ancora, impreuna cu colegu de la hidrocentrala care nu a rezistat succesului amicului si a coborat si el un triunghi imens in apa. Si-mi aduc aminte de acele zile la Ucea cand lasau cate 3,4 triunghiuri si veneau langa tine sa dea ca or fi auzit ca merge cu insotitor "japcar" pe permis. Si in tren rad de tine (brasovene nu da la japca - ziceau vreo 2 musterii in stare de ebrietate). Ingrijorator este urmatorul aspect:
- ceilalti nemultuminduse cu obletii si vazand rezultatul intreaba: "este greu de folosit?" primesc detalii despre cum sa transforme pescuitul intr-o crima imediat si la urmatoarea iesire "colegii tai de breasla" se regasesc in randurile lor. As vrea o razie intre asemenea specimene care functioneaza numai pe votca si spirt. Dar cred ca cel mai usor este sa vorbesc cu Bin Laden la telefon decat cu cineva autorizat. Are Oltu peshte!!! ce paguba cateva stiuci de la 4.5kg la 100g sau carasi.

In concluzie ...cred ca tre`articulati rau de tot !! Nu vad alta solutie ..si promit solemn ca asa voi face! imi iau maceta la mine si gata, Seara voi servi musaca de parapantisti...
Nu stiu de ce , dar , cred ca va fii specialitatea casei :twisted:

p*** me.. :evil:

Scrie răspuns