ilegalitate la AJVPS piatra neamt
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Daca era vorba de o apa "a lor" trebuia sa se specifice locatia respectiva. Atata timp cat nu se specifica locatia, inseamna ca e valabila oriunde, ceea ce nu e ok deloc. Smecheri fiind, nu au trecut "cv permis de pescuit" pe chitanta, dar tot miroase rau toata treaba. Ma repet, si o fac pentru ultima data: sesizare garda financiara, ei sunt cei mai in masura sa descurce magaria respectiva.
sesizarea la garda financiara va fi facuta saptamana viitoare, se procedeaza ca in cazul opc, adica sa-mi dea nr de ordine si apoi sa astept solutionarea? ms d-lui dan pt amabilitate, chiar vreau macar sa le faca un control, mai mult nu stiu daca se va lua vre-o masura.....
NU POTI ALEGE SA IMBATRANESTI SAU NU;
DAR POTI ALEGE SA EVOLUEZI
DAR POTI ALEGE SA EVOLUEZI
Eu zic ca se poate face ceva. Se specifica parca acolo in codul lor ca se poate pescui DOAR cu Permis de Pescuit sportiv.....si nu cred ca colegul are valabil pe 2009 apoi acea chitanta trebuie completata specific acolo....cum e la Market tre sa scrie castraveti pe bon ...nu legume...altfel garda face scandal. Daca se vrea o sa se dea sanctiuni...desi m-as mira...jud Neamt intotdeauna a fost mai cu Mot la permise...cel mai scump...parca am avea delta.
As vrea sa fie o prohibitie la BRACONIERI....sa-nceapa ASTAZI.....si sa tina pana IERI...
-
- veteran
In Neamt nu e Delta ci e Mafia. Toti procurorii,judecatorii si militienii din Neamt sunt membrii ajvps Neamt. In probleme de pescuit te lupti cu morile de vant. In toata tara e prohibitie numai in Neamt nu e. Daca dai banul poti sa pescuiesti unde vrei mai putin baltile private.
"Cand vulturii sunt tacuti,papagalii incep sa trancaneasca"